sonymobby Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Εεε, καλα αυτο δεν ειναι και σιγουρο! Παντως θα ειναι πολυ ενδιαφερον. Απο οτι διαβασα θα εχει σχεση με το καινουργιο βιβλιο Splinter Cell: Operation Barracuda το οποιο βγηκε αυτο το μηνα! Anw υπαρχει πολυ ζουμι!:p στην ιστορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 PEDES VGIKE, kai to EXO!!!, apistefto, etsi, ilikrina kamia sxesi, grafika einai akrivos ta idia me to ps2 (milao panta gia ta prohgoumena pexnidia gta) Piso sto liberty city, ha ...exei plaka epidi thimame ta parapano meri! Orea istoria, arxizi apo tin arxi, me sxedon tous idious BOSSES pou douleves, mexri tora mono me 2 exo vrethi, ekana kai parapona stin arxi giati prepi na arxiso apo tin arxi, kai mou tin eipe o Boss . Tespa, to pexnidi einai apsogo, opoi den exoun kani update, ego leo kante update epidi den tha mporite na peksete prostoparon. OLA TA LEFTA!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Aπο που το πηρες? απο εδω Ελλαδα? Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Aπο που το πηρες? απο εδω Ελλαδα? apo cyberstores.gr egw to parageila mesw tilefwnou me antikatavoli nomizw einai agliki ekdosi,den nomizw na exei diafopes apo tis alles ekdoseis.... Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SielNox Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 sas aresei to lineage 2 ? an nai proteinete kai tous kalyterous L2 C3/C4 Server :P Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Υπάρχει topic για το Lineage με πολλές σελίδες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=64077 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roidos13 Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Παιδιά απιστευτο παιγνιδι!!!!Μακραν το καλυτερο που εχω παιξει τα τελευταια χρονια!!!!! Το εχω τερματισει πανω απο 4 φορες και μαλιστα με διαφορετικο τελος καθε φορα!!! Το προτεινω ανεπιφιλακτα!!!!!!! :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Καλως ηρθες φιλε roidos13. :) Υπαρχει ηδη αναλογο θεμα. ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=82616&highlight=fahrenheit Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 exw xasi 17 meres enimerosis logo dsl via ote.se 4 imeres 8a exw.apo oti vlepw se t*rrents sites .4cd ine.se 4 meres 8a to katevasw.ine 4cds dld 2,564 Mb. cya otan exw plirofories.gamato fenete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Επομένως η συζήτηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι συνεχίζεται εκεί και το παρόν topic κλειδώνεται. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 H ευρωπαικη dvd εκδοση θα βγει στα ''μαγαζακια''? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Βγήκε και νέο release, Need For Speed: Most-Wanted - Black Edition © Electronic Arts *CLONECD* *PROPER* CLONECD 178x15 MB Ακόμη όμως να βγει το "καλό" που θα χρειάζεται μόνο το κρακ για να παίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Βγήκε και νέο release, Need For Speed: Most-Wanted - Black Edition © Electronic Arts *CLONECD* *PROPER* CLONECD 178x15 MB Ακόμη όμως να βγει το "καλό" που θα χρειάζεται μόνο το κρακ για να παίξει. Aυτο περιμενουμε! :) Ας βγει και σε μη black,δεν πειραζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Βγήκε και νέο release, Need For Speed: Most-Wanted - Black Edition © Electronic Arts *CLONECD* *PROPER* CLONECD 178x15 MB Ακόμη όμως να βγει το "καλό" που θα χρειάζεται μόνο το κρακ για να παίξει. pia ine i diafora aftis tis release apo afti tou HKZonda?episis pia i diafora afton ton release me afti ti "kali" ekdosi pou tha vgei argotera? Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 vrika sto iso hunt to dvd tis black edition ine 1,23 GB.. mipos ine fake arxio?? -ps akoma perimenw link gia to full game :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 vrika sto iso hunt to dvd tis black edition ine 1,23 GB.. mipos ine fake arxio?? -ps akoma perimenw link gia to full game :( Το dvd της Black edition, απο οτι λενε, δεν ειναι playable. Περιεχει μονο βιντεο. Τωρα αν ειναι fake το συγκεκριμενο που βρηκες, δεν ξερω. Link για το full game, θα βρεις στο torrentleech.org και στο torrentbytes.net. Αυτα τα δυο χρειαζονται εγγραφη για να κατεβασεις. Υπαρχουν και αλλα ,που δεν χρειαζονται εγγραφη αλλα δεν τα γνωριζω :p (mininova κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 η hkzonda εβγαλε μεχρι τωρα το full black edition μαζι τμε το soundtrack ολα τα αλλα ειναι απλα το παιχνιδι χωρις τιποτα αλλο @lucky ειναι fake το αρχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Βγήκε και νέο release, Need For Speed: Most-Wanted - Black Edition © Electronic Arts *CLONECD* *PROPER* CLONECD 178x15 MB Ακόμη όμως να βγει το "καλό" που θα χρειάζεται μόνο το κρακ για να παίξει. ΔΕΝ απαγορεύεται εδώ μέσα η συζήτηση για πειρατικό λογισμικό..;;; :confused: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 ΔΕΝ απαγορεύεται εδώ μέσα η συζήτηση για πειρατικό λογισμικό..;;; :confused: αφου δεν δινουμαι λινκ δημοσια πιστευω οτι δεν υπαρχει παραβιαση νομιζω... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 ΔΕΝ απαγορεύεται εδώ μέσα η συζήτηση για πειρατικό λογισμικό..;;; :confused: Έχεις lag κάμποσους μήνες...είδες πουθενά κάποιο σχετικό link για πειρατικό υλικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Έχεις lag κάμποσους μήνες...είδες πουθενά κάποιο σχετικό link για πειρατικό υλικό; Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει... :confused: ...παίζουμε κρυφτούλι μου φαίνεται. Anyway μια ερώτηση έκανα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει... :confused: ...παίζουμε κρυφτούλι μου φαίνεται. Anyway μια ερώτηση έκανα. Ζητώ συγγνώμη αν σε προσέβαλλα απλά δε μου άρεσε το υφάκι σου πως και καλά κάνεις παρατήρηση σε moderator, από τη στιγμή που γνωρίζεις ότι εμείς ξέρουμε τους Ο.Π.Χ απ'έξω κι ανακατωτά. Τεσπα, συνεχίζουμε στο θέμα μας. hydro μιας κι είσαι από τους πρώτους που το κατέβασαν μήπως έχεις δοκιμάσει το οnline ή το lan gaming; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει... :confused: ...παίζουμε κρυφτούλι μου φαίνεται. Anyway μια ερώτηση έκανα.Κανένα κρυφτούλι δεν παίζουμε. Τα posts στα οποία αναφέρεσαι, δεν έχουν κανένα link σε παράνομο λογισμικό ή σε site που περιέχει τέτοιο software. Επομένως μπορούν να μείνουν. Αυτή είναι η πολιτική του forum σε αυτό το θέμα και έχει φανεί και σε άλλες περιπτώσεις μου φαίνεται. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Ζητώ συγγνώμη αν σε προσέβαλλα απλά δε μου άρεσε το υφάκι σου πως και καλά κάνεις παρατήρηση σε moderator, από τη στιγμή που γνωρίζεις ότι εμείς ξέρουμε τους Ο.Π.Χ απ'έξω κι ανακατωτά. Τεσπα, συνεχίζουμε στο θέμα μας. hydro μιας κι είσαι από τους πρώτους που το κατέβασαν μήπως έχεις δοκιμάσει το οnline ή το lan gaming; Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη απλά μία ερώτηση έκανα συνοδευόμενη από το emoticon confused=μπερδεμένος. :rolleyes: Σου μοιάζω για χρήστης (γραμμένος από τον Ιουλιο του 2003 αλλά και επι unwired εποχή) που να έχει «απωθημένο» να την «πει» σε συντονιστή; :wacko: :X Δεν νομίζω...ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με αυτά και ούτε πρόκειται. mcde αντιληπτό. Sorry για τα offtopic και την αναστάτωση. Keep posting :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη απλά μία ερώτηση έκανα συνοδευόμενη από το emoticon confused=μπερδεμένος. :rolleyes: Σου μοιάζω για χρήστης (γραμμένος από τον Ιουλιο του 2003 αλλά και επι unwired εποχή) που να έχει «απωθημένο» να την «πει» σε συντονιστή; :wacko: :X Δεν νομίζω...ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με αυτά και ούτε πρόκειται. mcde αντιληπτό. Sorry για τα offtopic και την αναστάτωση. Keep posting :) κοιτα δεν εχω "αυθεντικο κωδικο" ουτε lan αλλα γ@μ@ει$%@#%$# αυτο εχω να πω κλασσικο nfs μαζι με μια μιξη απο underground θα δω περισσοτερα μετα καθως ειναι λιγο δυσκολο με το keyb(εχω χρονια να παιξω nfs) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts