panos196 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 φρέσκο πράμα lineage-15.1 https://wiki.lineageos.org/devices/zl1 Mήπως δοκίμασε κανείς αυτή τη rom ? ίδια με την AICP είναι? https://wiki.lineageos.org/devices/zl1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Παιδια καλησπερα. Ποια ρομ βαζουμε?? Μολις το πειρα καινουργιο?? Lineage OS , AICP , Crisball ή καμια αλλη που δεν εχω πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thermigr Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Έχω vodafon σαν κάρτα 1 και cosmote σαν κάρτα 2. Με vodafon έχω κανονικά data 4G, όταν όμως ορίσω την cosmote για data δεν έχω καθόλου σύνδεση data. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Έχω την rom bangood 20s όπως το πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Να παρεις τηλ την cosmodrome να σου το ενεργοποιήσουν το 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thermigr Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Να παρεις τηλ την cosmodrome να σου το ενεργοποιήσουν το 4G Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έστειλα START DAY στο1333 και αμέσως ενεργοποιήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Παιδια καλησπερα. Ποια ρομ βαζουμε?? Μολις το πειρα καινουργιο?? Lineage OS , AICP , Crisball ή καμια αλλη που δεν εχω πει 20ς και AICP ειναι με ελαχιστα προβληματα η Μια μια τουμπανιασμενη μαμισια 6.0. , η αλλη στοκ Ανδροιδες 8. Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Χρήστο να κάνω reboot χερατα; Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Παιδιά έβαλα την ρομ του Crisbal. Πολύ καλή δεν έχω κάποιο πρόβλημα . Το μόνο θέμα είναι ότι έχω 2 σιμ ενώ στη vodafone πιάνει 4g στην άλλη που είναι cosmote δεν πιάνει . Τι κάνουμε ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Παιδιά έβαλα την ρομ του Crisbal. Πολύ καλή δεν έχω κάποιο πρόβλημα . Το μόνο θέμα είναι ότι έχω 2 σιμ ενώ στη vodafone πιάνει 4g στην άλλη που είναι cosmote δεν πιάνει . Τι κάνουμε ;; έχεις ενεργοποιήσει το 4G μέσω sms στην cosmote ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Έστειλα 4g στο 1333 και μου έστειλαν ότι είναι ενεργοποιημένο άρα κάτι άλλο παίζει ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Έστειλα 4g στο 1333 και μου έστειλαν ότι είναι ενεργοποιημένο άρα κάτι άλλο παίζει ;; έχεις κάνει τράμπα τις κάρτες ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Παιδιά έβαλα την ρομ του Crisbal. Πολύ καλή δεν έχω κάποιο πρόβλημα . Το μόνο θέμα είναι ότι έχω 2 σιμ ενώ στη vodafone πιάνει 4g στην άλλη που είναι cosmote δεν πιάνει . Τι κάνουμε ;; Είχα περίπου το ίδιο πρόβλημα με την 20s ROM του Banggood. Αλλά το αντίθετο... Η Cosmote είχε 4G και δεν είχε η Vodafone. Βρες στις ρυθμίσεις που λέει κάτι για VoLTE και κλείσε το και στις 2 SIM. Μετά κάνε μια επανεκκίνηση το κινητό. Εμένα έτσι έφτιαξε, δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Το έκανα δεν έφτιαξε μπορεί να φταίει και η σιμ που είναι παλιά δεν ξέρω ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχεις κάνει τράμπα τις κάρτες ? Όχι δεν τις έκανα θα το δοκιμάσω και αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thermigr Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Έστειλα 4g στο 1333 και μου έστειλαν ότι είναι ενεργοποιημένο άρα κάτι άλλο παίζει ;; Δεν πιάνεις 4G ή δεν πιάνεις τίποτε στην cosmote; Αν δεν πιάνεις τίποτε, στείλε START DAY στο 1333. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Τελικά η AICP έχει αρκετά θέματα... 1) Μερικές φορές η selfie camera δεν ανοίγει καθόλου, ούτε καν για φωτογραφία (απλά τη δοκιμάζω, δε βγάζω selfies γενικά). Το selfie βίντεο είναι χαλασμένο από τότε που την εγκατέστησα. 2) Το σήμα της κινητής ανεβαίνει και κατεβαίνει συνέχεια, ειδικά με ανοιχτά δεδομένα, 3) Το Wi-Fi μερικές φορές κολλάει και αποσυνδέεται από το δικό μου και δε δείχνει ούτε τα γειτονικά δίκτυα. Αυτά θυμάμαι τώρα. Όλα φτιάχνουν με μια επανεκκίνηση, αλλά μερικές ώρες μετά ή την επόμενη μέρα, αρχίζουν και πάλι... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Τελικά η AICP έχει αρκετά θέματα... 1) Μερικές φορές η selfie camera δεν ανοίγει καθόλου, ούτε καν για φωτογραφία (απλά τη δοκιμάζω, δε βγάζω selfies γενικά). Το selfie βίντεο είναι χαλασμένο από τότε που την εγκατέστησα. 2) Το σήμα της κινητής ανεβαίνει και κατεβαίνει συνέχεια, ειδικά με ανοιχτά δεδομένα, 3) Το Wi-Fi μερικές φορές κολλάει και αποσυνδέεται από το δικό μου και δε δείχνει ούτε τα γειτονικά δίκτυα. Αυτά θυμάμαι τώρα. Όλα φτιάχνουν με μια επανεκκίνηση, αλλά μερικές ώρες μετά ή την επόμενη μέρα, αρχίζουν και πάλι... :( Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα..... Καμπάνα όλα Μια επανεκκίνηση έκανε κ αυτό σταμάτησε με αλλαγή φορτιστή και απεγκαταστση ΡΟΥΤ..... ΓΙΑ ΚΑΝΕ full wipe και πέρασε τα ξαννα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golum Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Καλημέρα.Εγω πέρασα την aosip 8.1 και μπορώ να πω ότι είναι πιο γρήγορη και πιο ομαλή από την aicp . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Τελικά η AICP έχει αρκετά θέματα... Ουτε σε μένα έχει τα θέματα που αναφέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Ουτε σε μένα έχει τα θέματα που αναφέρειςΚαι σε μένα πετάει. Το κινητό έχει μεταμορφωθεί. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Ανακοινώθηκε επίσημα το LineageOS 15.1 (Android 8.1 Oreo) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=465014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 (edited) Ανακοινώθηκε επίσημα το LineageOS 15.1 (Android 8.1 Oreo) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=465014 Έιναι για τα Χ720-27 (ZL1) Eμει ειμαστε Zl0 Eπισημα μονο η AICP μας.υποστηρίζει...... Βέβαια στις λεπτομέρειες.λέει και ZL0 Θα τη δοκιμασω ;) Τώρα αν πω πως την εβαλα καινή AICP ,μου φαινεταιμπιο σβελτη;(!)? Edited March 4, 2018 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Είπα να κάνω μια προσπάθεια να περάσω το trwp μέσω app αλλά κατεβάζει την.τον και δεν μου λέει install φυσιολογικά θα θέλει root ..το magicsk για να κανουμε ρουτ θέλει άλλο recovery Έτσι;;έχω να.Φλεβάρη πολύ καιρο Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Έιναι για τα Χ720-27 (ZL1) Eμει ειμαστε Zl0 Eπισημα μονο η AICP μας.υποστηρίζει...... Βέβαια στις λεπτομέρειες.λέει και ZL0 Θα τη δοκιμασω ;) Δεν έχουν κάπου στο xda-google+-fb τρόπος επικοινωνίας ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Δεν έχουν κάπου στο xda-google+-fb τρόπος επικοινωνίας ? εδώ..https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-lineageos-15-0-leeco-le-pro3-t3683720 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Την πέρασα την Lineage Ποιο σβέλτο.μου φαίνεται το AICP...... Σε καΘε περίπτωση..... Το κινητό με τέτοια υποστηρίξη είναι κορυφή.... Ποια Gaaps να βάλω στη Lineage? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts