Irriducibili Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Το τρενο πως και ηταν σταματημενο τοση ωρα;νομιζω ειχε μεσα επιβατες.Το μετρο στην αθηνα σε καθε σταση μενει μονο μερικα δευτερολεπτα ουτε tag δεν προλαβαινεις να κανεις...:cool: Ενας απο μέσα τράβηξε αυτά τα κινδύνου. Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Πάρτε τρελό βίντεο ... http://www.youtube.com/watch?v=sOQbMgOUO_I Συγγνωμη, αυτο ειναι αληθινο :blink: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Μη μου πειτε οτι αυτο δεν ειναι τεχνη τωρα....http://www.youtube.com/watch?v=C_JGNkiXciA και για να σας προλαβω,ναι σιγουρα υπαρχουν και οι βλακες που ξερουν να μουτζουρωνουν ενω νομιζουν οτι κανουν graffiti Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoMel Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Απλα το προηγουμενο ειναι ενα εργο τεχνης....!! Τετοια κομματια ειναι υπεροχα κ νομιζω οτι το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να ομορφαινουν την πολη..! Οχι σαν κατι αλλα που γινονται σε οτι να'ναι σημεια , υπο την πιεση του χρονου μηπως κ κανεις τους πιασει στα πρασσα , οπου εκει νομιζω οτι απλα καταστρεφεται ενας καθαρος τοιχος προκειμενου να γινει μια μουτζουρα... Αλλα σαν το προυγουμενο νομιζω οτι απλα ομορφαινει την πολη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Καλησπέρα παιδιά! Αν κάποιος είναι από Θεσσαλονίκη και έχει εμπειρία από grafiti ας μου το πει!!! :) θέλω να ρωτήσω κάτι! ;) Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrdim Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Για τσεκάρετε και αυτό : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Ναι δεν είναι τέχνη σίγουρα... http://farm4.static.flickr.com/3246/2430008359_04ef2cf913.jpg Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Μου αρέσουν τα graffiti παρά μόνο όταν είναι εκεί που πρέπει και όχι σε τοίχους σπιτιών ή σε οποιαδήποτε ιδιωτική ή και δημόσια περιουσία. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Μου αρέσουν τα graffiti παρά μόνο όταν είναι εκεί που πρέπει και όχι σε τοίχους σπιτιών ή σε οποιαδήποτε ιδιωτική ή και δημόσια περιουσία. :lol::lol::lol::lol::lol: NickTheGreek99 μας τρολάρεις έτσι;; Το χεις πάρει απόφαση να αναστήσεις όλα τα νεκρά thread έτσι;; :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 :lol::lol::lol::lol::lol: NickTheGreek99 μας τρολάρεις έτσι;; Το χεις πάρει απόφαση να αναστήσεις όλα τα νεκρά thread έτσι;; :ρ Δεν έχω τι να κάνω, είναι και ενδιαφέροντα θέματα, κοινώς με τρώει το χέρι μου!!:D:lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Δεν έχω τι να κάνω, είναι και ενδιαφέροντα θέματα, κοινώς με τρώει το χέρι μου!!:D:lol: Χαχαχα πάντως για να μαστε και μέσα στο θέμα, το graffiti για μένα είναι τέχνη. Δεν μιλάω για tags (τραγικό), μιλάω για το graffiti. Φυσικά για να κάνεις κάτι τέτοιο θέλει και κάποιο ταλέντο, το οποίο δεν το έχω, αν και πάντα ήθελα να κάνω έστω και στο χαρτί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts