MitsosDaBest13 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Παιδιά, κάθε φορά που βγάζει ενημέρωση ή AICP, πρέπει να ξαναπερναμε και τα gapps? Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος, χωρίς να χάνονται οι εφαρμογές? Ευχαριστώ Η ενημέρωση κατεβαίνει μέσα από το μενού και πατάς εγκατάσταση τώρα και την κάνει μόνο του το κινητό, χωρίς να σβήνει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Καμια ιδεα για καλώδιο typec που να αντεχει και quick charge και για συνδεση σε υπολογιστή;; Μάλλον άλασε το δικό μου. Μόνο φορτίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 παιδια 9-10 ωρες sot αποκλείεται να υπάρχουν. θα πρέπει να μιλάμε για ελάχιστη χρήση και τη φωτεινοτητα στο 0 Με 2 καρτες sim/wifi/data 4g, full adjustable φωτεινοτητα και μετρια προς βαρια χρηση το κινητο βγαζει 5,5-6 ωρες sot με την aicp της προηγουμενης εβδομαδας. Οχι ότι ειναι κακό αλλά παραπάνω μιλάμε για υπερβολή. Μην εγκαθιστάτε κάθε νέα εκδοση αν χρησιμοποιείτε το κινητο σαν βασικό περιμενετε καμια βδομαδα να δειτε τι προβληματα θα αναφερθουν δεν χάλασε και ο κοσμος. Mε Φωτεινότητα στο 75% και κλειστό το 4G, εχει βγάλει 9 ωρες SOT. Surfing,facebook lite, youtube κα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Mε Φωτεινότητα στο 75% και κλειστό το 4G, εχει βγάλει 9 ωρες SOT. Surfing,facebook lite, youtube κα. Lineage? ........ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Η ενημέρωση κατεβαίνει μέσα από το μενού και πατάς εγκατάσταση τώρα και την κάνει μόνο του το κινητό, χωρίς να σβήνει τίποτα... ωραίος , ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Εγώ το πέρασα κανονικά το update, χωρίς να σβήσω τίποτα. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει πρόβλημα. Μου φαίνεται κιόλας ότι το κινητό έγινε ακόμα πιο γρήγορο! Το LTE πλέον το δείχνει σαν 4G. Ελπίζω να δείχνει και 4G+. Θα το κοιτάξω αύριο στην πόλη... Μιλάμε για τρομερή ROM. Αυτοί οι τύποι που τη φτιάχνουν, αξίζουν να προσληφθούν σε μεγάλη εταιρεία. ;) Στο λιμάνι Πειραιά έχει lte+ έτσι δείχνει σε μένα Τελικά το πλυμένο lepro τι έγινε; Έχουμε ενημέρωση; Να ξέρω αν είναι να βαφτίσω και το δικό μου τώρα το τριήμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Στο λιμάνι Πειραιά έχει lte+ έτσι δείχνει σε μένα Τελικά το πλυμένο lepro τι έγινε; Έχουμε ενημέρωση; Να ξέρω αν είναι να βαφτίσω και το δικό μου τώρα το τριήμερο. Εμένα δείχνει 4G+. Το είδα με Cosmote στη Σπάρτη. Και με την προχθεσινή ενημέρωση AICP, η μπαταρία δε δείχνει να βελτιώθηκε... Από την περασμένη εβδομάδα την έχουν "χαλάσει"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ρε παιδιά, φλασαρα την τελευταία aicp, αλλά για κάποιο λόγο όταν μπαίνω σε recovery δεν μπορώ να βρω με τίποτα τα αρχεία της εσωτερικής μνήμης για να κάνω mount. Είμαι με την 3.2.1.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ρε παιδιά, φλασαρα την τελευταία aicp, αλλά για κάποιο λόγο όταν μπαίνω σε recovery δεν μπορώ να βρω με τίποτα τα αρχεία της εσωτερικής μνήμης για να κάνω mount. Είμαι με την 3.2.1.0. Πέρνα το twrp σε φλασακι και δες αν στο αναγνωριζει. Αν ναι, φλασαρε το τελευταιο twrp απο εκει. Αλλιως πρεπει να μπεις σε fastboot mode και να φλασαρεις το twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Με 4g+ Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Καλησπέρα σας έβαλα την 8.1 AICP έκανα την εγκατάσταση κανονικά αλλά μετά που δοκίμασα να κάνω flash googleapps δεν μου βρίσκει στη recovery τον αποθηκευτικό χόρο και απο ότι κατάλαβα και η recovery δεν έχει δικαίωματα ούτε για wipe. τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Lineage? ........ Οχι,με την 20, όπως ήρθε. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ερώτηση. Όταν συνδεσεις το κινητο στον υπολογιστή και σου βγάλει το μενου να διαλέξεις ΜΤΡ ή μόνο φόρτιση, καταλάθος πατήσεις μόνο φόρτιση και να μην ερωτηθω ξανά. Πώς αλλάζεις αυτή την επιλογή;; Υποψιάζομαι οτι το ανηψακι μου το πάτησε γι'αυτο δεν μπορω να συνδεθω στον υπολογιστη με τιποτα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις,σύστημα -επιλογές για διαχειριστές και απενεργοποιησε τον εντοπισμό σφαλμάτων..νομίζω έτσι έβλεπε εμένα το κινητό στην 20 Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις,σύστημα -επιλογές για διαχειριστές και απενεργοποιησε τον εντοπισμό σφαλμάτων..νομίζω έτσι έβλεπε εμένα το κινητό στην 20 Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ,To έχω δοκιμάσει με το USB debugging ανοιχτό και κλειστό. Τζιφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 καλά σχόλια στο 4pda για αυτό https://www.ebay.com/itm/Sentete-LeEco-Le-Pro-3-Protector-de-Pantalla-de-Cristal-Templado-PREMIUM/192241081425?hash=item2cc2761c51:g:A-AAAOSwa~hZX9YR#shpCntId ,λίγο τσιμπημένο βέβαια...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Νέο update σήμερα στην AICP. Το κατεβάζω τώρα. Ελπίζω να έχουν βελτιώσει τη μπαταρία, που στα 2 τελευταία updates τη "χάλασαν"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Στην AICP δεν δουλεύει το Google launcher και το Google now, ξέρει κανείς τι φταίει? Εγκατεστημένο opengapps pico ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην AICP δεν δουλεύει το Google launcher και το Google now, ξέρει κανείς τι φταίει? Εγκατεστημένο opengapps pico Στο playstore βγάζει "your device is incompatible" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 (edited) Το παίρνω κι εγώ μεταχειρισμένο από ένα παλικάρι αύριο. Τον ρώτησα και είπε ότι το δούλευε με την επίσημη. Οπότε πρώτα βήματα; Θεωρείται "must" το να ξεκλειδώσω και να μεταβώ σε custom? Ps: ποια η διαφορά του από τα υπόλοιπα; (χ720-25-27) Edited June 3, 2018 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Το παίρνω κι εγώ μεταχειρισμένο από ένα παλικάρι αύριο. Τον ρώτησα και είπε ότι το δούλευε με την επίσημη. Οπότε πρώτα βήματα; Θεωρείται "must" το να ξεκλειδώσω και να μεταβώ σε custom? Ps: ποια η διαφορά του από τα υπόλοιπα; (χ720-25-27) Φίλε, δεν ξέρω τι χρήση του κάνεις, αλλά εγώ επειδή δούλεψα κάνα 10ημερο την επίσημη (την 20ς του Banggood), μετά έβαλα την AICP. Σου λέω να μείνεις με την επίσημη, πολύ πιο σταθερή και καλύτερη μπαταρία. Νομίζω ότι δεν κερδίζεις και τόσα πράγματα με το να πας από Android 6 σε 8, γνώμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Και εγώ μετά από aicp σκέφτομαι να βάλω την.επίσημη και ας μην έχει ελληνικά η έκδοση που έχω βρει..Αυτή του banggood δεν.μπορούμε να την βρούμε κάπου;; Ας έβγαζαν τουλάχιστον την aicp με ΟΤΑ κάθε λίγο και λιγάκι φλασαρισμα,κάθε λίγο και λιγάκι καινούργιο bug Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Και εγώ μετά από aicp σκέφτομαι να βάλω την.επίσημη και ας μην έχει ελληνικά η έκδοση που έχω βρει..Αυτή του banggood δεν.μπορούμε να την βρούμε κάπου;; Ας έβγαζαν τουλάχιστον την aicp με ΟΤΑ κάθε λίγο και λιγάκι φλασαρισμα,κάθε λίγο και λιγάκι καινούργιο bug Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.google.gr/search?q=batyan+x722&oq=batyan+x722&aqs=chrome..69i57j33.7095j0j7&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Εδώ είσαι νομίζω. Τσέκαρε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 ειχε γινει ποστ η 26s καθαρισμενη απο τα της leeco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Και εγώ μετά από aicp σκέφτομαι να βάλω την.επίσημη και ας μην έχει ελληνικά η έκδοση που έχω βρει..Αυτή του banggood δεν.μπορούμε να την βρούμε κάπου;; Ας έβγαζαν τουλάχιστον την aicp με ΟΤΑ κάθε λίγο και λιγάκι φλασαρισμα,κάθε λίγο και λιγάκι καινούργιο bug Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε; Εγώ με την AICP παίρνω OTA κάθε Πέμπτη και η εγκατάσταση γίνεται αυτόματα μέσα από την TWRP, χωρίς να σβήνεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Εγώ με lineage την τελευταία έχω καλή μπαταρία, πολύ καλύτερη από AICP. Με 2 ώρες οθόνη την μέρα με ανοιχτά όλα η μπαταρία πέφτει στο 55 με 60%. Με την AICP έφτανα 20 με 30% με ιδία χρήση. Τι κινητό τις περισσότερες ώρες είναι συνδεδεμένο σε WiFi. Sent from my LEX722 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 (edited) Παιδιά για να καταλάβω, αν και λεγόμαστε "elite" έχουμε χειρότερο επεξεργαστή και έλλειψη nfc σε σχέση με το χ720? Τελικά να περάσω clean την 20s η να πάω στην 26? Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να περάσω την κατάλληλη Google cam, κατά τα άλλα δεν έχω άλλες απαιτήσεις και μου αρέσει το eui Edited June 5, 2018 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts