sxaxd Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Γεια σας. Κατα την βραδινή φόρτωση κλείνει το κινητό .Το έκανε και με την AICP και με LINEAGE. Κάποια πρόταση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Good Morning, αρκετές αναφορές στο xda για σοβαρό drain στην τελευταία aicp, για πείτε και εδώ , όντως ? Ναι. Από την πρώτη μέρα που έκανα την αναβάθμιση, παρατήρησα ότι η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα. Νόμισα ότι ήταν ιδέα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 παιδια 9-10 ωρες sot αποκλείεται να υπάρχουν. θα πρέπει να μιλάμε για ελάχιστη χρήση και τη φωτεινοτητα στο 0 Με 2 καρτες sim/wifi/data 4g, full adjustable φωτεινοτητα και μετρια προς βαρια χρηση το κινητο βγαζει 5,5-6 ωρες sot με την aicp της προηγουμενης εβδομαδας. Οχι ότι ειναι κακό αλλά παραπάνω μιλάμε για υπερβολή. Μην εγκαθιστάτε κάθε νέα εκδοση αν χρησιμοποιείτε το κινητο σαν βασικό περιμενετε καμια βδομαδα να δειτε τι προβληματα θα αναφερθουν δεν χάλασε και ο κοσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 παιδια 9-10 ωρες sot αποκλείεται να υπάρχουν. θα πρέπει να μιλάμε για ελάχιστη χρήση και τη φωτεινοτητα στο 0 Με 2 καρτες sim/wifi/data 4g, full adjustable φωτεινοτητα και μετρια προς βαρια χρηση το κινητο βγαζει 5,5-6 ωρες sot με την aicp της προηγουμενης εβδομαδας. Οχι ότι ειναι κακό αλλά παραπάνω μιλάμε για υπερβολή. Μην εγκαθιστάτε κάθε νέα εκδοση αν χρησιμοποιείτε το κινητο σαν βασικό περιμενετε καμια βδομαδα να δειτε τι προβληματα θα αναφερθουν δεν χάλασε και ο κοσμος. και εγώ δεν το πιστεύω για 9-10 ωρες υπερβολή... αναφορές στο xda είδα https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-lineageos-15-0-leeco-le-pro3-t3683720/page220 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 In fact, I just saw in Accubattery that on last update I have more than 10h of SOT. Reason for that may be that location is off, printing is off, bluetooth is rarely used and I use Greenify for apps that I don't use everyday. Also the reason for that could be that my phone is only 2 months old so battery didn't degraded over time. I use phone normaly, mostly youtube, browsing in chrome, viber, camera, little gaming sometimes, etc. And, oh, I don't have battery draining and spying Facebook app. Και το accubattery έκανε εκτίμηση και όχι πραγματική χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 και εγώ δεν το πιστεύω για 9-10 ωρες υπερβολή... αναφορές στο xda είδα https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-lineageos-15-0-leeco-le-pro3-t3683720/page220 Γινεται κατω απο συγκεκριμένες συνθηκες με χαμηλη φωτεινότητα. Απο το LeMax2 με την δικη μου Pure EUI-V6 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Τέτοια λέγε μας να τα αφήσουμε το pro να παμε στο max, η eui 6 rom με το nougat έχει βγει και για το δικό μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Τι ελπιδα εχει να σωθει το κινητο αν εχει πλυθει κανονικα σε γρηγορη πλυση και δεν ανοιγει?μην με βρισετε οκ,δεν το πηρα ειδηση καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Τι ελπιδα εχει να σωθει το κινητο αν εχει πλυθει κανονικα σε γρηγορη πλυση και δεν ανοιγει?μην με βρισετε οκ,δεν το πηρα ειδηση καν. Νομίζω ελάχιστες, κάνε τα γνωστά....βγάλε sims και αστο στα ρύζια για κανά 2 ημέρες τουλάχιστόν χωρίς να το ανοίξεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Τι ελπιδα εχει να σωθει το κινητο αν εχει πλυθει κανονικα σε γρηγορη πλυση και δεν ανοιγει?μην με βρισετε οκ,δεν το πηρα ειδηση καν. Εγώ πλένω λεφτά, εσύ πλένεις κινητά; :lol: :lol: Αφού δεν ανοίγει το καπάκι πίσω, δεν ξέρω πόσο θα πετύχει το κόλπο με τα ρύζια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 αν σκεφτεις οτι ειναι ερμητικα κλειστο και σε περιπτωση που η charging port δεν εχει χαλασει απο τα χημικα του απορρυπαντικου ισως και να σωθει αν τραβηξεις την υγρασια στον ηλιο σε θηκη με αφυγραντικο/ρυζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 (edited) Τι ελπιδα εχει να σωθει το κινητο αν εχει πλυθει κανονικα σε γρηγορη πλυση και δεν ανοιγει?μην με βρισετε οκ,δεν το πηρα ειδηση καν. νερό έφαγε αρκετό...βγάλε το καπάκι της κάρτας SIM και να βάλεις το κινητό δίπλα σε αφυγραντήρα αν έχεις η κάποιος γνωστός σου ..μισό μέτρο απόσταση για 4-6 ώρες ..για να μαζευτεί το νερό και έχεις αρκετές ελπίδες να δουλέψει...(ο αφυγραντήρας εχει λειτουργία στεγνώματος ρούχων) ισχύουν βέβαια και τα παραπάνω που ανέφεραν οι φίλοι (ρύζι ήλιος κλπ.) Δοκίμασε με όποιο τρόπο μπορείς για να στεγνώσει το κινητό.. Edited May 23, 2018 by panos196 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά στο xda έβαλα τις εφαρμογές που πρέπει να εγκαταστήστε για να έχετε τα AR Stickers στην Gcam. Το link για να τις κατεβάσετε είναι αυτό https://www.dropbox.com/s/xys1kvha42hkig4/ARStickers.zip?dl=0 Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Μόνο στις 5 εκδόσεις της Gcam δουλεύει; Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Μόνο στις 5 εκδόσεις της Gcam δουλεύει; Sent from my 1+3TΤι εννοείς "στις 5 εκδόσεις"; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 (edited) Εγκατέστησα το Dolby. zip και ο ήχος τώρα είναι πολύ δυνατός, ακόμα και στη χαμηλότερη στάθμη. Γίνεται να τον χαμηλώσω λίγο; :p EDIT: Μετά από λίγο έφτιαξε μόνο του! :wacko: Ίσως να ήταν δυνατό, μόνο τα πρώτα λεπτά από την εκκίνηση... Edited May 23, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Τι εννοείς "στις 5 εκδόσεις"; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk υπάρχουν 3.2 εκδόσεις Gcam για 6 android και 5.1 - 5.2 για 8 android Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 υπάρχουν 3.2 εκδόσεις Gcam για 6 android και 5.1 - 5.2 για 8 androidΕγώ δοκίμασα σε Android 8, που δουλεύουν. Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις και σε άλλη έκδοση Android.Ίσως δουλεύει σε όλες τις εκδόσεις, δεν είμαι σίγουρος.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Που το βρίσκουμε;;;σε aicp? Θέλει καποια διαδικασία; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Εγκατέστησα το Dolby. zip και ο ήχος τώρα είναι πολύ δυνατός, ακόμα και στη χαμηλότερη στάθμη. Γίνεται να τον χαμηλώσω λίγο; :p EDIT: Μετά από λίγο έφτιαξε μόνο του! :wacko: Ίσως να ήταν δυνατό, μόνο τα πρώτα λεπτά από την εκκίνηση... Λινκ για το ΖΙΡ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Λινκ για το ΖΙΡ Το είχα κατεβάσει από παλιότερα, αλλά δεν το είχα περάσει στο κινητό. Πρέπει να είχε ανέβει εδώ μέσα το λινκ. Δυστυχώς δε θυμάμαι ποιο ήταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomakos1 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 γεια σας παιδια..κατοχος κ εγω του κινητου εδω κ 2 εβδομαδες..ειμαι με στοκ 20s απο bangood..ηθελα να ρωτησω εαν η 26s ειναι επισημη ρομ της leeco ή ειναι οπως η 20s που λετε οτι ειναι του κινεζομαγαζου κ εαν ειναι καλυτερη απο την 20s..με την 20s εχω προβλημα με τις ειδοποιησεις σε εφαρμογες οπως το viber,whatsapp k messenger..οποιαδηποτε βοηθεια,θα σας ειμαι ευγνωμων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxaxd Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 https://forum.xda-developers.com/le-pro3/themes/dolby-atmos-8-1-oreo-roms-aosp-extented-t3781601 Για το dolby Δουλεύει καλά με los Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Βγήκε νέα ενημέρωση AICP 20180524. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Παιδιά, κάθε φορά που βγάζει ενημέρωση ή AICP, πρέπει να ξαναπερναμε και τα gapps? Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος, χωρίς να χάνονται οι εφαρμογές? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts