dimgeo Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Πέρασα τελικά την aicp ..δυο θέματα έχω..γενικά κακή μπαταρία και πολύ χάλια ο ήχος σε σχεση με την μαμά ρομ....κατέβασα και την ροή του Χρήστου και θα δούμε..Γενικά δεν εντυπωσιάστηκα Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos7a4 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Παιδες τωρα τελευταια (το εχω παθει 2 φορες) μου εμφανιζονται στο album 500+ φωτογραφιες απο καρτουν. Το εψαξα και ειναι αρχεια .webp και ειναι stickers απο τον φακελο com.facebook.orca που βρισκεται στον φακελο Android. Ξερετε τι και πως. Απο που αποθηκευονται στο κινητο μου? Σας μιλαω μου γεμιζει το album φωτογραφιων και ειναι πολυ εκνευριστικο. Βρες τον φάκελο con.facebook,orca και φτιάξε μέσα στον φάκελο ένα αρχείο, ονόμασε το ".nomedia".Αν δεν μπορέσεις να δημιουργήσεις το αρχείο δοκίμασε με τον es file explorer . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redtfsi Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Είμαι και εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος της τηλεφωναρας μας με την τελευταία AICP! 168000 στο Antutu και google pixel camera, τι άλλο να ζητήσει κανείς? Εντάξει ο ήχος δεν είναι σαν στην 20s αλλά είναι καλός (έχω κατεβάσει το PI music player και νομίζω οτι βελτιώνεται λίγο απλά τώρα δεν δουλεύει ο ισοστάθμισης ενω στο ίδιο πρόγραμμα στην 20s δούλευε...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Είμαι και εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος της τηλεφωναρας μας με την τελευταία AICP! 168000 στο Antutu και google pixel camera, τι άλλο να ζητήσει κανείς? Εντάξει ο ήχος δεν είναι σαν στην 20s αλλά είναι καλός (έχω κατεβάσει το PI music player και νομίζω οτι βελτιώνεται λίγο απλά τώρα δεν δουλεύει ο ισοστάθμισης ενω στο ίδιο πρόγραμμα στην 20s δούλευε...) Να την κατεβάσω βρε παιδιά να σας ανεβάσω λίγο τον ήχο. Έχει κατέβει επίτηδες για να μην μικροφωνίζει στις κλήσεις. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Στις κλήσεις είναι πολύ καλό απλά όταν αναπαραγεις media είναι τραγικά χαμηλός..άντε ρε Χρήστο κανε ενα καλο Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golum Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Καλημέρα σε όλους.Για να περάσω τη rom του bangood φλασαρω με twrp;Έχω κάνει backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvenceremos Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Δεν τα κατάφερα,θα πρέπει να πάρω λίγο "απόσταση" να δω πιο καθαρά κάτι στην εντολή δεν κάνω σωστά... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι το έκανα από την αρχή με τα πολλά πέρασα τα gapps(αντιγραφή επικόλληση εννοώ) με αρκετές προσπάθειες και επανεκκινήσεις σε recovery η ρομ όμως δεν περνάει με τίποτα μέσα στην συσκευή δεν έχω ούτε το αντίγραφο για επαναφορά...ειδομεν,αν εχεις κατι σε σχεση με την εντολή που πρεπει να δώσω θα βοηθούσε...ευχαριστώ για το χρόνο σας! Συγνώμη που επανέρχομαι αλλά επειδή δεν έχω καταφέρει κάτι ούτε με fastboot εντολές για αντιγραφή στην συσκευή υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Συγνώμη που επανέρχομαι αλλά επειδή δεν έχω καταφέρει κάτι ούτε με fastboot εντολές για αντιγραφή στην συσκευή υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να βοηθήσει? το pc βλέπει το τηλ ???? Με τι windows είσαι ? Μήπως να προσπαθήσεις σε κάποιο άλλο αν αυτό πχ είναι με 7αρια να δεις σε άλλο με 10αρια ή τούμπαλιν ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvenceremos Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) το pc βλέπει το τηλ ???? Με τι windows είσαι ? Μήπως να προσπαθήσεις σε κάποιο άλλο αν αυτό πχ είναι με 7αρια να δεις σε άλλο με 10αρια ή τούμπαλιν ? Έχω δοκιμάσει σε δυο pc με win10,το βλέπει το τηλέφωνο κανονικά μικρά αρχεία τα αντιγράφει κανονικά τα gapps τα αντέγραψα μετά από πολλές προσπάθειες,σε fastboot ενώ βλέπει την συσκευή δεν λειτούργησε η εντολή push με ότι συνδυασμούς και αν δοκίμασα, με το αρχείο μέσα στο φάκελλο adb,σε άλλη θέση κλπ θα δω μήπως βρω να δοκιμάσω σε pc με win7 και δεν έχω otg για δοκιμή από εκεί,νομίζω ότι δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές...και όλα αυτά επειδή έκανα wipe και τα αρχεία που είχα ήδη στη συσκευή έτοιμα,η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να προκύψει τέτοιο σκάλωμα...Ουτε και σε win7 έγινε κάτι... Edited March 7, 2018 by nikosvenceremos συμπληρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvenceremos Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) Λοιπόν,μετά από απενεργοποίηση- ενεργοποίση από την διαχείριση συσκευών με άφησε και αντέγραψα τα αρχεία!Δεν κάνει όμως εγκατασταση καθώς μου γυρίζει σφαλμα:Αποτυχία προσάρτησης΄/system; (invalid argument).Αντιγράφω το backup αρχείο που είχα πάρει να δω αν κάνει επαναφορά...το οποίο δείχνει να έχει πάλι κολλήσει στην αντιγραφή!! χα χα ...και ναι δεν το αντιγράφει όσες ενεργοποιήσεις απενεργοποιήσεις και αν κάνω!!!Δεν ξέρω να γελάσω η να κλάψω?Είναι και αστείο και εκνευριστικό μαζί,άσε που μπορεί να μην λειτουργήσει και η επαναφορά... Edited March 7, 2018 by nikosvenceremos συμπλήρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwertyuiop2 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 To παρέλαβα κι εγώ σήμερα από bang! Φοβερό τηλέφωνο, έχει την 20s και πάει πολύ καλά. Από ό,τι καταλαβαίνω στο thread, η καλύτερη δυνατή επιλογή για να έχω αξιοπιστία και συμβατότητα είναι ότι βάζω το twrp και μετά περνάω την 26s ; Ή το twrp δε χρειάζεται; Παράθεση We do not let our enemies to have guns, why should we let them have ideas? :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Πέρασα τελικά την aicp ..δυο θέματα έχω..γενικά κακή μπαταρία και πολύ χάλια ο ήχος σε σχεση με την μαμά ρομ....κατέβασα και την ροή του Χρήστου και θα δούμε..Γενικά δεν εντυπωσιάστηκα Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό με τη μπαταρία το παράτησα κι εγώ. Τελειώνει λίγο πιο γρήγορα σε σχέση με της "μαμάς" 20s. Όχι κάτι τρομερό, αλλά η διαφορά είναι εμφανής. Για τον ήχο, δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς. Σε ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvenceremos Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Λοιπόν,μετά από απενεργοποίηση- ενεργοποίση από την διαχείριση συσκευών με άφησε και αντέγραψα τα αρχεία!Δεν κάνει όμως εγκατασταση καθώς μου γυρίζει σφαλμα:Αποτυχία προσάρτησης΄/system; (invalid argument).Αντιγράφω το backup αρχείο που είχα πάρει να δω αν κάνει επαναφορά...το οποίο δείχνει να έχει πάλι κολλήσει στην αντιγραφή!! χα χα ...και ναι δεν το αντιγράφει όσες ενεργοποιήσεις απενεργοποιήσεις και αν κάνω!!!Δεν ξέρω να γελάσω η να κλάψω?Είναι και αστείο και εκνευριστικό μαζί,άσε που μπορεί να μην λειτουργήσει και η επαναφορά... Λοιπόν,έτσι για την ιστορία και για να βοηθήσω όποιον βρεθεί σε αντίστοιχη θέση:1)Δεν κατάφερα να περάσω το αντίγραφο ασφαλείας στην συσκευή και έτσι δεν έμαθα αν αυτό θα λειτουργούσε,2)το πρόβλημα το έλυσα φλασάροντας σε fastboot την ROM STOCK EUI 5.8 20S/01D for X722 by Batyan, έτσι το τηλέφωνο επανήλθε στην αρχική του κατάσταση, ξεκλείδωτο και δέχτηκε κανονικά TWRP χωρίς πρόβλημα.Αυτά,ελπίζω να βοήθησα και ευχαριστώ όσους βοήθησαν και εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golum Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Καλημέρα.Περασα τη ρομαντική του Χρήστου αλλά όταν πάω να φλασαρω το v2 update το τηλέφωνο κολλάει στο logo tης leeco.Καμια ιδέα κανείς; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τη rom εννοούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Εννοώ τον ήχο από το ηχείο της συσκευής..Όταν αναπαράγω είναι πολύ χαμηλός..Για τα ακουστικά δεν δοκίμασα ακόμη μιας και δεν έχει Dolby Atmos Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwertyuiop2 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Tι παίζει με το λεντ ειδοποιήσεων; Είχε κανείς άλλος πρόβλημα; Ανάβει όταν το βάλω για φόρτιση, αλλά ποτέ ως ειδοποίηση. Παράθεση We do not let our enemies to have guns, why should we let them have ideas? :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golum Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τη διαδικασία για να κάνω το v2 update της rom του chris;Eυχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Βγήκε OTA σήμερα, στην AICP. Το κατέβασα και το εγκατέστησε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Βγήκε OTA σήμερα, στην AICP. Το κατέβασα και το εγκατέστησε κανονικά. Ο dev προτείνει να περάσουμε και το firmware 20s ,το έκανες; Λέω και εγώ να δοκίμασω ota γιατί ποιος ξαναστηνει το κινητό απο την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Ο dev προτείνει να περάσουμε και το firmware 20s ,το έκανες; Λέω και εγώ να δοκίμασω ota γιατί ποιος ξαναστηνει το κινητό απο την αρχή. Όχι. Το έκανα OTA. Δεν το είδα κάπου αυτό για το 20s. Ούτως ή άλλως, βαριέμαι να τα περνάω όλα από την αρχή πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Βγήκε OTA σήμερα, στην AICP. Το κατέβασα και το εγκατέστησε κανονικά. Εγώ εκανα νέα εγκατασταση aicp νεα gapps δεν κατέβασα OTA , τώρα όμως όταν πάω ΟΤΑ δεν υπάρχει ενημέρωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Όχι. Το έκανα OTA. Δεν το είδα κάπου αυτό για το 20s. Ούτως ή άλλως, βαριέμαι να τα περνάω όλα από την αρχή πάλι... Αν σου είχε ερθει το κινητό με 20s και δεν ειχες αλλαξει firmware δεν νομιζω να σου χρειάζονταν. έτσι μου απάντησαν στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Αν σου είχε ερθει το κινητό με 20s και δεν ειχες αλλαξει firmware δεν νομιζω να σου χρειάζονταν. έτσι μου απάντησαν στο xda Μου είχε έρθει με 20s και πέρασα την AICP Nightly της 21ης Φεβρουαρίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redtfsi Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Μου είχε έρθει με 20s και πέρασα την AICP Nightly της 21ης Φεβρουαρίου... Μπορείς να μας πεις πρώτες εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Μπορείς να μας πεις πρώτες εντυπώσεις? Δεν ξέρω τι άλλαξε ως τώρα. :lol: Το selfie video πάντως, πάλι δε λειτουργεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts