tsigpan Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Πώς μπορώ να αφαιρέσω-διαγράψω τo αρχείο apk που έβαλα για την κάμερα, για να βάλω ένα άλλο apk ? Ποιό έβαλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 ρε πάνο, ρε πάνο παιρνεις την εφαρμογη της καμερας την κρατας πατημενη και απεγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 ρε πάνο, ρε πάνο παιρνεις την εφαρμογη της καμερας την κρατας πατημενη και απεγκατασταση α...ναι Πρόδρομε έχεις δίκαιο..σε ευχαριστώ !!! Χρησιμοποιώ την version 6 του Arnova... είμαι ευχαριστημένος.. απλά αν βγεί καινούρια version....για αυτό ρώτησα... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιό έβαλες; Χρησιμοποιώ την version 6 του Arnova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renault19 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 καλησπέρα Εδω και τρείς μέρες είμαι κάτοχος του εν λόγο κινητού. Το πήρα απο το γνωστό κινεζομαγαζο και ήρθε με την 20s rom. Απο την δεύτερη κιόλας μέρα πέρασα twrp και acip 13.1 και είμαι ευχαριστημένος. Ήθελα να βάλω την γκουκλ κάμερα και απο οτι κατάλαβα πρεπει να ενεργοποίησω το camera 2api και να κανω εγκατάσταση το απκ αρχείο της εφαρμογης. Ζητώ την βοήθεια σας πως μπορω να το κάνω αυτό και απο που μπορώ να βρω τα αρχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 (edited) καλησπέρα Εδω και τρείς μέρες είμαι κάτοχος του εν λόγο κινητού. Το πήρα απο το γνωστό κινεζομαγαζο και ήρθε με την 20s rom. Απο την δεύτερη κιόλας μέρα πέρασα twrp και acip 13.1 και είμαι ευχαριστημένος. Ήθελα να βάλω την γκουκλ κάμερα και απο οτι κατάλαβα πρεπει να ενεργοποίησω το camera 2api και να κανω εγκατάσταση το απκ αρχείο της εφαρμογης. Ζητώ την βοήθεια σας πως μπορω να το κάνω αυτό και απο που μπορώ να βρω τα αρχεια. Πρωτα twrp backup την rom που εχεις τωρα για επαναφορα και μετα: 1)φλασαρεις απο twrp το camera 2api 2)Κανεις εγκατασταση ενα apk απο εδω ή εδω Εγώ εχω εγκαταστησει απο το πρωτο λινκ του SKULSHADY's. Edited March 13, 2018 by tsigpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Πρωτα twrp backup την rom που εχεις τωρα για επαναφορα και μετα: 1)φλασαρεις απο twrp το camera 2api 2)Κανεις εγκατασταση ενα apk απο εδω ή εδω Εγώ εχω εγκαταστησει απο το πρωτο λινκ του SKULSHADY's. Thanks. Έβαλα κι εγώ τη Google camera και επιτέλους το selfie video λειτουργεί. Άσχετα αν δεν το χρησιμοποιώ. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renault19 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Πρωτα twrp backup την rom που εχεις τωρα για επαναφορα και μετα: 1)φλασαρεις απο twrp το camera 2api 2)Κανεις εγκατασταση ενα apk απο εδω ή εδω Εγώ εχω εγκαταστησει απο το πρωτο λινκ του SKULSHADY's. ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση μήπως εχεις κάποιο άλλο λινκ για το camera2api διότι δεν με αφήνει να κατεβάσω απο εκεί παρόλο που εκανα και κάποιο αίτημα. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση μήπως εχεις κάποιο άλλο λινκ για το camera2api διότι δεν με αφήνει να κατεβάσω απο εκεί παρόλο που εκανα και κάποιο αίτημα. ευχαριστώ. δεν χρειάζεται, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον μικρό οδηγό από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=462218 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση μήπως εχεις κάποιο άλλο λινκ για το camera2api διότι δεν με αφήνει να κατεβάσω απο εκεί παρόλο που εκανα και κάποιο αίτημα. ευχαριστώ. Για δοκιμασε εδω που το εκανα upload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 καλησπέρα Εδω και τρείς μέρες είμαι κάτοχος του εν λόγο κινητού. Το πήρα απο το γνωστό κινεζομαγαζο και ήρθε με την 20s rom. Απο την δεύτερη κιόλας μέρα πέρασα twrp και acip 13.1 και είμαι ευχαριστημένος. Ήθελα να βάλω την γκουκλ κάμερα και απο οτι κατάλαβα πρεπει να ενεργοποίησω το camera 2api και να κανω εγκατάσταση το απκ αρχείο της εφαρμογης. Ζητώ την βοήθεια σας πως μπορω να το κάνω αυτό και απο που μπορώ να βρω τα αρχεια. Στις oreo roms το api είναι μέσα, δε χρειάζεται να φλασάρεις τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Δηλαδή στην aicp δεν είναι ενεργοποιημένη;;νόμιζα ότι είχε google camera η alsp Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 (edited) Δηλαδή στην aicp δεν είναι ενεργοποιημένη;;νόμιζα ότι είχε google camera η alsp Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Mα η Aicp ειναι oreo. Ουτε εγω το γνώριζα πως ειναι ενεργοποιημενο το camera 2api στις oreo roms. Το φλασαρα καθε φορα :). φιλε dimgeo, αφου το camera 2api ειναι ενεργοποιημενο by default πρεπει να εγκαταστήσεις ενα apk απο τους συνδεσμους που αναφερθηκαν παραπανω και θα εχεις google camera. H aicp δεν εχει google camera, αλλά άλλο apk κάμερας. Edited March 14, 2018 by tsigpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Δεν το πολυκαταλαβα το oraio όταν διάβασα το ποστ αλλά τώρα...Έχω σκάσει μ τον ήχο..βάζω κανεβα και δεν ακούω τίποτα Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 εχω την aicp της προηγούμενης βδομάδας, σήμερα ανέβηκε νέα aicp αλλά δεν μου βγάζει OTA updates .... τι να φταίει ? δεν θέλω να φλασάρω πάλι απ την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosG1 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Καλησπέρα μόλις παρήγγειλα και εγω και μιας και σε προηγούμενα ποστ ειχα δει οτι τα screen glass protector ηταν προβληματικά αναρωτιέμαι βρηκε κανεις την ακρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Εχω δοκιμάσει 15 tempered και όλα λίγο πολύ κόβουν τα άκρα την οθόνης. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι η αλλοίωση την ευκρίνειας της οθόνης. Η καλύτερη λύση είναι screen protector Million. Το φιλμ όχι tempered Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nillkinήθελα να γράψω Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosG1 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 (edited) Μπορεις να βαλεις ενα λινκ; Αα και κατι αλλο σημαντικο ειδα οτι πολλοι ειχαν προβλημα με τον φορτιστή. Θα χρειαστει να παρω άλλον; Edited March 15, 2018 by PanosG1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Μπορεις να βαλεις ενα λινκ; Αα και κατι αλλο σημαντικο ειδα οτι πολλοι ειχαν προβλημα με τον φορτιστή. Θα χρειαστει να παρω άλλον;Εγώ πήρα τον φορτιστής του galaxy s7 και δουλεύει άριστα. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosG1 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Εγώ πήρα τον φορτιστής του galaxy s7 και δουλεύει άριστα. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2αμπερος είναι : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 2αμπερος είναι :Ναι Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosG1 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Εχω κ εγω 2Α της Samsung αλλα λεω για 3Α μιας και το υποστηρίζει η συσκευή.Εχει δοκιμάσει κανεις αλλο φορτιστή 3Α που να ειναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Εχω κ εγω 2Α της Samsung αλλα λεω για 3Α μιας και το υποστηρίζει η συσκευή.Εχει δοκιμάσει κανεις αλλο φορτιστή 3Α που να ειναι οκ; Από banggood o 3A Blitzwolf QC3 είναι άψογος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Από banggood o 3A Blitzwolf QC3 είναι άψογος Αυτόν έχω πάρει κι εγώ. Μαζί με καλώδιο Blitzwolf. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ysintos Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 https://www.aliexpress.com/item/Powstro-3-USB-Ports-Quick-Charger-30W-QC3-0-USB-Charger-Quick-Charge-Wall-Adapter-For/32841728884.html και https://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_1057441.html και οι δύο λειτουργούν άψογα. Παράθεση http://www.imagemag.gr/ http://www.mykarta.gr/ http://www.myprosklisi.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosG1 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 (edited) Αυτόν έχω πάρει κι εγώ. Μαζί με καλώδιο Blitzwolf. Χθες παρήγγειλα καλώδιο blitzwolf που ειχε πρότεινε ενα παιδι σε προηγούμενο post και φένεται αρκετα premium. Οσο αναφορα τον φορτιστή αυτος π λετε υπάρχει με διπλή υποδοχή και με μονή. Ποιον προτείνετε; (με φοβιζει λιγο το σκεπτικο να βαλω δυο κινητα σε εναν φορτιστη ταυτόχρονα μην ξεκινήσουν τα πυροτεχνήματα στο σπίτι :P ) Edited March 16, 2018 by PanosG1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts