Jump to content

Graffiti

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το τρενο πως και ηταν σταματημενο τοση ωρα;νομιζω ειχε μεσα επιβατες.Το μετρο στην αθηνα σε καθε σταση μενει μονο μερικα δευτερολεπτα ουτε tag δεν προλαβαινεις να κανεις...:cool:

Ενας απο μέσα τράβηξε αυτά τα κινδύνου.

LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 85
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μη μου πειτε οτι αυτο δεν ειναι τεχνη τωρα....http://www.youtube.com/watch?v=C_JGNkiXciA

και για να σας προλαβω,ναι σιγουρα υπαρχουν και οι βλακες που ξερουν να μουτζουρωνουν ενω νομιζουν οτι κανουν graffiti

TRUST YOUR SOLE

Απλα το προηγουμενο ειναι ενα εργο τεχνης....!! Τετοια κομματια ειναι υπεροχα κ νομιζω οτι το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να ομορφαινουν την πολη..! Οχι σαν κατι αλλα που γινονται σε οτι να'ναι σημεια , υπο την πιεση του χρονου μηπως κ κανεις τους πιασει στα πρασσα , οπου εκει νομιζω οτι απλα καταστρεφεται ενας καθαρος τοιχος προκειμενου να γινει μια μουτζουρα... Αλλα σαν το προυγουμενο νομιζω οτι απλα ομορφαινει την πολη..

• 2 years later...

Καλησπέρα παιδιά!

Αν κάποιος είναι από Θεσσαλονίκη και έχει εμπειρία από grafiti ας μου το πει!!! :) θέλω να ρωτήσω κάτι! ;)

Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα.

Αριστοτέλης.

• 4 years later...
Μου αρέσουν τα graffiti παρά μόνο όταν είναι εκεί που πρέπει και όχι σε τοίχους σπιτιών ή σε οποιαδήποτε ιδιωτική ή και δημόσια περιουσία.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Μου αρέσουν τα graffiti παρά μόνο όταν είναι εκεί που πρέπει και όχι σε τοίχους σπιτιών ή σε οποιαδήποτε ιδιωτική ή και δημόσια περιουσία.

:lol::lol::lol::lol::lol:

NickTheGreek99 μας τρολάρεις έτσι;; Το χεις πάρει απόφαση να αναστήσεις όλα τα νεκρά thread έτσι;; :ρ

:lol::lol::lol::lol::lol:

NickTheGreek99 μας τρολάρεις έτσι;; Το χεις πάρει απόφαση να αναστήσεις όλα τα νεκρά thread έτσι;; :ρ

Δεν έχω τι να κάνω, είναι και ενδιαφέροντα θέματα, κοινώς με τρώει το χέρι μου!!:D:lol:

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Δεν έχω τι να κάνω, είναι και ενδιαφέροντα θέματα, κοινώς με τρώει το χέρι μου!!:D:lol:

Χαχαχα πάντως για να μαστε και μέσα στο θέμα, το graffiti για μένα είναι τέχνη. Δεν μιλάω για tags (τραγικό), μιλάω για το graffiti. Φυσικά για να κάνεις κάτι τέτοιο θέλει και κάποιο ταλέντο, το οποίο δεν το έχω, αν και πάντα ήθελα να κάνω έστω και στο χαρτί!