CrisBal Δημ. March 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 ερώτηση γενικής φύσεως......λογικά μπορούμε να σβήσουμε τα παλιά zip αρχεια του dolby atmos πχ μέσα από τον φάκελλο magisk manager, σωστά? Όχι. Δεν είναι εκεί πατσάρονται σε πολλά σημεία μέσα στο σύστημα. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Φιλοι μου καλησπερα,το κινητο μου ετσι ξαφνικα η φορτιση σταματαει στο 87%.Ειτε με τον δικο του φορτιστη/καλωδιο ειτε με αλλο καλωδιο που αγορασα και με αλλο φορτιστη.Εχει κανεις κατι αντιστοιχο και το ελυσε ή το στελνω πισω banggood??? Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Εμένα μου το είχε κανει μια φορά, αλλά βάλε βγάλε αρχισε να φορτίζει σιγά σιγά. Από εκεί και μετα φορτίζει κανονικά. Το ξεπέρασε το εγκεφαλικό του Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Φιλοι μου καλησπερα,το κινητο μου ετσι ξαφνικα η φορτιση σταματαει στο 87%.Ειτε με τον δικο του φορτιστη/καλωδιο ειτε με αλλο καλωδιο που αγορασα και με αλλο φορτιστη.Εχει κανεις κατι αντιστοιχο και το ελυσε ή το στελνω πισω banggood??? Πας play store. Κατεβάζεις ένα battery calibration. Φορτίζεις όσο φορτίζει. Κανείς το calibration. Επανεκκίνηση στο σύστημα. Σβήνεις κινητό. Βάζεις για φόρτιση κλειστό και τσεκαρεις. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 ρε παιδια κατι ειχα αλλαξει στο build.prop για τον ηχο.. αλλα εκανα restore το backup ,και οποτε παω να κατεβασω τον ήχο στη κληση ή να τον ανεβασω ειναι σταθερο.. κουνιεται η μπαρα αλλα η ενταση δεν αλλάζει, τι να κανω? εχω την τελευταια aicp Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 ρε παιδια κατι ειχα αλλαξει στο build.prop για τον ηχο.. αλλα εκανα restore το backup ,και οποτε παω να κατεβασω τον ήχο στη κληση ή να τον ανεβασω ειναι σταθερο.. κουνιεται η μπαρα αλλα η ενταση δεν αλλάζει, τι να κανω? εχω την τελευταια aicp Αν δεν θυμάσαι τι έκανες κάνε dirty flash τη ρομ ξανά. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 όποιος επιθυμεί εδώ https://forum.xda-developers.com/le-pro3/leeco-le-pro-3-elite-model-x722-guides-development--and-mods/x722full-aroma20smodded-28s-lemax2-t3701799/page14 το zip για απευθείας φλασάρισμα της v2 έκδοσης μέσω twrp Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Αν δεν θυμάσαι τι έκανες κάνε dirty flash τη ρομ ξανά. όυτως η αλλως περασα τη νεα ρομ απο πανω και παλι τα ιδια Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 ρε παιδια κατι ειχα αλλαξει στο build.prop για τον ηχο.. εχω την τελευταια aicp Αυτο το αρχειο που το βρίσκω? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 όποιος επιθυμεί εδώ https://forum.xda-developers.com/le-pro3/leeco-le-pro-3-elite-model-x722-guides-development--and-mods/x722full-aroma20smodded-28s-lemax2-t3701799/page14 το zip για απευθείας φλασάρισμα της v2 έκδοσης μέσω twrp Τo έβαλες? Είναι εντάξει μετά το update V2? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 [/color]ρε παιδια κατι ειχα αλλαξει στο build.prop για τον ηχο.. αλλα εκανα restore το backup ,και οποτε παω να κατεβασω τον ήχο στη κληση ή να τον ανεβασω ειναι σταθερο.. κουνιεται η μπαρα αλλα η ενταση δεν αλλάζει, τι να κανω? εχω την τελευταια aicp Μου κανει και εμένα διάφορα τρελά όταν κάνω επαναφορά απο backup ή και απλα backup. Επανέρχεται όταν κάνω τα απλα wipes απο twrp,απλα μπορεί να χρειαστεί 2 φορές συνεχομενες. Για δοκίμασε ,αφού κανεις το restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxaras Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 καλήμερα άσχημα τα νέα που πήρα με ενημέρωσαν πως έχει καεί η μητρική, οι Κινέζοι μου λένε να τους το στείλω να το επισκευάσουν το έχει κάνει κάνεις αυτό? γιατί όταν το ξαναστειλουν μην μπλέξουμε με τελωνεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Τo έβαλες? Είναι εντάξει μετά το update V2? Το βράδυ θα κάνω την απόπειρα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 καλήμερα άσχημα τα νέα που πήρα με ενημέρωσαν πως έχει καεί η μητρική, οι Κινέζοι μου λένε να τους το στείλω να το επισκευάσουν το έχει κάνει κάνεις αυτό? γιατί όταν το ξαναστειλουν μην μπλέξουμε με τελωνεία Πες τους να πληρώσεις το priority mail όταν στο στείλουν. 7-8€ είναι και γλιτώνεις τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 καλήμερα άσχημα τα νέα που πήρα με ενημέρωσαν πως έχει καεί η μητρική, οι Κινέζοι μου λένε να τους το στείλω να το επισκευάσουν το έχει κάνει κάνεις αυτό? γιατί όταν το ξαναστειλουν μην μπλέξουμε με τελωνεία Ποιός σου το είπε αυτό? Εδώ Ελλάδα? Το έχουν πει σε φίλους πολλές φορές και δεν ισχύει γιατί ΔΕΝ υπάρχει επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα που να ξέρει από LeEco... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Τέλος η αναζήτηση για unofficial Gapps OREO http://opengapps.org Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golum Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Καλημέρα και καλό μήνα.Ποιο αρχείο gapps κατεβάζουμε για την aicp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Πας play store. Κατεβάζεις ένα battery calibration. Φορτίζεις όσο φορτίζει. Κανείς το calibration. Επανεκκίνηση στο σύστημα. Σβήνεις κινητό. Βάζεις για φόρτιση κλειστό και τσεκαρεις. Δεν εκατσα να σκασω,εκανα τους απαραιτητους ελεγχους και περασα την AICP 13.1 αλλα αφου δεν δουλευαν τα gapps το εβαλα κατω και του περασα την δικη σου Ρομ.....τωρα πλεον φορτιζει μεχρι 100% και θα το δουλεψω λιγες μερες να δω αν το ξανακανει ή οχι. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golum Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Για να περάσω τη rom του chris φλασαρειω τη v2 πάνω από την aicp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Δεν εκατσα να σκασω,εκανα τους απαραιτητους ελεγχους και περασα την AICP 13.1 αλλα αφου δεν δουλευαν τα gapps το εβαλα κατω και του περασα την δικη σου Ρομ.....τωρα πλεον φορτιζει μεχρι 100% και θα το δουλεψω λιγες μερες να δω αν το ξανακανει ή οχι. εμενα δουλευουν τα GAAPS τελεια ποια περασες? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 για να περάσω νέο gapps θα πρέπει να αφαιρέσω το παλιό η φλασάρω μέσω TWRP κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Καλημέρα και καλό μήνα.Ποιο αρχείο gapps κατεβάζουμε για την aicp; 8.1 arm64 nano Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golum Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 8.1 arm64 nano Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 για να περάσω νέο gapps θα πρέπει να αφαιρέσω το παλιό η φλασάρω μέσω TWRP κανονικά? Πάντα πριν την πρώτη εκκίνηση σε Ν και ΟΡΕΟ see EUI είναι λίγο μπερδεμένα αν έχει ήδη μέσαGapps. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 8.1 arm64 nano εχω τα open_gapps-arm64-8.1-nano-20171208-UNOFFICIAL να περασω απο πανω με recovey τα καινουρια 8.1 arm64 nano? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts