Jump to content

LeEco Pro3 Elite (X722)

CrisBal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φρέσκο πράμα lineage-15.1 https://wiki.lineageos.org/devices/zl1

Ω ρε φιλέ

Με τόσες Ρομ.γίνεται το.απόλυτο, ΑΠΟΛΥΤΟ vfm

.....

In the down down of the writing we became robes...

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση.

Ο μόνος φόβος που έχω είναι αν μπορώ να βρω συμβατό ανταπτοράκι ήχου για το κινητό σε περίπτωση που χαλάσει το δικό του.

Δεν νομιζω να μην δε βρεις. π.χ δες εδωhttps://m.banggood.com/Nylon-USB-3_0-Type-C-to-3_5mm-Audio-Earphone-with-Mic-Adapter-Cable-for-Letv-2-Pro-Max-2-p-1123565.html?rmmds=search

Αυτό το πήρα εγώ.. Μαύρα χάλια, δεν κάνει...

Ω ρε φιλέ

Με τόσες Ρομ.γίνεται το.απόλυτο, ΑΠΟΛΥΤΟ vfm

.....

Και να σκεφτείς ότι σε λίγο καιρό, θα λείψω για 1-2 μήνες στην Αμερική και θέλω να αγοράσω τοπική SIM. Το X722 υποστηρίζει πολλές GSM μπάντες εκεί!

Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό νομίζω, το κινητό έχει τα πάντα και είναι super. Πήραμε και Android 8 (έστω 3rd party), που μόνο πανάκριβα επώνυμα έχουν. :dance:

Και να σκεφτείς ότι σε λίγο καιρό, θα λείψω για 1-2 μήνες στην Αμερική και θέλω να αγοράσω τοπική SIM. Το X722 υποστηρίζει πολλές GSM μπάντες εκεί!

Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό νομίζω, το κινητό έχει τα πάντα και είναι super. Πήραμε και Android 8 (έστω 3rd party), που μόνο πανάκριβα επώνυμα έχουν. :dance:

Nαι σε όλα....

Nαι σε όλα....
Στο εικονίδιο της τοποθεσίας όταν το πατάμε ενεργοποιείται γίνεται μαυρο και μπορούμε να το ξαναπατησουμε και γίνεται με ένα H στο κεντρο και ξανά μετα γίνεται το μισό μαύρο το μισο γκρι με ενα + δεξιά. Τι είναι όλα αυτά?

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

TCe

Σε τυχαιους χρονους φωτιζεται ξαφνικα η οθονη, δεν ξερω αν λεγεται φωτινος παλμος. Εχω τη ρομ του Χρηστου και απο τις ρυθμισεις τα εχω κλειστα ολα οσα αναφερονται στον φωτινο παλμο. Εχει καμια ιδεα κανεις;

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο εικονίδιο της τοποθεσίας όταν το πατάμε ενεργοποιείται γίνεται μαυρο και μπορούμε να το ξαναπατησουμε και γίνεται με ένα H στο κεντρο και ξανά μετα γίνεται το μισό μαύρο το μισο γκρι με ενα + δεξιά. Τι είναι όλα αυτά?

καλημερα

πας ρυθμισεις->ασφαλεια και τοποθεσια->στην ενοτητα απορρητο πατας τοποθεσια και στην επομενη οθονη πατας πανω στη "λειτουργια"

διαβασε τα απο εκει γιατι ειναι πολλα να τα γραφω

επισης το θεμα με τo slow motion της καμερας ειναι θεμα ρομ οποτε περιμενουμε το επομενο update αν λυθει μιας και στην προηγουμενη weekly παιζει μια χαρα

Στη ρομ το Χρηστου για dirty flash την ιδια ρομ, βαζουμε το zip στο εσωτερικο χωρο και φλασαρουμε απο twrp χωρις κανενα wipe;

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλλον αναφέρεσαι στο εικονίδιο της status bar.Αν το πατήσουμε και το κρατήσουμε πατημένο μας βγάζει αυτόματα στο μενού για ενεργοποίηση -απενεργοποίηση τοποθεσιας. Αν το κανεις ενεργό σου δίνει 3 επιλογες. α) υψηλή ακρίβεια, β) μεσαία που χρησιμοποιούνται δίκτυο τηλεφωνίας, γ) μονο μέσω συσκευης. Ανάλογα τι εχεις επιλέξει αλλάζει και η ένδειξη του εικονιδιου της status bar.

Μάλλον αναφέρεσαι στο εικονίδιο της status bar.Αν το πατήσουμε και το κρατήσουμε πατημένο μας βγάζει αυτόματα στο μενού για ενεργοποίηση -απενεργοποίηση τοποθεσιας. Αν το κανεις ενεργό σου δίνει 3 επιλογες. α) υψηλή ακρίβεια, β) μεσαία που χρησιμοποιούνται δίκτυο τηλεφωνίας, γ) μονο μέσω συσκευης. Ανάλογα τι εχεις επιλέξει αλλάζει και η ένδειξη του εικονιδιου της status bar.
Ευχαριστώ. Που τα ξέρετε όλα αυτά. Μπράβο.

TCe

Ρε μικρέ τι γίνεται με το 4g+ παίζει κανονικά;;;φυσάει το εργαλείο αλλά έχω μείνει με την 20αρα του banggood..Δεν έχω θεμα μια χαρά ειναι..Αλλά σκέφτομαι την μετάβαση..απλά έχω να ασχοληθώ χρόνια με φλασαρισμα..το άλλο είναι ο ήχος ,θέλω dolby atmos και καλό ήχο όπως η ρομ του banggood

Φιλικά Γιώργος

Ρε μικρέ τι γίνεται με το 4g+ παίζει κανονικά;;;φυσάει το εργαλείο αλλά έχω μείνει με την 20αρα του banggood..Δεν έχω θεμα μια χαρά ειναι..Αλλά σκέφτομαι την μετάβαση..απλά έχω να ασχοληθώ χρόνια με φλασαρισμα..το άλλο είναι ο ήχος ,θέλω dolby atmos και καλό ήχο όπως η ρομ του banggood

Εγώ χτυπησα 121κατi MBs download

Τώρα δεν ξέρω αν ειναι 4G+ αυτό...

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο είδα........8bb149cc155dd51844bd79101d392813.jpg

,θέλω dolby atmos και καλό ήχο όπως η ρομ του banggood

Κάτσε με την 20αρα η περνά καλύτερα την 26s χωρίς κινεζικές που κυκλοφορεί μέχρι να λυθούν τα θέματα του ήχου στην aicp

οι έχοντες την 6 android θα πρότεινα εγκατάσταση αυτής της εφαρμογή κάμερας https://drive.google.com/file/d/1hqYlpTG-oaxh7Yf7_O2sc6EArzmRkMoy/view

είναι κλώνος της bsg με πολλές ρυθμίσεις και πολύ καλή ευκαιρία για πειράματα :)

Πέρασα την εφαρμογή και σε 2 συναδέλφους στη δουλειά αλλά μετά την εγκατάσταση μου βγάζει "cannot connect to the camera" και κλείνει. Διάβασα μια λύση, να αναβοσβησει το κινητό και θα δουλέψει. Έχετε υπόψιν τι μπορεί να είναι;

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο είδα.......

Το ξεπατωσες. :)

Πέρασα την εφαρμογή και σε 2 συναδέλφους στη δουλειά αλλά μετά την εγκατάσταση μου βγάζει "cannot connect to the camera" και κλείνει. Διάβασα μια λύση, να αναβοσβησει το κινητό και θα δουλέψει. Έχετε υπόψιν τι μπορεί να είναι;

Στο δικό μου δουλεύει κανονικά.....φαντάζομαι ότι δοκίμασες σε συσκευή με ενεργό το 2api

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο είδα.......

Το ξεπατωσες. :)

Το κινητό είναι πολύ καλό με τη νέα ρόμ........για 180€ που το είχα πάρει....

Και με aicp....κλέψιμο

Συμβουλή:

ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΑΜΙΣΙΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ/ΚΑΛΩΔΙΟ....

ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΕΙς!

Ανέβηκε και επίσημα η twrp recovery , όποιος θέλει μπορεί να την κατεβάσει και να την φλασάρει μέσω της ομώνυμης εφαρμογής https://play.google.com/store/apps/details?id=me.twrp.twrpapp

Σε εμένα πάντως παραμένει το θέμα της ΄΄νεκρής΄΄ αφής κατά το 1ο μπουτάρισμα, με το 2ο λειτουργεί κανονικά, είναι σπαστικό όμως

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ανέβηκε και επίσημα η twrp recovery , όποιος θέλει μπορεί να την κατεβάσει και να την φλασάρει μέσω της ομώνυμης εφαρμογής https://play.google.com/store/apps/details?id=me.twrp.twrpapp

Σε εμένα πάντως παραμένει το θέμα της ΄΄νεκρής΄΄ αφής κατά το 1ο μπουτάρισμα, με το 2ο λειτουργεί κανονικά, είναι σπαστικό όμως

Στο πρωτο boot

Πατά το power button απαξ, και Σβήσε με αυτό την οθόνη.

Μετα ξαναπατα το

Και όλα οκ, χωρίς reboot

Στο πρωτο boot

Πατά το power button απαξ, και Σβήσε με αυτό την οθόνη.

Μετα ξαναπατα το

Και όλα οκ, χωρίς reboot

το έχω κάνει και κλειδώνει η οθόνη, οπότε μετά δεν ξεκλειδώνει

δες και εδώ, ποστ 3143 μπας και https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=783366&st=3140#entry67229050

Γεια χαρά!!

Ενώ είχα δει ότι το λινκ οδηγούσε σε ένα ποστ που έλεγε μια πατέντα για να φτιάξεις λογαριασμό LeEco, σήμερα που είχα χρόνο και ήθελα να το προσπαθήσω, το πάτησα εκ νέου, αλλά δεν οδηγεί σε εκείνο το ποστ πια! Μπορούμε να το ξαναβρούμε;; Ή μήπως το έσβησαν οριστικά οι φίλοι μας οι Ρώσοι;;

Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!!

Δείχνει LTE+ η AICP, αλλά ακόμα δεν έχω περάσει από τις περιοχές που έπιασα ~200 Mbps με την 20s ROM σε Cosmote, για να δοκιμάσω αν σίγουρα λειτουργεί. Πάντως κάποια στιγμή, μια εφαρμογή μου έδειξε Band 3 + Band 7 + Band 20 σε Vodafone... Μόνο για λίγο μου το έδειξε και μετά κράτησε τις 3+7.

Μέχρι στιγμής πάντως, έχω πιάσει 80+ Mbps με Cosmote LTE+ στο σπίτι μου Αθήνα, που τέτοια ώρα περίπου τόσο έπιανα και με την 20s... Πάντως το σήμα σε LTE+, έχει πολλά σκαμπανεβασματα.

Edited by MitsosDaBest13

Latest Magisk root 5.6.1 and 16.0. for all ROMs.

Flash it through TWRP without wipes after finishing any Installation.

https://drive.google.com/file/d/1c3XsaT3G3LAEYWABJoVmH73H5KTR8maj/view

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Latest Magisk root 5.6.1 and 16.0. for all ROMs.

Flash it through TWRP without wipes after finishing any Installation.

https://drive.google.com/file/d/1c3XsaT3G3LAEYWABJoVmH73H5KTR8maj/view

Στα προηγούμενα

Είχα θέματα με random reboots με το Magisk.....

ερώτηση γενικής φύσεως......λογικά μπορούμε να σβήσουμε τα παλιά zip αρχεια του dolby atmos πχ μέσα από τον φάκελλο magisk manager, σωστά?

• The title was changed to LeEco Pro3 Elite (X722)