Apo_xiaomi Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Χρήστο τελικά εκείνο το remote control app υπάρχει ως ανεξάρτητο apk; Θα μπορούσες να βάλεις κάποιο link για download ή μόνο με flash της ρομ θα λυθεί το θέμα;. Αν κάνω factory reset θα επανέλθει η εφαρμογή; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Χρήστο τελικά εκείνο το remote control app υπάρχει ως ανεξάρτητο apk; Θα μπορούσες να βάλεις κάποιο link για download ή μόνο με flash της ρομ θα λυθεί το θέμα;. Αν κάνω factory reset θα επανέλθει η εφαρμογή; Ευχαριστώ με factory reset επανέρχεται ότι είχε στην αρχή η ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 με factory reset επανέρχεται ότι είχε στην αρχή η ρομ. Έχεις βάλει TWRP? Αν ναι θα στο στείλω σαν flashable zip.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Χρήστο τελικά εκείνο το remote control app υπάρχει ως ανεξάρτητο apk; Θα μπορούσες να βάλεις κάποιο link για download ή μόνο με flash της ρομ θα λυθεί το θέμα;. Αν κάνω factory reset θα επανέλθει η εφαρμογή; Ευχαριστώ Aν την έσβησες χειροκίνητα με root browser όχι. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 συγνώμη που λέω κάτι άσχετο με το θέμα... θέλω να το παραγγείλω απο bagood με paypal .. μπορώ με προπληρωμένη κάρτα πειραιώς WEBUY η θέλει χρεωστική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 συγνώμη που λέω κάτι άσχετο με το θέμα... θέλω να το παραγγείλω απο bagood με paypal .. μπορώ με προπληρωμένη κάρτα πειραιώς WEBUY η θέλει χρεωστική Αν συνδέσεις την κάρτα στο PayPal δεν βρίσκω το λόγο να μην γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apo_xiaomi Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Παληκάρια ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση και κυρίως τον Χρήστο.. Τελικά το έλυσα το θέμα με το remote control με factory reset.. Χρηστάρα μου φαινεται θα ξεψαρώσω να φλασάρω ρομ όταν θα έχεις έτοιμη την 26s..:))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 τελικά αν αγοράσεις το κινητό πρέπει να έχεις γνώσεις για να βάλεις κάποια ρομ? αλλιώς ψάχνεσαι? το τηλέφωνο ερχεται μήπως με μισά ελληνικά και μισά αγγλικά η κινέζικα ?... δεν γνωρίζω τη συσκευή , και είμαι έτοιμος για αγορά ,αλλα απ οτι βλέπω ...προβληματίζομαι....μήπως, καλύτερα σε xiaomi redmi note 4 η note 4x ? εκτός αν θα εχω κάποια βοήθεια απο εδώ ....αξίζει τελικά το κινητό LeEco Le Pro 3 X722 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Το κινητό και με την ροή του banggod δουλεύει καλά από ότι λένε τ παιδιά.. Κοίτα..εκεί έχεις αναβαθμίσεις και το ίδιο καλή μπαταρία αλλά πας σε χαρακτηριστικά μεσαία προς χαμηλά..εδώ έχεις καλύτερη οθόνη,πολύ πολύ καλύτερο ήχο,καλύτερη κάμερα και πολύ πιο δυνατό hardware.εσυ θα κρινεις από εκεί και πέρα. Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 τελικά αν αγοράσεις το κινητό πρέπει να έχεις γνώσεις για να βάλεις κάποια ρομ? αλλιώς ψάχνεσαι? το τηλέφωνο ερχεται μήπως με μισά ελληνικά και μισά αγγλικά η κινέζικα ?... δεν γνωρίζω τη συσκευή , και είμαι έτοιμος για αγορά ,αλλα απ οτι βλέπω ...προβληματίζομαι....μήπως, καλύτερα σε xiaomi redmi note 4 η note 4x ? εκτός αν θα εχω κάποια βοήθεια απο εδώ ....αξίζει τελικά το κινητό LeEco Le Pro 3 X722 ? Αξίζει λέμε Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 (edited) επειδή βλέπω να λέτε καλά λόγια για το κινητό ,θα το πάρω κι εγώ απο το bagood. Edited December 9, 2017 by panos196 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 επειδή βλέπω να λέτε καλά λόγια για το κινητό ,θα το πάρω κι εγώ απο το bagood. Δεν είναι μόνο ότι το κινητό είναι καλό. Είναι και η τιμή προκλητική, έως εξοργιστικη. Να το πάρεις και να το χαρείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Δεν είναι μόνο ότι το κινητό είναι καλό. Είναι και η τιμή προκλητική, έως εξοργιστικη. Να το πάρεις και να το χαρείς. νά είσαι καλά !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 (edited) Εκανα παραγγελία απο bagood με Priority Direct Mail συνολικά 137,22 ευρώ ελπίζω να μην πληρώσω τελωνείο.. Edited December 9, 2017 by panos196 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Δεν θα πληρώσεις. Όσο πάει πέφτει... σε λίγο καιρό θα βάζουν και κανα 20δόλαρο στο κουτί οι Κινέζοι...προσφορά του Μάο Τσε Τουνγκ ιδρυτή της leeco. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Παιδιά όλα καλά και άγια με τη ρομ των παιδιών, αλλά γατι δεν λαμβάνω push notifications. Έχω το 6/64. Το έψαξα μέσα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Θέλει κάποια ειδική ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Παιδιά όλα καλά και άγια με τη ρομ των παιδιών, αλλά γατι δεν λαμβάνω push notifications. Έχω το 6/64. Το έψαξα μέσα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Θέλει κάποια ειδική ρύθμιση; Dialer πληκτρολογείς *#*#46360000#*#* κλείνεις το underground resources 4ο κάτω βάζεις προστασία τις εφαρμογές που θες κλείνεις το save power Apo τον διαχειριστή τηλεφώνου ενεργοποιείς την αυτόματη έναρξη εφαρμογής πας εφαρμογές πατάς γρανάζι πάνω δεξιά και ρυθμίζεις να μην μπαίνει σε ύπνο ή εφαρμογής για μπαταρία.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Cris απο που ενργοποιω την αυτοματη εναρξη εφαρμογης; Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σορρυ το βρηκα Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Cris οι εφαρμογεσ με το γραναζι που αναφερεισς στο τελος που βρισκεται; Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Cris help που ειναι οι εφαρμογες με το γραναζι; Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 κυκλοφόρησε και AOSP 7.1.2 https://forum.xda-developers.com/le-pro3/leeco-le-pro-3-elite-model-x722-guides-development--and-mods/aosp-extended-4-6-lex722-compiled-source-t3716955 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 το 4G δεν δουλευει και στις δυο σιμ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 το 4G δεν δουλευει και στις δυο σιμ?? Ναι και στις δύο Αλλά όχι ταυτόχρονα Θέλει εναλλαγή Εγώ με.μια cu και μια Whatsap έχω 4g εναλλάξ ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κυκλοφόρησε και AOSP 7.1.2 https://forum.xda-developers.com/le-pro3/leeco-le-pro-3-elite-model-x722-guides-development--and-mods/aosp-extended-4-6-lex722-compiled-source-t3716955 Ψήνομαι να δοκιμάσω Έχεις δοκιμάσει; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Ψήνομαι να δοκιμάσω Έχεις δοκιμάσει; Όπως έχω αναφέρει,αν ήταν δικό μου και όχι της γυναίκας μου θα το ειχα ξεσκίσει στο φλασάρισμα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Όπως έχω αναφέρει,αν ήταν δικό μου και όχι της γυναίκας μου θα το ειχα ξεσκίσει στο φλασάρισμα :) Θα δοκιμάσω σήμερα Με εψησες Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Θα δοκιμάσω σήμερα Με εψησες αναμένουμε εντυπώσεις , πάντως οι πρώτες αναφορές είναι θετικές. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts