Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

S8+ auto ev -2

36062742294_4217ad75a7_k.jpg2017-08-29_07-32-21 by Vlasis Miriagkos, on Flickr

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

S8+ auto ev -2

Πολύ καλή. Ίσως την προτιμούσα μισο στοπ πιο φωτεινή. Από την αλλη δεν ξέρω πόσο θα καιγόταν πίσω η εκκλησία (οι λάμπες απο τις κολώνες δεν θα με ενδιέφεραν)

Πολύ καλή. Ίσως την προτιμούσα μισο στοπ πιο φωτεινή. Από την αλλη δεν ξέρω πόσο θα καιγόταν πίσω η εκκλησία (οι λάμπες απο τις κολώνες δεν θα με ενδιέφεραν)

Ούτε εμένα, απλά την ήθελα όσο γίνεται πιο ατμοσφαιρική γι αυτό και η σκοτεινιά...

Οντως και εγω θα ήθελα μισο με ένα στοπ παραπάνω.

Εξαιρετική όμως!!

nexus 6p auto, ασχετα με το οτι η φωτο φαινεται φωτεινη ηταν πολυ πιο σκοτεινα, εχει την ταση να υπερφωτιζει τις σκοτεινες σκηνες το hdr+

35755632993_190d6a99da_c.jpg2017-08-14_04-39-13 by saleakos, on Flickr

πολυ ωραια η φώτο Βλαση!!!

nexus 6p auto

36013532824_7b0f8f6080_c.jpgIMG_20170827_164910 by manthos kalaitzidis, on Flickr

36013525744_3da98b5662_c.jpgIMG_20170827_165039 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Ωραιες φωτογραφιες Ν.Μακρη δεν ειναι?

Χ

Για το halo με hdr και κόντρα ήλιο:

36084480193_93c39a8439_z.jpg2017-08-28 19.25.54 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

Για την επιθετικότητα του hdr:

36496122030_0c726753ac_z.jpg2017-08-28 19.39.10 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

.

Εχω βγαλει πανω απο 1000 φωτο με το U11...

δεν εχω καταφερει να βγαλω ακομα σαν και αυτες τις δυο...

...και μην αρχισετε με flame Και ιστοριες.

αυτο που γραφω αυτο εννοω

S8+ auto ev -2

36062742294_4217ad75a7_k.jpg2017-08-29_07-32-21 by Vlasis Miriagkos, on Flickr

αμα δεν ειχε κατεβασει το exposure τοσο πολυ...ολα τα φωτα θα ειχανε βγει καμμενα προφανως και η φωτο θα ειχε υπερβολικο θορυβο.

πολυ ωραια η φώτο Βλαση!!!

nexus 6p auto

36013532824_7b0f8f6080_c.jpgIMG_20170827_164910 by manthos kalaitzidis, on Flickr

36013525744_3da98b5662_c.jpgIMG_20170827_165039 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Η αγαπημένη μου κάμερα και φυσικά το απόλυτο hdr+ πάρα πολύ καλές Μανθο

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αμα δεν ειχε κατεβασει το exposure τοσο πολυ...ολα τα φωτα θα ειχανε βγει καμμενα προφανως και η φωτο θα ειχε υπερβολικο θορυβο.

Μα και εσύ δεν υποεκθέτεις; Γιατί σου κάνει εντύπωση; :)

Μα και εσύ δεν υποεκθέτεις; Γιατί σου κάνει εντύπωση; :)

Δεν μου κανει εντυπωση.

Εγω υποεκθετω οχι παντα, αλλα τις περισσοτερες φορες

1.γιατι κανοντας tap στην οθονη αλλαζει η φωτομετρηση

2.για να εχει σωστη εκθεση η φωτογραφια...οσο πιο κοντα σε αυτο που βλεπω.

Τα σχολια των χρηστων εδω περα οταν βλεπουν αρνητικο exposure σε βραδυνες φωτο του u11 ειναι υποθετικα και ειναι του στυλ "αμα δεν ειχε πειραξει το exposure Ολα τα φωτα θα ηταν καμμενα και η φωτο θα ηταν τιγκα στον θορυβο".

Εξου και το σχολιο το δικο μου.

Πολύ καλή!!!

Ευχαριστώ Μάριε

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

#s8plusauto #hdrauto #kastra #pirovolio

36089952883_ee8f6a5efd_c.jpg2017-08-29_08-29-18 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr

Εξαιρετική

S7 edge auto ev -0.7 κούρασα με το ίδιο θέμα το ξέρω απλά θέλω να σας δείξω πόσο μεγάλη βελτίωση βλέπω στο θέμα της επεξεργασίας πλέον από το s7 edge

36501276920_441ea21b0c_k.jpg2017-08-29_08-26-36 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

Ευχαριστώ Μάριε

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εξαιρετική

που την ειδατε την εξαιρετικη ρε παιδια? αλλα πραγματα βλεπουμε?

για μενα αυτη η φωτο ειναι κατω του μετριου.

1.υπερβολικο παστελ το οποιο κανει μπαμ αριστερα στα τοιχακια και το πλακοστροτο...και το οποιο οφειλεται βεβαια στο υπεβολικο Noise reduction που σβηνει μεν το θορυβο αλλα ταυτοχρονα σβηνει και λεπτομερειες.

2.καμια εναλλαγη χρωματων, ολο το σκηνικο βγαζει μια μπεζ αποχρωση.

Δεν μου κανει εντυπωση.

Εγω υποεκθετω οχι παντα, αλλα τις περισσοτερες φορες

1.γιατι κανοντας tap στην οθονη αλλαζει η φωτομετρηση

2.για να εχει σωστη εκθεση η φωτογραφια...οσο πιο κοντα σε αυτο που βλεπω.

Τα σχολια των χρηστων εδω περα οταν βλεπουν αρνητικο exposure σε βραδυνες φωτο του u11 ειναι υποθετικα και ειναι του στυλ "αμα δεν ειχε πειραξει το exposure Ολα τα φωτα θα ηταν καμμενα και η φωτο θα ηταν τιγκα στον θορυβο".

Εξου και το σχολιο το δικο μου.

Στη πλειοψηφία των νυχτερινών landscapes σου υποεκθέτεις. Δηλαδή μου λες ότι σχολιάζεις επειδή σε σχολίασαν;

Πρόσεξε, δεν σου μίλησα με μορφή κόντρας προηγουμένως αλλά σε βλέπω να προσπαθείς να ξεθάψεις προηγούμενη κόντρα. Για αυτές τις κόντρες υποτίθεται ότι γίνατε και ban. Ως εκ τούτου θα περίμενα να μην ξαναξεκινήσετε την συζήτηση για την οποία κιόλας παραβαίνατε τους όρους.

Επιπλέον υπενθυμίζω ότι είναι ελάχιστες ώρες που τελείωσε το ban σας και θα περίμενα περισσότερο να προσπαθείτε να αποφύγετε τις κόντρες παρά να προσπαθείτε να τις ξαναξεκινήσετε.

Παρακαλώ αποφύγετε τις κόντρες ειδικά αν έχετε και παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε.

#s8plusauto #hdrauto #kastra #pirovolio

36089952883_ee8f6a5efd_c.jpg2017-08-29_08-29-18 by Nikolaos Sotiriadis, on Flickr

Θα την ήθελα κανα στοπ κάτω την φωτογραφία για να αποφύγεις το θόρυβο στον ουρανό και τα κτήρια.

Στη πλειοψηφία των νυχτερινών landscapes σου υποεκθέτεις. Δηλαδή μου λες ότι σχολιάζεις επειδή σε σχολίασαν;

Πρόσεξε, δεν σου μίλησα με μορφή κόντρας προηγουμένως αλλά σε βλέπω να προσπαθείς να ξεθάψεις προηγούμενη κόντρα. Για αυτές τις κόντρες υποτίθεται ότι γίνατε και ban. Ως εκ τούτου θα περίμενα να μην ξαναξεκινήσετε την συζήτηση για την οποία κιόλας παραβαίνατε τους όρους.

Επιπλέον υπενθυμίζω ότι είναι ελάχιστες ώρες που τελείωσε το ban σας και θα περίμενα περισσότερο να προσπαθείτε να αποφύγετε τις κόντρες παρά να προσπαθείτε να τις ξαναξεκινήσετε.

Παρακαλώ αποφύγετε τις κόντρες ειδικά αν έχετε και παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε.

ουτε εγω θελω να ξεκινησω κοντρα...απλα ανφερω τι γραφτηκε στο παρελθον.

Θα την ήθελα κανα στοπ κάτω την φωτογραφία για να αποφύγεις το θόρυβο στον ουρανό και τα κτήρια.
σωστός μου έφυγε λιγο κ απλωσε ο θόρυβος :D :D :D

IPhone 15 Pro 

που την ειδατε την εξαιρετικη ρε παιδια? αλλα πραγματα βλεπουμε?

για μενα αυτη η φωτο ειναι κατω του μετριου.

1.υπερβολικο παστελ το οποιο κανει μπαμ αριστερα στα τοιχακια και το πλακοστροτο...και το οποιο οφειλεται βεβαια στο υπεβολικο Noise reduction που σβηνει μεν το θορυβο αλλα ταυτοχρονα σβηνει και λεπτομερειες.

2.καμια εναλλαγη χρωματων, ολο το σκηνικο βγαζει μια μπεζ αποχρωση.

Είναι δύσκολη φωτογραφία Κώστα αν δεις με iso 1000 και με κίτρινο κακό φωτισμό στη περιοχή,δεν νομίζω να υπάρχει τηλέφωνο στο auto να τα πήγαινε πολύ καλύτερα σε αυτές τις συνθήκες,επίσης γιατί δεν σχολιάζεις αυτές που ανέβασα εγώ;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...