Jump to content

LeEco Pro3 Elite (X722)

CrisBal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε εμένα μόνο το Magisk Manager εμφανίζεται, ενώ είμαι ρουτ με το root checker.

οχι εμενα δεν εμφανιζεται καν το magisk manager

τελικα μαλλον ειχα βαλει την "τελειως στοκ ρωσικη" 26s που δεν παιρνει magisk;

εχουν βγαλει καινουργια που δεν την ειχα προσεξει

https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=876414&st=2400#entry68820385

Edited by Redshift
Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

miui camera εννοω στην δικη μας την 20s

δοκιμασα aicp και paranoid λογω καθαρου android ,η aicp δεν εβλεπε καν 4g σε εμενα (cosmote)

η paranoid τελειως στοκ κ δουλευε καλα για custom rom αλλα κ σε αυτη το lte ειχε χειροτερο σημα ,δεν προλαβα να την τεσταρω πολυ

ελαφρια πολυ ,στο xda ανφερουν κ προβληματα με τον ηχο κατα την ομιλια κ διαφορα αλλα

Εστειλες/μήνυμα 4G στο 1330?

Περιεργο με aicp δεν ειχα θεματα-Vodafone-4g παντου ακομα και σε επαρχιακο εθνικο δικτυο μεσα σε βουνα...

Παω να δω κοσμοτε τι παιζει

ΕΧΩ AICP ROM

ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ BUILD PROP ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ:

ΕΧΟΥΜΕ ΡΟΥΤ

BUILD PROP EDITOR ΑΠΟ PLAYSTORE

ANAZHTHSH: FLUENCE

perist.audio.fluence.audiorec---> false

persist.audio.fluence.speaker----->none

persist.audio.fluence.voicecall--->false

persist.audio.fluence.voicerec--->true

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑς ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑς, ΧΑΣΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟΥς, ΚΟΚ...

Edited by celtic1453
In the down down of the writing we became robes...

Γειά σε όλους και καλή χρονιά.

Ήθελα να παραθέσω και τη δικιά μου εμπειρία με τη rom του chrisbal και να δω αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.

Ο βασικός λόγος που δοκίμασα τη rom ήταν ότι δεν λάμβανα για κάποιο λόγο sms. Αυτό συνέχισε και μετά το factory reset. Με τη νέα rom εκεί που δε λάμβανα καθόλου sms σχεδόν αρχισα να λαμβάνω Χανοντας όμως το πρώτο συνήθως. Η πλάκα είναι ότι έχω αφήσει επίτηδες την ειδοποίηση για τα sms με flash για να βλέπω πότε έρχεται και όταν έρχεται αναβοσβήνει το flash πάντα αλλά κάποιες φορές χωρίς να φαίνεται τίποτα στην εφαρμογή είτε το default Android είτε το handcent. Είναι κουλό το θέμα αλλα δεν έχω βρει λύση ακόμα...

Μετά το ρουταρισμα παρατήρησα μεγάλη διαφορά στη μπαταρία. Το ξέρω ότι τρώει παρισσοτερη μπαταρία αλλά μιλάμε για ίσως και τη διπλή κατανάλωση, χωρίς υπερβολές. Τώρα το έκανα απεγκατασταση να δω τι παίζει.

Γειά σε όλους και καλή χρονιά.

Ήθελα να παραθέσω και τη δικιά μου εμπειρία με τη rom του chrisbal και να δω αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.

Ο βασικός λόγος που δοκίμασα τη rom ήταν ότι δεν λάμβανα για κάποιο λόγο sms. Αυτό συνέχισε και μετά το factory reset. Με τη νέα rom εκεί που δε λάμβανα καθόλου sms σχεδόν αρχισα να λαμβάνω Χανοντας όμως το πρώτο συνήθως. Η πλάκα είναι ότι έχω αφήσει επίτηδες την ειδοποίηση για τα sms με flash για να βλέπω πότε έρχεται και όταν έρχεται αναβοσβήνει το flash πάντα αλλά κάποιες φορές χωρίς να φαίνεται τίποτα στην εφαρμογή είτε το default Android είτε το handcent. Είναι κουλό το θέμα αλλα δεν έχω βρει λύση ακόμα...

κατι αλλο σου συμβαινει ,μπορω να σου επιβεβαιωσω οτι η ελληνικη 20s δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα με τα sms

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μετά το ρουταρισμα παρατήρησα μεγάλη διαφορά στη μπαταρία. Το ξέρω ότι τρώει παρισσοτερη μπαταρία αλλά μιλάμε για ίσως και τη διπλή κατανάλωση, χωρίς υπερβολές. Τώρα το έκανα απεγκατασταση να δω τι παίζει.

επισης το root δεν εχει καμια σχεση

για αρχη δες ποιες εφαρμογες επιτρεπεις να ξεκινανε στην εκκινηση

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Σήμερα μου χάλασε το μικρόφωνο. Δεν με ακούνε στις κλήσεις ούτε γράφει στο recorder application. Ταξίδι στη Κίνα δηλαδή. Σκατα.

Δοκίμασες κανένα φακτορυ μπας και παίζει τίποτα;;κρίμα πάντως αν είναι hardware..

Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Σήμερα μου χάλασε το μικρόφωνο. Δεν με ακούνε στις κλήσεις ούτε γράφει στο recorder application. Ταξίδι στη Κίνα δηλαδή. Σκατα.

Εγώ πιστεύω πως απ' το πολύ σκάλισμα μουλαρωσε.

Είμαι δηλαδή αυτής της άποψης, όταν τα σκαλίζουμε πολύ ο κίνδυνος να το πάρουμε στο χέρι είναι μεγάλος.

Leeco Cool1 4/64 Gold

Είμαι δηλαδή αυτής της άποψης, όταν τα σκαλίζουμε πολύ ο κίνδυνος να το πάρουμε στο χέρι είναι μεγάλος.

συμφωνω

εμενα αν ειχε στομα το κινητακι θα φωναζε

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ....

αλλα αντεχει

προφανως περιγραφω τις καστομιες στο λειτουργικο που του εχω κανει...

In the down down of the writing we became robes...

Μα δεν το έχω πειράξει σχεδόν καθόλου. Μόνο twrp που του έβαλα. Βασικά το φυσηξα με ένα μηχάνημα για να φύγουν οι σκόνες από το usb και τα ηχεία. Και μάλλον από τη δύναμη του αέρα χάλασε το μικρόφωνο. Γιατί το δεύτερο μικρόφωνο που έχει κοντά στη κάμερα λειτουργεί κανονικά. Δηλαδή όταν γράφω βίντεο ή στο Google search λειτουργεί ο ήχος. Αλλά το κάτω μικρόφωνο τα κακαρωσε.

Ένα άλλο θέμα που έχω, αλλά το είχα και με τη stock rom, είναι ότι δε με αφήνει να. Κατεβάσω εφαρμογές από play store ή ακόμα και συνημμένα από email, παρά μόνο μέσω WiFi παρόλο που έχω επιλέξει από το Google play store να κατεβάζει και μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας με χρέωση. Στις ρυθμίσεις δεν έχω βάλει έλεγχο στα δεδομένα. Έχει τύχει αυτό σε κανένα;

Ένα άλλο θέμα που έχω, αλλά το είχα και με τη stock rom, είναι ότι δε με αφήνει να. Κατεβάσω εφαρμογές από play store ή ακόμα και συνημμένα από email, παρά μόνο μέσω WiFi παρόλο που έχω επιλέξει από το Google play store να κατεβάζει και μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας με χρέωση. Στις ρυθμίσεις δεν έχω βάλει έλεγχο στα δεδομένα. Έχει τύχει αυτό σε κανένα;

Και εμένα, με την 20s ρουραρισμένη, δεν κατεβάζει παρά μόνο με wifi.

Και εμένα, με την 20s ρουραρισμένη, δεν κατεβάζει παρά μόνο με wifi.

εχει αναφερθει συνεχεια

πας downloads->3 τελιτσες-> settings και download limit ->no limit

Μα δεν το έχω πειράξει σχεδόν καθόλου. Μόνο twrp που του έβαλα. Βασικά το φυσηξα με ένα μηχάνημα για να φύγουν οι σκόνες από το usb και τα ηχεία. Και μάλλον από τη δύναμη του αέρα χάλασε το μικρόφωνο. Γιατί το δεύτερο μικρόφωνο που έχει κοντά στη κάμερα λειτουργεί κανονικά. Δηλαδή όταν γράφω βίντεο ή στο Google search λειτουργεί ο ήχος. Αλλά το κάτω μικρόφωνο τα κακαρωσε.

αα ώστε κάτι έκανες. Σκάλισμα δεν είναι μόνο όταν αλλάζουμε rom κάθε βδομάδα, είναι κι αυτό που έκανες.

Θέλει προσοχή, με αγάπη και στοργή!

Leeco Cool1 4/64 Gold

εχει αναφερθει συνεχεια

πας downloads->3 τελιτσες-> settings και download limit ->no limit

Που είναι ακριβώς; στο μενού settings δεν έχει κάτι με downloads κατευθείαν.

Στο κάτω μέρος του τηλεφώνου,στις γρίλιες έχει 2 ηχεία ή 1 μόνο. Γιατί παίζει το 1 μόνο κατω και το ακουστικό.

κατι αλλο σου συμβαινει ,μπορω να σου επιβεβαιωσω οτι η ελληνικη 20s δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα με τα sms

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επισης το root δεν εχει καμια σχεση

για αρχη δες ποιες εφαρμογες επιτρεπεις να ξεκινανε στην εκκινηση

Έβαλα την εφαρμογή handcent sms να ξεκινάει στην εκκίνηση. Μετά από αυτό φαίνεται να παίρνω sms από τον 1 αριθμό που βρίσκεται στη θέση 2 αλλά καθόλου από τον άλλο στη θέση 1. Ούτε καν να αναβοσβήνει το φλας που αναβοσβήνει ούτως ή άλλως.

Που είναι ακριβώς; στο μενού settings δεν έχει κάτι με downloads κατευθείαν.

εφαρμογη Downloads (Ληψεις)

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εχω προβλημα με τις ειδοποιησεις του whatsapp (κλησεις/βιντεοκλησεις) και πολλες φορες μηνυματα.

επειδη με αανζητησ δεν βρηκα και καποια αλλα μηνυματα που ειχαν προβλημα

μηπως εχουμε λυσεις; banggood 26s

To χε κρύψει ο δαίμονας

Μηνυμα 513

Ειδοποιήσεις Notifications

Edited by prodromosfan

εφαρμογη Downloads (Ληψεις)

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εχω προβλημα με τις ειδοποιησεις του whatsapp (κλησεις/βιντεοκλησεις) και πολλες φορες μηνυματα.

επειδη με αανζητησ δεν βρηκα και καποια αλλα μηνυματα που ειχαν προβλημα

μηπως εχουμε λυσεις; banggood 26s

trick-Dial *#*#46360000#*#* and disable “Enable background resource control”.​

Τώρα που πρέπει να το στείλω πίσω για επισκευή, να αλλάξω το twrp και να βάλω το στοκ; Για να μην έχω θέμα με την εγγύηση;

Τώρα που πρέπει να το στείλω πίσω για επισκευή, να αλλάξω το twrp και να βάλω το στοκ; Για να μην έχω θέμα με την εγγύηση;

Εννοείται.. Βάλτο με το tool ή κάνε restore όλο το αρχικό backup καλύτερα ν είναι όλα όπως ήταν

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Εννοείται.. Βάλτο με το tool ή κάνε restore όλο το αρχικό backup καλύτερα ν είναι όλα όπως ήταν

Το αρχικό backup είναι με το twrp. Καλύτερα να βάλω το στοκ με το adb.

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις το στοκ ρεκοβερυ κάπου;

Παρέλαβα σήμερα και εγώ, ήρθε με την 26s από το banggood. Μολις βρω χρόνο θα περάσω την τον των παιδιών μιας και στην στοκ κάθε ένα λεπτό έχω μήνυμα Google services stopped

Παρέλαβα σήμερα και εγώ, ήρθε με την 26s από το banggood. Μολις βρω χρόνο θα περάσω την τον των παιδιών μιας και στην στοκ κάθε ένα λεπτό έχω μήνυμα Google services stopped

κάνε ενημέρωση απο το playstore

• The title was changed to LeEco Pro3 Elite (X722)