CrisBal Δημ. December 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Πείτε μου λίγο γρήγορα αν έχει δει άλλος 4G+ με αυτή την συσκευή, να προλάβω να ακυρώσω... Δε χρειάζομαι επειγόντως καινούργια και μπορώ να περιμένω άλλη προσφορά. Δεν θα δεις ποτέ. Δεν έχει πληρωσει στην qualcoom η leeco για να δεις.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetAthan Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 (edited) Με ελαφριά χρήση.. αλλά η μπαταρία του είναι θηρίο... δεν είναι συνέχεια στο 4g.. θέλω να δω πόσες μέρες θα κρατήσει.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 13, 2017 by PetAthan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 (edited) Με ελαφριά χρήση.. αλλά η μπαταρία του είναι θηρίο... δεν είναι συνέχεια στο 4g.. θέλω να δω πόσες μέρες θα κρατήσει..[ Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωχ ποια ρομ είναι αυτή? Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας βλέπω.. ;) Δείτε και την EUI Nougat που έφτιαξα για το MAX2.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7420132#post7420132 Edited December 13, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Ωχ ποια ρομ είναι αυτή? Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας βλέπω.. ;) Δείτε και την EUI Nougat που έφτιαξα για το MAX2.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7420132#post7420132 ω ρε φίλε ! Οπότε πέρνουμε σειρά και εμείς σιγά - σιγά ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 καλησπέρα έδωσα το κινητό σε ένα φίλο και όπωε πήγε να περάσει την AICP το τηλέφωνο ούτε κάνει boot αλλά ούτε μπορεί να κάνει flash ξανά τη ROM. Επίσης δεν πήρε backup!! Δοκίμασα να περάσω απο φλασάκι μέσω OTG αλλά δεν μου το αναγνωρίζει και έτσι έχουμε ένα κινητό που δεν ανοίγει και δεν μπορώ να φλασάρω κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Ωχ ποια ρομ είναι αυτή? Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας βλέπω.. ;) Δείτε και την EUI Nougat που έφτιαξα για το MAX2.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7420132#post7420132 Ρε θα με κανεις να πάρω ΚΑΙ το 820 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Δεν θα δεις ποτέ. Δεν έχει πληρωσει στην qualcoom η leeco για να δεις.. Ευχαριστώ. Παρόλα αυτά, αποφάσισα να κρατήσω την παραγγελία ως έχει και δε θα το ακυρώσω. Κρίμα πάντως, το X720 με SD821 είχε κανονικά 4G+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 καλησπέρα έδωσα το κινητό σε ένα φίλο και όπωε πήγε να περάσει την AICP το τηλέφωνο ούτε κάνει boot αλλά ούτε μπορεί να κάνει flash ξανά τη ROM. Επίσης δεν πήρε backup!! Δοκίμασα να περάσω απο φλασάκι μέσω OTG αλλά δεν μου το αναγνωρίζει και έτσι έχουμε ένα κινητό που δεν ανοίγει και δεν μπορώ να φλασάρω κάτι... Αν είχε περάσει 26s ή είχε κλειδωμένο bootloader κοιτάξτε πρώτα? Τρέξε το tool σε fastboot που έχω στην αρχική να δεις τι λέει. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Ρε θα με κανεις να πάρω ΚΑΙ το 820 Τώρα που πήγε 115 ευρώ πάρε..:lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Τώρα που πήγε 115 ευρώ πάρε..:lol: Το lighting the box δεν εχει priority.....δισταζω ..... ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 5 ώρες SOT Με συνεχές 4G,καθόλου WIFI 3 ώρες ιντερνετικο ράδιο Άπειρο facebook-email κοκ Λίγο GPS Μπολικες κλησεις 13% υπόλοιπη μπαταρία 7η φόρτιση NOT BAD Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Αν είχε περάσει 26s ή είχε κλειδωμένο bootloader κοιτάξτε πρώτα? Τρέξε το tool σε fastboot που έχω στην αρχική να δεις τι λέει. Δεν ήξερε να μπει recovery και δεν ξέρω πως το έκανε και φλασαρε την twrp από το x720. Με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κάνει τίποτα και το κατάλαβα τυχαία και πέρασα με τις οδηγίες σου που είναι στο πρώτο post και ευτυχώς το σώσαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 The item is processed at the PostNL sorting center. Σήμερα αλλαξε το status, πως παει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetAthan Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 The item is processed at the PostNL sorting center. Σήμερα αλλαξε το status, πως παει??? Αυτά είναι τα επόμενα... α) The item is on transport to the country of destination β) The consignment has arrived in the country of destination γ) The item has arrived in the country of destination και έχει συνέχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Για τους τολμηρούς .....εδώ η 26s ΄΄καθαρισμένη΄΄ https://cloud.mail.ru/public/4CSm/Z9dNGSpbL από κινεζίες και με εξαιρετικές κριτικές για την απόδοση της μπαταρίας Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Για τους τολμηρούς .....εδώ η 26s ΄΄καθαρισμένη΄΄ https://cloud.mail.ru/public/4CSm/Z9dNGSpbL από κινεζίες και με εξαιρετικές κριτικές για την απόδοση της μπαταρίας Παλι θα φλασαρω..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Ρυθμίσεις κernel Για ελαχιστοποίηση του lag και οικονομία μπαταρίας Kernel auditor - it needs the root, then the cp tab, there in both clusters it is necessary to change the stock governer to despair. Go to the i / o scheduler tab. Select sioplus. I do not have lags after these manipulations, everything is stable. The battery drains slowly , antuntu > 148k" Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Ρυθμίσεις κernel Για ελαχιστοποίηση του lag και οικονομία μπαταρίας Kernel auditor - it needs the root, then the cp tab, there in both clusters it is necessary to change the stock governer to despair. Go to the i / o scheduler tab. Select sioplus. I do not have lags after these manipulations, everything is stable. The battery drains slowly , antuntu > 148k" Που το βρήκαμε αυτό και μέσω ποιάς εφαρμογής γίνεται η διαδικασία; Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Που το βρήκαμε αυτό και μέσω ποιάς εφαρμογής γίνεται η διαδικασία; Sent from my 1+3T Kernel auditor XDA Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Που το βρήκαμε αυτό και μέσω ποιάς εφαρμογής γίνεται η διαδικασία; Sent from my 1+3T Το έχω μέσα στην 20s. Xρόνια τώρα.. Προσέξετε τι θα πειράξετε... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Το έχω μέσα στην 20s. Xρόνια τώρα.. Προσέξετε τι θα πειράξετε... Συστήνεις τις παραπάνω αλλαγές ή όχι? Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Το έχω μέσα στην 20s. Xρόνια τώρα.. Προσέξετε τι θα πειράξετε... Αναφέρεται για την AICP ROM Δοκιμασα τις ρυθμίσεις, όλα ΟΚ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Αναφέρεται για την AICP ROM Δοκιμασα τις ρυθμίσεις, όλα ΟΚ Άρα δεν παίζει για 20s μάλλον Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Όχι άστα όπως είναι Βάλτα στο PC με το ονόματα αριθμοι μέσα στο TWRP Backup..όπως είναι .Αυτά είναι που θες όλα. Τα κρατάς και φλασαρεις πίσω ότι θες εσύ. Το system image ουσιαστικά δεν χρειάζεται αλλά άστο αφού το έκανες.. Χρήστο επανέρχομαι στο θέμα του backup και επειδή θέλω να ελευθερώσω χώρο στην συσκευή....... παίρνω λοιπόν ατόφιο τον φάκελο backups μέσα από το twrp και μετά τον σβήνω από το τηλ, σωστά ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Καλησπέρα να πω ένα κουφό πού μου συμβαίνει μήπως έχει τύχει κ σε κάποιον άλλον. Ετσι ξαφνικά δε κουμπώνει το usb της φορτίσεις μένει έξω έξω κ μία πατάει μία όχι σαν να έχει συμβεί κάτι στην υποδοχή του κινητού χωρίς να το χτυπήσω η να με πέσει τι μπορεί να έχει γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanman Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Καλησπέρα να πω ένα κουφό πού μου συμβαίνει μήπως έχει τύχει κ σε κάποιον άλλον. Ετσι ξαφνικά δε κουμπώνει το usb της φορτίσεις μένει έξω έξω κ μία πατάει μία όχι σαν να έχει συμβεί κάτι στην υποδοχή του κινητού χωρίς να το χτυπήσω η να με πέσει τι μπορεί να έχει γίνει Κοίτα μήπως έχει μπει κάποιο σκουπιδακι στην υποδοχή! Μου έχει συμβεί και εμένα είχε μπει ένα πολύ μικρό κομματάκι χαρτί από την τσέπη μου στο κινητό!Δεν φαινόταν με τίποτα.... Παράθεση Letv 1 pro x800 us Letv le max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts