Jump to content

Επιλογη κινητου εως 280 - Help

Opethian17
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα,

Σίγουρα επιθυμώ κάτι καλύτερο από αυτό που είχα εως τώρα. Ακούω προτάσεις, και ποτέ δεν λέω ποτέ, οπότε με κάποια πρόταση σας μπορεί να αλλάξουν κάποια απο τα παρακάτω:

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. >> 280

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. >> 5,0'' - 5,5''

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; >> θα ηθελα εγγυηση, γιατι πλεον δεν εμπιστευομαι κανενα κινητο για παραπανω απο 2 χρονια

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα)>> εαν ειναι να σιχτιρίζω καθε φορα που θα πηγαινω εστω εκδρομη στην επαρχια, τοτε ναι θα ηθελα

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? >> Dual δεν τρελαινομαι, ουτε ραδιοφωνο.. Τωρα NFC καλο θα ηταν

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; >> Θα ηθελα να χαρω το κινητο μαμισιο για καποιο καιρο, πριν προβω σε φλασαρισματα, ρουταρισματα κτλ

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Μας ενδιαφερει ενας καλος ηχος και μια καλη οθονη φυσικα

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχυτητα, Αυτονομια, Καμερα, gaming

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. LG G3 /3GB/32 GB

Edited by Opethian17

Κατοχος του honor 8 εδω και μια εβδομαδα περιπου μονο θετικα εχω να πω ωραια οθονη,γρηγορο,καμερες φοβερες ακομα και σε συνθηκες εντελως σκοτεινες...μπαταρια καθε βραδυ φορτισμα αλλα οκ το δουλευω αρκετα τωρα που ειμαι σε διακοπες...σιγουρα αξιζει τα 290ε που κανει περιπου αν κ εγω το πηρα 165 λογω γνωστου σε καταστημα ;););)

Θενκς giorgos_gti για την προταση..

Το έχω δει αυτο το μοντέλο, εχει προταθεί και σε αλλα threads.

Πάρα πολυ δυνατα χαρακτηριστικά, και η μπλε εκδοση πανεμορφη για τα γουστα μου.

Απλώς με πικρανε λιγακι το υψηλο SAR..βασικα ειναι αρκετα υψηλο...Απο το LG G3 του 0,37 στο Honor8 του 1,5..

Επίσης ποια η αποψη σου για τις φωτο απο την back camera? παροτι δεν ειμαι τεράστιος φωτογραφος, υπαρχουν ορισμένες φορες που θελω να τραβαω καποιο τοπιο η καποια στιγμη, και το LG G3 ειδικα στην ημερήσιες ληψεις ηταν αρκετα καλο..

Παρολαυτα το κρατάω στα υπόψιν, και εαν δεν υπάρχει κάποια άλλη προταση ισάξια ή και καλύτερη ισως παω προς αυτο..

* Κατι τελευταιο, μπορει καποιος να μου εξηγήσει γιατι προτιμάται η μη αποσπώμενη μπαταρία στην κατασκευή των κινητών?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

stalas7 θενκς για το σχόλιο, εαν το έβρισκα και εγώ στα 165, πίστεψε με το έπαιρνα σήμερα και ξεχνούσα αμέσως και όλους τους ενδοιασμούς που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ..χαχαχα..απιστευτη τιμή μπράβο

Δυστυχώς φίλε μου δεν το έχω για να σε βοηθήσω για την κάμερα του. Και λέω δυστυχώς γιατί δεν το πρόλαβα στην προσφορά της wind στα 199€. Ας μας πει το παλικάρι που το έχει.

Έχω ένα p9 lite, που όπως και στο δικό μου αλλά νομίζω και σε όλα τα huawei το sar είναι υψηλό λόγω της ύπαρξης 2 κεραιών, που λειτουργούν μαζί όταν δεν έχει καλό σήμα. Εκεί που το σήμα είναι καλό, λειτουργεί μόνο η μία.

Αν αναφερεσαι στις ημερισιες, ειναι πολυ καλο με εξαιρετικο dynamic range και βαθος χρωματων. Αν μιλας για νυχτερινες τοτε υπαρχουν και καλυτερα κινητα αλλα ειτε με μικροτερη αυτονομια ειτε χωρις 800αρα μπαντα.

Γεια σου Antretng..

Ναι, για ημερήσιες φωτό μιλάω περισσότερο, άντε και απογευματινές :)

Κοίταξε, γενικά είμαι της φιλοσοφίας οτι καθε πράγμα έχει τον σκοπό του.. Δεν έχω απαίτηση το κινητό μου να βγάζει φωτό λές και ειναι φωτογραφική μηχανή, ειδικά στις νυχτερινές λήψεις..Γιαυτό και εβαλα πρώτα ταχύτητα και αυτονομία...Αλλά επειδή τα λεφτά δεν είναι λίγα, και έχοντας και το LG G3 στο μυαλό μου θα ήθελα κάτι έστω ανάλογο..

Απο εκεί και πέρα για επιλογές τύπου Moto G5 Plus | Xiaomi Redmi Note 4 (X) Snapdragon 4Gb/64GB | Nokia 6 | Honor 6X | Nova Plus έχουμε άποψη? Η κοιτάμε μονοδρομο απο όλα αυτα το Honor 8?

Κανενα κινητο δεν ειναι σαν φωτογραφικη. Εκτος εαν αναφερεσαι σε καμερες των 100-200 ευρω.

Οι επιλογες που ανεφερες δεν εχουν κατι καλυτερο σε καμερα. Το moto g5 plus ειναι οντως μια καλη εναλλακτικη για τη καμερα αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερη. Αν ηθελες οντως καλυτερη καμερα μπορεις να κοιταζες mi5s, lg g5 ή nexus 5x με το πρωτο να μην εχει 800αρα μπαντα, το δευτερο να εχει μετρια αυτονομια και το τριτο να εχει μετρια αυτονομια και μετρια χαρακτηριστικα.

Οποτε πας honor 8 ;)

Ελα φιλε μου η καμερα του την ημερα ειναι παρα παρα πολυ καλη με φυσικα χρωματα κ θα σε καλυψει συν οτι εχεις κ επιλογες ρυθμισης για τα χρωματα απο πριν να βγαινουν πιο κορεσμενα η με πιο αντιθεση,γενικα θα παιξεις λιγο με τις ρυθμισεις και θα τις φτιαξεις οπως σαρεσουν εσενα..παμε σελφι απλα τελεια θα τη λατρεψεις...νυχτερινη ειναι παρεξηγημενη ιστορια μπορεις να βγαλεις τα παντα κ με πλ λιγο θορυβο εχει επιλογη νυχτερινης κ επαγγελματικης φωτο που ρυθμιζεις το ισο απο 50 εως 3200 κ το κλειστρο εως 30 δευτερολεπτα,κ εκει θα πειραματιστεις κ θα μαθεις να βγαζεις αξιοπρεπεστατες φωτο..τελος θα λατρεψεις το μονοχρωμο φακο μερα νυχτα...

Καλα με ταχυτητα 30 δευτερολεπτα ακομα και με κινεζιες κανεις δουλεια. Οποτε μην παινευουμε μια καμερα για long exposure φωτογραφιες. Για τα υπολοιπα συμφωνω.

Ειναι πολυ καλη καμερα αλλα στις νυχτερινες υπαρχουν και καλυτερες επιλογες οι οποιες βεβαια δεν πληρουν τα κριτηρια του φιλου. (αυτονομια ή 800αρα)

Edited by Antretng

Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας. Τελικα, διαβάζοντας και παλιότερα threads που είχαν ειπωθεί πάρα πολλά και ρίχνοντας λιγο τα στανταρ μου, κατεληξα ανάμεσα σε δυο κινητά. Το Honor 6X & το Xiaomi Redmi Note 4.

Έτσι πήρα την απόφαση και απο χθες ειμαι κατοχος του Honor 6X.

Ας κλείσει το θεμα.