marios_ch Δημοσιεύτηκε August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 7, 2017 Οσο εψαξα δεν βρηκα αντοιστιχο θεμα για την συγκεκριμενη συσκευη. Φαινεται πολυ καλη προταση για τα λεφτα του και με 3αρα ραμ, το σκεφτομαι για ενα φιλο που δεν ασχολειται πολυ. εχει καποιο μελος εμπειρια? θενκς https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01MR949PK/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Μην το σκεφτεσαι πολυ για φιλο που δεν ασχολειται. Το πηρα για τη συζυγο, μικρη και κλασικη χρηση. Αψογο. Δεν κολλαει πουθενα, ολα τρεχουν ρολοι. Της πηρα αυτο κι οχι το Plus διοτι εχει αποσπωμενη μπαταρια και καθως δεν καιγεται για να αλλαζει κινητο καθε 1-2 χρονια, με μια νεα μπαταρια στο μελλον λογικα δε θα εχει κανενα προβλημα να το κρατησει σαν καινουργιο για πολυ πολυ καιρο. Με το Αμαζον ειναι εντος εγγυησης για δυο χρονια, συνεπως κανενα αγχος γι' αυτο. Η φωτογραφικη δεν λεει πολλα πραγματα, ιδια ή λιγο καλυτερη απο αυτην του G3 2015 (που ειχαμε κι οι δυο μεχρι προσφατα). Δεν ξερω τι αλλο μπορω να προσθεσω, αλλα αν μιλαμε για χρηστη που θα χρησιμοποιει απο λιγο: δεδομενα, σερφαρισμα, γουιφι, τηλεφωνα, βαιμπερ-σκαιπ, ινστα-τουιτερ, σε διαβεβαιω οτι θα κραταει περιπου δυο μερες η μπαταρια. Προσοχη στη λεξη "λιγο" (απο ολα) που χρησιμοποιησα. Δεν ξερω τι καταναλωση εχει το ΦΒ διοτι δεν εχει η γυναικα μου. Αν αυξησει τη χρηση ολων των παραπανω, τοτε θα παει σιγουρα σε μια μερα φορτισης και καθε παραπανω θα ειναι + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Μην το σκεφτεσαι πολυ για φιλο που δεν ασχολειται. Το πηρα για τη συζυγο, μικρη και κλασικη χρηση. Αψογο. Δεν κολλαει πουθενα, ολα τρεχουν ρολοι. Της πηρα αυτο κι οχι το Plus διοτι εχει αποσπωμενη μπαταρια και καθως δεν καιγεται για να αλλαζει κινητο καθε 1-2 χρονια, με μια νεα μπαταρια στο μελλον λογικα δε θα εχει κανενα προβλημα να το κρατησει σαν καινουργιο για πολυ πολυ καιρο. Με το Αμαζον ειναι εντος εγγυησης για δυο χρονια, συνεπως κανενα αγχος γι' αυτο. Η φωτογραφικη δεν λεει πολλα πραγματα, ιδια ή λιγο καλυτερη απο αυτην του G3 2015 (που ειχαμε κι οι δυο μεχρι προσφατα). Δεν ξερω τι αλλο μπορω να προσθεσω, αλλα αν μιλαμε για χρηστη που θα χρησιμοποιει απο λιγο: δεδομενα, σερφαρισμα, γουιφι, τηλεφωνα, βαιμπερ-σκαιπ, ινστα-τουιτερ, σε διαβεβαιω οτι θα κραταει περιπου δυο μερες η μπαταρια. Προσοχη στη λεξη "λιγο" (απο ολα) που χρησιμοποιησα. Δεν ξερω τι καταναλωση εχει το ΦΒ διοτι δεν εχει η γυναικα μου. Αν αυξησει τη χρηση ολων των παραπανω, τοτε θα παει σιγουρα σε μια μερα φορτισης και καθε παραπανω θα ειναι + Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική περιγραφή φίλε. Βασικά social media καθόλου απλα browsing και κανα 2 παιχνίδια παίζει. Με προβληματισε λιγο για την κάμερα που είπες επειδή δεν εχω δει δείγματα του g3 ποσο πισω είναι δηλαδή. Η αλλη μου σκέψη είναι το Α3 2017. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική περιγραφή φίλε. Βασικά social media καθόλου απλα browsing και κανα 2 παιχνίδια παίζει. Με προβληματισε λιγο για την κάμερα που είπες επειδή δεν εχω δει δείγματα του g3 ποσο πισω είναι δηλαδή. Η αλλη μου σκέψη είναι το Α3 2017.παρτο φιλε μου με κλειστα ματια, το τηλεφωνο ειναι καταπληκτικο σε ολα,σε αναβαθμισεις ,σε ηχο ,σε σημα ,σε οθονη ,(για μενα οι φωτογραφικη του ειναι εξαιρετικη) συν κατι πολυ βασικο αποσπωμενη μπαταρια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 (edited) @marios_ch, δεν ηταν και τοσο αναλυτικη η περιγραφη. Πες στον φιλο σου να το παρει. Τωρα για τη φωτογραφικη, εχω παρει τα Μοτο 1, 2, 3 και πλεον η συζυγος το 5. Κανενα δεν ειχε "εξαιρετικη φωτογραφικη" οπως αναφερει ο @stavag. Απορω παντως με τον συμφορουμιτη που λεει οτι ειναι καταπληκτικο σε ηχο και αναβαθμιση. Για τον ηχο υπαρχουν αρκετες αναφορες οτι ειναι χαμηλος (προσωπικα δεν καταλαβα διαφορα) και για την αναβαθμιση... οκ, δεν εχει γινει καμια ακομα. Για την αποσπωμενη μπαταρια συμφωνουμε απολυτα, ηδη το ανεφερα ως εναν βασικο λογο αγορας. Τεσπα, γουστα ειναι αυτα. Για την ακριβεια ειναι θεμα του συμβιβασμου που εισαι διατεθειμενος να κανεις. Προσωπικα προτιμω να χρησιμοποιω το κινητο ως εργαλειο δουλειας (στην οποια σπανια περιλαμβανεται η φωτογραφιση), αλλα αν περιμενεις να δεις ευκρινεια επαγγελματικης μηχανης απλα το ξεχνας. Στις νυχτερινες ληψεις ο φακος ειναι απλα για να εχεις αναμνησεις, αν και ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι βελτιωμενη απο χρονια σε χρονια. Θυμαμαι στο Μοτο 1 ηθελα να βγαλω μια νυχτερινη φωτο ενος καστρου στη Λισσαβωνα και θα ειχα καλυτερες πιθανοτητες να το απεικονιζα σωστα αν το ζωγραφιζα, παρα με τη φωτογραφικη του κινητου! Με το Μοτο 3 εβγαλα ικανοποιητικες φωτο σε συναυλια πριν απο δυο μηνες, αλλα οσο ζουμαρα (και δεν εχει πολυ ζουμ) πιξελιαζε πολυ. Αλλα οπως ειπα, αυτα ειναι αναμνησεις, δεν ειμαι φωτογραφος. Αν μπορω να βοηθησω παρασπανω, πειτε μου και θα γραψω οσα ξερω εστω και χωρις να εχω εμπειρια απο πρωτο χερι. Edited August 8, 2017 by jonkyr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 παρτο φιλε μου με κλειστα ματια, το τηλεφωνο ειναι καταπληκτικο σε ολα,σε αναβαθμισεις ,σε ηχο ,σε σημα ,σε οθονη ,(για μενα οι φωτογραφικη του ειναι εξαιρετικη) συν κατι πολυ βασικο αποσπωμενη μπαταρια!!!! @marios_ch, δεν ηταν και τοσο αναλυτικη η περιγραφη. Πες στον φιλο σου να το παρει. Τωρα για τη φωτογραφικη, εχω παρει τα Μοτο 1, 2, 3 και πλεον η συζυγος το 5. Κανενα δεν ειχε "εξαιρετικη φωτογραφικη" οπως αναφερει ο @stavag. Απορω παντως με τον συμφορουμιτη που λεει οτι ειναι καταπληκτικο σε ηχο και αναβαθμιση. Για τον ηχο υπαρχουν αρκετες αναφορες οτι ειναι χαμηλος (προσωπικα δεν καταλαβα διαφορα) και για την αναβαθμιση... οκ, δεν εχει γινει καμια ακομα. Για την αποσπωμενη μπαταρια συμφωνουμε απολυτα, ηδη το ανεφερα ως εναν βασικο λογο αγορας. Τεσπα, γουστα ειναι αυτα. Για την ακριβεια ειναι θεμα του συμβιβασμου που εισαι διατεθειμενος να κανεις. Προσωπικα προτιμω να χρησιμοποιω το κινητο ως εργαλειο δουλειας (στην οποια σπανια περιλαμβανεται η φωτογραφιση), αλλα αν περιμενεις να δεις ευκρινια επαγγελματικης μηχανης απλα το ξεχνας. Στις νυχτερινες ληψεις ο φακος ειναι απλα για να εχεις αναμνησεις, αν και ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι βελτιωμενη απο χρονια σε χρονια. Θυμαμαι στο Μοτο 1 ηθελα να βγαλω μια νυχτερινη φωτο ενος καστρου στη Λισσαβωνα και θα ειχα καλυτερες πιθανοτητες να το απεικονιζα σωστα αν το ζωγραφιζα, παρα με τη φωτογραφικη του κινητου! Με το Μοτο 3 εβγαλα ικανοποιητικες φωτο σε συναυλια πριν απο δυο μηνες, αλλα οσο ζουμαρα (και δεν εχει πολυ ζουμ) πιξελιαζε πολυ. Αλλα οπως ειπα, αυτα ειναι αναμνησεις, δεν ειμαι φωτογραφος. Αν μπορω να βοηθησω παρασπανω, πειτε μου και θα γραψω οσα ξερω εστω και χωρις να εχω εμπειρια απο πρωτο χερι. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Με προβληματιζει η κάμερα γιατι ηταν απο τα κάνα δυο πραματα που μου είπε οτι θέλει να είναι ανεκτή. Το θέμα είναι ότι ειδε το α3 2017 και κολλησε εκει τώρα σαν να το ψηνει πιο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Ωπα, η καμερα ειναι ανωτερη του "ανεκτη". Και οπως ειπα, νομιζω οτι ειναι ανωτερη του "ανωτερη του ανεκτη" που εχει το Μοτο 3. Με δυο λογια ειναι βελτιωμενη. Το Α3 εχει φιλος (οχι ομως του 2017) και του βγηκε μαπα. Δεν το καταλαβε οταν το πρωτοπηρε, στη συνεχεια βλαστημησε. Οταν του ελεγα να παρει Μοτο 3 εκανε τον δυσκολο :D Τελος παντων, αφησε τον φιλο σου θα κανει την επιλογη του αν δε θελεις να βρεθεις "απολογουμενος". Been there, seen that ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Ωπα, η καμερα ειναι ανωτερη του "ανεκτη". Και οπως ειπα, νομιζω οτι ειναι ανωτερη του "ανωτερη του ανεκτη" που εχει το Μοτο 3. Με δυο λογια ειναι βελτιωμενη. Το Α3 εχει φιλος (οχι ομως του 2017) και του βγηκε μαπα. Δεν το καταλαβε οταν το πρωτοπηρε, στη συνεχεια βλαστημησε. Οταν του ελεγα να παρει Μοτο 3 εκανε τον δυσκολο :D Τελος παντων, αφησε τον φιλο σου θα κανει την επιλογη του αν δε θελεις να βρεθεις "απολογουμενος". Been there, seen that ;) Φαίνεται πολύ καλο πακετακι παντως στη τιμή του. Ευχαριστώ ξανα για τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και ήθελα να ρωτήσω γνώμες. Τώρα έχω το 3ης γενιάς με τα 2GB RAM, δεν κολλάει σχεδόν καθόλου αλλά από θέμα ενημερώσεων μας άφησαν νωρίς.. Αξίζει να προβώ στην αγορά του; Επίσης ξέρει κανείς αν δουλεύει το VoLTE; Νομίζω η Cosmote το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Σκέφτεται κανείς άλλος να το αγοράσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Εβαλα παραγγελια! Φαινεται πολυ τιμια επιλογη. Και 'καθαρο' android να μην ξεχνιομαστε. Ελπιζα να βρω περισσοτερους συμφορουμιτες εδω να το εχουν. Αν μπορει καποιος απο οσους το εχουν ηδη απο περυσι να δωσει feedback, σιγουρα θα ηταν πολυ χρησιμο μετα από τοσους μηνες χρησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Καλο κινητο φαινεται. Αλλα να μην υποστηριζει ακομη root μεσω kingroot? Κριμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Για πες τις εντυπώσεις σου από το κινητό, πώς σου φαίνεται; Ταχύτητα, αυτονομία μπαταρίας, ποιότητα στις φωτογραφίες, δέκτης GPS, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Επισης αυτη την απαξιωση του led απο την motorola, δεν την καταλαβα... Πρωτη φορα στα χρονικα, κινητο να μην εχει/υποστηριζει led....αναγκαστικα εχω κανει ρυθμισεις ειδοποιησεων μονο με ηχους....οι πατεντες στο youtube ειναι μαλλον αστα να πανε... Αυτονομια καλη εχει. Εγω που δεν κανω εντατικη χρηση, βγαζω και 2η μερα ανετα. Εχω βεβαια το battery saving στο on. Φωτο δεν εχω βγαλει πολλες, αλλα καλες μου φαινονται. Εξαρταται βεβαια με τι συγκρινει και τι απαιτησεις εχει κανεις. Gps ακομη δεν δοκιμασα. Παντως ταχυτατο, δεν κολα πουθενα, και γενικως ελαφρυ, διχως ιχνος bloatware. Επισης κατεβασε πληθος updates την πρωτη μερα που συνδεθηκα στο internet. Καλο αυτο, φαινεται το 'φροντιζουν' στην motorola. Και εχω διαβασει οτι θα παρει και την 8αρα εκδοση android επισημως. Δεν εχω παραπονο προς ωρας. Φαινεται αξιολογη επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Περιμενα οτι θα βρω περισσοτερους συμφορουμιτες να συζητω γι'αυτο το αξιολογο κινητο. Μαλλον ομως ειμαι ισως ο μονος, μες τους χιλιαδες εδω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Έλα φίλε, είμαι κι εγώ εδώ! :P Σήμερα ήρθε και η ενημέρωση με τα March security updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 (edited) Έλα φίλε, είμαι κι εγώ εδώ! :P Σήμερα ήρθε και η ενημέρωση με τα March security updates. Επιτελους! Φανηκε ανθρωπος!!!! Οντως, χτες κι εμενα εβγαλε μηνυμα για αναβαθμισεις και τις εκανα. Ευχαριστημενος με το κινητο, το εχεις καιρο; Το εχεις ρουταρει; Το kingroot, που ειναι το πιο γνωστο(και το εμπιστευομαι), ενω εχει κατι χιλιαδες αιτηματα, και το κινητο βγηκε περυσι, ακομη δεν το ρουταρει. Αφου εχει ενα χρονο στην αγορα το κινητο, να χασω ελπιδα ρουταρισματος; Edited April 13, 2018 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Ναι πολύ ευχαριστημένος. Δεν το έχω ρουτάρει οπότε δεν ξέρω να σου πω γι αυτό. Καλύτερα κοίτα στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Χαζη ελλειψη παντως να μην λειτουργει το led! Δεν περιμενα οτι θα υπηρχε ποτε τηλεφωνο με τετοια ελλειψη στην αγορα! Εχει λεει, αλλα ειναι στο speaker, και ενεργοποιειται μονο με χακερια! Αν ειναι δυνατον! Ειναι χρησιμο το led... Κατα τα λοιπα βεβαια, καλο τηλεφωνο. Τι θα γινει, θα βγει η αναβαθμιση σε android 8? Edited October 31, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Περιμένουμε. Είναι σε δοκιμαστική φάση ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Περιμένουμε. Είναι σε δοκιμαστική φάση ακόμα. Εχουμε καμια εκτιμηση για το ποιο μηνα θα ειναι διαθεσιμο; (και για κατεβασμα officialy) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Αν το κινητό δουλεύει καλά και έχει τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας ,δεν υπάρχει λόγος να βιάζεται κανείς .Ειδικά αν είναι να έχει προβλήματα όπως αναφέρεται σε πολλά κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Βγήκε η ενημέρωση για το Android Oreo (8.1). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 (edited) Βγήκε η ενημέρωση για το Android Oreo (8.1). Ευχαριστουμε για την ενημερωση! -------------- Εκανα την αναβαθμιση σε εκδοση 8, διχως προβλημα. Αραγε θα παρει μελλοντικα και την 9αρα; Φανταστικο κινητο. Το μονο που μου λειπει, ειναι το root. Δεν το πιστευω οτι δεν εχει βρεθει τροπος για ρουταρισμα... :( Edited October 31, 2018 by XP130TD συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 karib έχεις παρατηρήσει κάποια καθυστέρηση όταν ανοίγεις την εφαρμογή του τηλεφώνου (dialer); Το Android 9 δεν θα το πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts