vagetore Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Καλημέρα, τελευταία lineage 6-7 ώρες sot πολύ σταθερή και ο ήχος για έμενα καλός με την εφαρμογή audiofx που έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Και εγώ με lineage είμαι ευχαριστημένος. Δεν έχω βρει κάποιο bug στην χρήση που κάνω και η μπαταρία άψογη. Sent from my LEX722 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
it9492 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 (edited) Όταν κάνουμε restore κάποιο backup μέσω twrp , κάνουμε κάποια wipe; Αν ναι ποια wipe κάνουμε; Έκανα όλα τα wipe και όλα καλά με το backup. Edited June 9, 2018 by it9492 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 τα συνηθη που προτεινει system boot cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Κοίταξα για πλάκα για νέο update στην AICP χτες το βράδυ και είδα ότι βγήκε κι άλλο την Παρασκευή (ενώ είχε βγει και Πέμπτη). Το εγκατέστησα και μου φαίνεται τώρα ότι η μπαταρία πάει λίιιγο καλύτερα. Ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Με lineage ποια gapps βαλατε;Εμένα μου κρασαρουν σχεδόν ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Με lineage ποια gapps βαλατε;Εμένα μου κρασαρουν σχεδόν ολαΤα open gapps pico 64 bit έβαλα. Είναι σημαντικό να μπούνε πριν μπεις στο λειτουργικό. Sent from my LEX722 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Κοίταξα για πλάκα για νέο update στην AICP χτες το βράδυ και είδα ότι βγήκε κι άλλο την Παρασκευή (ενώ είχε βγει και Πέμπτη). Το εγκατέστησα και μου φαίνεται τώρα ότι η μπαταρία πάει λίιιγο καλύτερα. Ίδωμεν... βελτιωσαν, λενε, τα κρασαρισματα όταν το ανοιγες και την αποδοση του fingerprint scanner Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Τα open gapps pico 64 bit έβαλα. Είναι σημαντικό να μπούνε πριν μπεις στο λειτουργικό. Sent from my LEX722 using Tapatalk 7.1 η 8.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 7.1 η 8.1? Για OREO αυτά.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 (edited) βελτιωσαν, λενε, τα κρασαρισματα όταν το ανοιγες και την αποδοση του fingerprint scanner XXXXXX βελτίωσαν. Το δακτυλικο αποτύπωμα, άμα μείνει λίγη ώρα ανενεργό το κινητό, δεν δουλεύει και πρέπει να ξυπνήσεις την οθόνη για να ξεκλειδώσει Edited June 12, 2018 by CrisBal Παραπομπή σε άσεμνη λέξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Π@π@ρια βελτίωσαν. Το δακτυλικο αποτύπωμα, άμα μείνει λίγη ώρα ανενεργό το κινητό, δεν δουλεύει και πρέπει να ξυπνήσεις την οθόνη για να ξεκλειδώσει Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αποτύπωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Π@π@ρια βελτίωσαν. Το δακτυλικο αποτύπωμα, άμα μείνει λίγη ώρα ανενεργό το κινητό, δεν δουλεύει και πρέπει να ξυπνήσεις την οθόνη για να ξεκλειδώσει ειναι θεμα ρυθμισης αυτο πηγαινε στις ρυθμισεις->ασφαλεια και απορρητο και δες μηπως εχεις πειραξει καποια σχετικη ρυθμιση ή εχεις ενεργοποιησει καποιο smart lock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 (edited) Με mokee που μόλις τη πέρασα δουλεύουν τα hands free το loud speaker στις κλησεις δουλευει τελεια και είναι εντελώς σταθερή σε όλα από μπαταρία δε ξέρω ακόμα Edited June 11, 2018 by vagetore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Με mokee που μόλις τη πέρασα δουλεύουν τα hands free το loud speaker χωρίς ηχό και είναι εντελώς σταθερή σε όλα από μπαταρία δε ξέρω ακόμα είχα την lineage os η οποία είναι καλή...έβαλα κι εγώ τη Mokee για δοκιμή... MK81.0 OREO, και Gapps ARM64 8.1 nano .. όλα καλά δουλεύουν πάντως.. θα δείξει σε λίγες μέρες αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
it9492 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Έχω την 20s του Cris και θα ήθελα να ρυθμίσω το lightflow ώστε να ανάβουν τα led στις ειδοποιήσεις. Κάπου μέσα στο νήμα θυμάμαι ότι υπάρχουν οδηγίες αλλά δεν μπορώ να τις βρώ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 είχα την lineage os η οποία είναι καλή...έβαλα κι εγώ τη Mokee για δοκιμή... MK81.0 OREO, και Gapps ARM64 8.1 nano .. όλα καλά δουλεύουν πάντως.. θα δείξει σε λίγες μέρες αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα... Δουλεύει το IR? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Δουλεύει το IR? Install με TWRP το παρακάτω αρχείο ..αν δουλεύει δεν γνωρίζω δεν το χρησιμοποιώ Download LeEco IR Remote patch: https://androidfilehost.com/?fid=817550096634772075 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Ούτως ή άλλως, το IR του LeEco είναι λίγο μάπα... Μόνο με πολύ επώνυμες συσκευές λειτουργεί (Samsung, LG κλπ). Υπάρχουν πολλές συσκευές, που δε λειτουργεί κανένας κωδικός (πχ τηλεοράσεις SEG από τα LIDL παλιά, air condition De'Longhi). Με το περσινό μου κινητό Gigaset ME, που είχε επίσης IR, αυτές οι συσκευές λειτουργούσαν κανονικά... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Install με TWRP το παρακάτω αρχείο ..αν δουλεύει δεν γνωρίζω δεν το χρησιμοποιώ Download LeEco IR Remote patch: https://androidfilehost.com/?fid=817550096634772075 Το selinux ειναι permissive? Ή enforced? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Το selinux ειναι permissive? Ή enforced? είναι enforced Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 όταν καλώ κάποιον στο τηλέφωνο και το σηκώσει.. ακούω εναν ήχο δόνησης πρώτα και μετά τη φωνή συνομιλητή ...υπάρχει κάποια ρύθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 είναι enforced ,Aν δεν είναι permissive δεν περνάει το patch IR Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxaxd Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Γεια σας.Πως αλλάζουμε το selinux στο Χ722; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Έχω την 20s του Cris και θα ήθελα να ρυθμίσω το lightflow ώστε να ανάβουν τα led στις ειδοποιήσεις. Κάπου μέσα στο νήμα θυμάμαι ότι υπάρχουν οδηγίες αλλά δεν μπορώ να τις βρώ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Θα πας στο ολες οι εφαρμογες θα βρεις το Light Flow θα μπεις μέσα ειδοποιήσεις>Ενεργοποίηση πάνω δεξιά>τικαρεις τις ειδοποιήσεις παρακάτω...βγαίνεις πας το ανοιγεις.. δινεις δικαιώματα υπερκάλυψης που ζητούνται μπαινεις στις ρυθμίσεις για κάθε εφαρμογή ορίζεις χρώμα..ξύπνημα οθόνης...εμφάνιση στη lock screen κλπ.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts