Redtfsi Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Και έτσι πάντα καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η στοκ πάντα θα είναι η καλύτερη. Με τα καλά και τα κακά της. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για το ενδιαφέρον. Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Καλά ρε παιδιά αλλά νομίζω σχετικά είναι όλα.... εγώ έχω AICP και δεν θα την αλλαζα για καμία αν γίνει σωστά η διαδικασία είναι απλά φοβερή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Καλή η 20s,του banggood, σταθερή και με τα καλά και τα κακά της, και σε όποιον αρέσει να μην αλλάξει rom..., όπως και η aicp με καλή μπαταρία, ήχο, κάμερα, εμφάνιση... την πέμπτη έρχεται με ενσωματωμένη BlackScreen-5.0, και βελτίωση μπαταρίας 40% σύμφωνα με τον προγραμματιστή mosimchah.. προσωπικά δοκίμασα αρκετές rom, και γύρισα στήν eui 20s, ..αλλά τελικά ξανάβαλα aicp ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Καλή η 20s,του banggood, σταθερή και με τα καλά και τα κακά της, και σε όποιον αρέσει να μην αλλάξει rom..., όπως και η aicp με καλή μπαταρία, ήχο, κάμερα, εμφάνιση... την πέμπτη έρχεται με ενσωματωμένη BlackScreen-5.0, και βελτίωση μπαταρίας 40% σύμφωνα με τον προγραμματιστή mosimchah.. προσωπικά δοκίμασα αρκετές rom, και γύρισα στήν eui 20s, ..αλλά τελικά ξανάβαλα aicp ... Συμφωνώ Η ύπαρξη AICP θα δώσει άλλο αέρα στο μέλλον του κινητου Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Καλή η 20s,του banggood, σταθερή και με τα καλά και τα κακά της, και σε όποιον αρέσει να μην αλλάξει rom..., όπως και η aicp με καλή μπαταρία, ήχο, κάμερα, εμφάνιση... την πέμπτη έρχεται με ενσωματωμένη BlackScreen-5.0, και βελτίωση μπαταρίας 40% σύμφωνα με τον προγραμματιστή mosimchah.. προσωπικά δοκίμασα αρκετές rom, και γύρισα στήν eui 20s, ..αλλά τελικά ξανάβαλα aicp ... Eνδιαφέροντα τα νέα λοιπόν.....μάλλον θα την περάσω και εγώ στην συσκευής της συζύγου , Ελληνικά φαντάζομαι ότι έχει .. ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά ρε παιδιά αλλά νομίζω σχετικά είναι όλα.... εγώ έχω AICP και δεν θα την αλλαζα για καμία αν γίνει σωστά η διαδικασία είναι απλά φοβερή τι εννοείς ? Μετα από hard reset δεν περνάει σωστά ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Καλή η 20s,του banggood, σταθερή και με τα καλά και τα κακά της, και σε όποιον αρέσει να μην αλλάξει rom..., όπως και η aicp με καλή μπαταρία, ήχο, κάμερα, εμφάνιση... την πέμπτη έρχεται με ενσωματωμένη BlackScreen-5.0, και βελτίωση μπαταρίας 40% σύμφωνα με τον προγραμματιστή mosimchah.. προσωπικά δοκίμασα αρκετές rom, και γύρισα στήν eui 20s, ..αλλά τελικά ξανάβαλα aicp ... Τι ειναι το BlackScreen-5.0 ? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redtfsi Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Eνδιαφέροντα τα νέα λοιπόν.....μάλλον θα την περάσω και εγώ στην συσκευής της συζύγου , Ελληνικά φαντάζομαι ότι έχει .. ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τι εννοείς ? Μετα από hard reset δεν περνάει σωστά ? Όταν φλασαρεις να το κανεις πχ χρησιμοποιώντας την τελευταία TWRP, ποια έκδοση gcam δουλεύει σωστά και άλλα πολλά... Θέλει λίγο διάβασμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Όταν φλασαρεις να το κανεις πχ χρησιμοποιώντας την τελευταία TWRP, ποια έκδοση gcam δουλεύει σωστά και άλλα πολλά... Θέλει λίγο διάβασμα... περιμένω τις εντυπώσεις από την αυριανη λοιπόν μπας και βρω χρόνο να φλασάρω το σ/κ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Η νέα AICP είναιon air https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=76473150&postcount=3854 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 μια ερωτησ που ισως ακουστει χαζη, Μπορω να περασω το νεωτερο TWRP μεσα απο recovery ή θελει μονο εντολες fastboot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 μια ερωτησ που ισως ακουστει χαζη, Μπορω να περασω το νεωτερο TWRP μεσα απο recovery ή θελει μονο εντολες fastboot; σαφώς και μπορείς αφού έχεις κατεβάσει το img αρχείο στην συσκευή, ή μπορείς μέσω της εφαρμογής https://play.google.com/store/apps/details?id=me.twrp.twrpapp&hl=en_US Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 η εφαρμογη θελει root αν θυμαμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 η εφαρμογη θελει root αν θυμαμαι ναι, σαφώς Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 η εφαρμογη θελει root αν θυμαμαι κατεβάζεις το αρχείο και χωρίς root με twrp , install reboot και είσαι έτοιμος... έτσι το έκανα εγώ και όλα καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Παιδιά, το twrp βγάζει συνέχεια "internal memory 0" και δεν μπορώ να κάνω τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Παιδιά, το twrp βγάζει συνέχεια "internal memory 0" και δεν μπορώ να κάνω τίποτα flash to νεο twrp Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Παιδιά, το twrp βγάζει συνέχεια "internal memory 0" και δεν μπορώ να κάνω τίποτα Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Από τότε που εγκατέστησα την έκδοση της περασμένης εβδομάδας, το TWRP χάλασε και παίζει διαρκώς σε Read Only mode. Ακόμα και αν επιλέξω ότι θέλω modifications, δε βλέπει κανένα αρχείο πλέον, μόνο φακέλους που τους δείχνει άδειους. :( Πέρασα σήμερα άλλο TWRP και πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα. Δε με αφήνει να κάνω ούτε το χθεσινό update. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Από τότε που εγκατέστησα την έκδοση της περασμένης εβδομάδας, το TWRP χάλασε και παίζει διαρκώς σε Read Only mode. Ακόμα και αν επιλέξω ότι θέλω modifications, δε βλέπει κανένα αρχείο πλέον, μόνο φακέλους που τους δείχνει άδειους. :( Πέρασα σήμερα άλλο TWRP και πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα. Δε με αφήνει να κάνω ούτε το χθεσινό update. :cry:https://androidfilehost.com/?fid=962187416754465155 Προσπάθησε με αυτό αν θέλεις.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 https://androidfilehost.com/?fid=962187416754465155 Προσπάθησε με αυτό αν θέλεις.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε αυτό λειτουργεί... Μέχρι τώρα είχα εκείνο το Κινέζο TWRP, που είχες ποσταρει παλιότερα. Κανένα δε λειτουργεί πλέον. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Ούτε αυτό λειτουργεί... Μέχρι τώρα είχα εκείνο το Κινέζο TWRP, που είχες ποσταρει παλιότερα. Κανένα δε λειτουργεί πλέον. :( Ειχα το ιδιο προβλημα. Περνας το τελευταιο twrp που ειναι το twrp-3.2.1-1-zl0.img και το περνας με adb commands. Εγκαθιστας στα windows to minimal_adb_fastboot_v1.4_setup.exe και μετα συνδεεις το κινητο σε θυρα usb, ανοιγεις command line στα windows (cmd) και γραφεις: fastboot flash recovery twrp-3.2.1-1-zl0.img (προσοχη το αρχειο twrp-3.2.1-1-zl0.img να βρισκεται στον ιδο φακελο με το τις adb commands) Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Ειχα το ιδιο προβλημα. Περνας το τελευταιο twrp που ειναι το twrp-3.2.1-1-zl0.img και το περνας με adb commands. Εγκαθιστας στα windows to minimal_adb_fastboot_v1.4_setup.exe και μετα συνδεεις το κινητο σε θυρα usb, ανοιγεις command line στα windows (cmd) και γραφεις: fastboot flash recovery twrp-3.2.1-1-zl0.img (προσοχη το αρχειο twrp-3.2.1-1-zl0.img να βρισκεται στον ιδο φακελο με το τις adb commands) Αυτή η έκδοση του TWRP που μου είπες, δούλεψε κανονικά! Κατάφερα επιτέλους να κάνω και το προχθεσινό update. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. :D https://eu.dl.twrp.me/zl0/twrp-3.2.1-1-zl0.img.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Εγώ την φλασαρα με OTG την τελευταία έκδοση από το παλιό και χαλασμένο twrp ...είδε το OTG και την έκανε εγκατάσταση...ευτυχώς γιατί ούτε έβρισκα πως το περνάς μέσω υπολογιστή Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Εγώ κατέβασα το νέο TWRP στον υπολογιστή το έβαλα σε ένα φλασάκι USB και το έβαλα σε ένα προσαρμογέα στη θύρα C του κινητού και με twrp χωρίς root το φλάσαρα με USB OTG και πέρασα τη νέα έκδοση twrp-3.2.1-1 χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Καλύτερη μπαταρία με την τελευταία weekly AICP.... Πάμε για ,6 ώρες SOT με καλη χρηση Με προηγούμενη weekly 4.5-5 ώρες SOT... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Με καλη χρηση Kai χωρίς οικονομία στις επιδόσεις -στα κόκκινα.... Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Καλύτερη μπαταρία με την τελευταία weekly AICP.... Πάμε για ,6 ώρες SOT με καλη χρηση Με προηγούμενη weekly 4.5-5 ώρες SOT... Έχω παρατηρήσει λίγο καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας μετά το τελευταίο update, όμως και πάλι στην original ROM κρατούσε πολύ περισσότερο. Έχω επίσης παρατηρήσει, πως έχει γίνει λίγο πιο γρήγορη και έχει λιγότερα lags, σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Υ.Γ. Πλάκα θα έχει να πάρουμε και Android 9 αργότερα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts