Jump to content

Γενικά περί... παιχνίδια για Η/Υ και παιχνιδομηχανές

dras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

prepei na valeis to ragismeno arxeio arxika ston fakelo tou SIMS kai meta, otan eggatastiseis to expasion pack, na to 3anavaleis alla ayti ti fora mesa apo to CD tou exp.pack :)

PS: min grafeis me kefalaia, einai san na fwnazeis ;)

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι αλλά που το βρίσκεις;;;;;!!!!!!

Μόνο από το Amazon αλλά είναι όλα μεταχειρισμένα και δεν θέλω να το ρισκάρω γιατί αν κάποιο από τα CD είναι χτυπημένο θα ξενερώσω άσχημα.

Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα...

Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool:

Πιστεύω ότι μόνο Amazon στα μεταχειρισμένα ή Ebay θα βρεις κάτι. Το παιχνίδι είναι αρκετά παλιό και έχει φτάσει πλέον να είναι συλλεκτικό, οπότε θα είναι αδύνατον να το βρεις καινούργιο (αν το βρεις πες μου και σε μένα να πάω να πάρω και εγώ ένα :) ).

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

ΤΙ θα γίνει τελικά ; Έχουνε περάσει 2 καλοκαίρια απο τότε που η υπερδύναμη Micrοsoft έβγαλε το Midtown Madness 3 και δεν έχει βγεί σε pc.Ποίοι είναι οι λόγοι ; Να πάρω x-box ; Είναι υπερβολικό!! :mad: :mad: :worry:

ΤΙ θα γίνει τελικά ; Έχουνε περάσει 2 καλοκαίρια απο τότε που η υπερδύναμη Micrοsoft έβγαλε το Midtown Madness 3 και δεν έχει βγεί σε pc.Ποίοι είναι οι λόγοι ; Να πάρω x-box ; Είναι υπερβολικό!! :mad: :mad: :worry:

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο.Το περιμενα και εγω πως και πως οταν βγηκε στο x-box αλλά ακομα για το pc δεν κυκλοφορησε τιποτα... :(

Gai PS2 kai X-Box.

Gia PC den uparxei.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Paidia tis teleftees meres vrika afto to paixnidi.. Se osous aresoun aftou tou eidous games einai telio!

http://newyork.hypoware.com/

An thelete na me rwtisetai kati elefthera :) Enjoy!

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

παιδιά είμαι νέος στο site και σας υποβαλλω τα σέβη μου.Μια ερώτηση. Κατέβασα τους emulators και τώρα μου λείπουν τα roms.Ξέρει κανείς που θα τα βρώ?tnx

παιδιά είμαι νέος στο site και σας υποβαλλω τα σέβη μου.Μια ερώτηση. Κατέβασα τους emulators και τώρα μου λείπουν τα roms.Ξέρει κανείς που θα τα βρώ?tnx

Ποιούς emulators; :worry: Αν μπορείς, γίνε λίγο πιο συγγεκριμένος, ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε...

PS: Δες αυτό , μπορεί να σε βοηθήσει...

:)

ROMReactor, tha vreis para polla roms gia oti emulator theleis free.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Ποιούς emulators; :worry: Αν μπορείς, γίνε λίγο πιο συγγεκριμένος, ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε...

PS: Δες αυτό , μπορεί να σε βοηθήσει...

:)

Εχω ενα 6670 και κατέβασα τους emulators mame Nes και Goboy και ψαχνω τα roms τους.Τώρα δοκιμαζω του crypton

Είπα να δημιουργήσουμε ένα thread αφιερωμένο γενικά στα παλιά home computers όπως Amiga, Atari κλπ

Και ξεκινάω θέτοντας το ερώτημά μου. Πόσα θεωρείτε ότι αξίζει να δώσει κανείς για μία Amiga 500/600 ή 1200;

Βλέπω ότι στο ebay πωλούνται με πολύ χαμηλές τιμές αλλά δεν μπορώ να πω το αντίστοιχο για την εγχώρια αγορά...

Απόψεις;;;;

edit: Μία μεταφορά στο computing αν γίνεται παρακαλώ :Ρ

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Α ρε φιλε shodanjr_gr τι μου θυμισες τωρα AMIGA :O ΦΟΒΕΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ προσωπικα ακομα εχω κρατησει την 500αρα μου με 1ΜΒ μνημη (και αυτο upgrade) και TV Modulator για την τηλεοραση, ωστοσο για να σου απαντησω στο ερωτημα που εβαλες πιστευω οτι μεταξυ 50~100Ε ειναι μια χαρα για μια 500αρα. Αν και οπως λες στην εγχωρια αγορα καποιοι εκμεταλευονται τη "λοξα :) " του "πισωγυρισματος" που εχουμε μερικοι, για να καταλαβεις πριν απο 2 μηνες αγορασα απο το fleamarket εναν C=64 (μιας και τον δικο μου τον ειχα δωσει τοτε...... για ενα μπουφαν καλος μ@*@#@ς ημουν, ακομα πρεπει να γελαει ο τυπος μαζι μου) 120Ε και το κασετοφωνο δεν επαιζε οποτε αναγκαστηκα να αγορασω απο αλλον επισης στο fleamarket κασετοφωνο (με παιχνιδια μαζι, ευτυχως αυτο παιζει) για μονο 20Ε.

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Egw exw 3 dyo 500 kai mia 1200 me sklhro 200mb nomizw :lol: exw kairo na thn balw se leitourgia xmmm ksexasa twra me thn dsl na psaksw na brw ola ta games gia download.Episeis to dyskolo den einai na breis alla na tis breis se kalh katastash,8umame otan eixa paei na dw 1200 gia na parw eixa dei mexri kai kamenes me tsigara,Eythxws brhka mia swsth kai se kalh timh gyrw sta 40 xiliarika, an 8umame kala.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

.....Episeis to dyskolo den einai na breis alla na tis breis se kalh katastash,8umame otan eixa paei na dw 1200 gia na parw eixa dei mexri kai kamenes me tsigara......

Συμφωνω απολυτα γιατι οντως δεν ειναι μονο το να βρεις αλλα και το τι θα βρεις οπως δηλ την πατησα εγω που ενω ο συγκεκριμενος που αγορασα υποστηριζε οτι θα παιζει το κασετ και οτι πριν μου το φερει το ειχε δοκιμασει αυτος απλα δεν επαιζε.

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

δεν ξερω τι εγινε με το θεμα. εδω επρεπε να το ειχα κανει. τεσπα.

λοιπον οταν παιζω UT 2004 η CPU ανεβαινει στο 100%!! τα γραφικα τα εχω ολα στο details, αλλα και παλι τιποτα..

εχω Intel Pentium IV στα 2,02 GHz, 768mbs ram και καρτα γραφικων ATI RADEON 9550. δεν ειναι προβλημα της καρτας αφου με αυτην παιζω μια χαρα Painkiller,farcry κτλ..

καποια βοηθεια;

:( :(

τι ειναι λογικο; κολλαει ολο το παιχνιδι! με την 3d blaster mx 420 δεν κολλουσε!! δλδ τωρα που αγορασα μια καινουρια καρτα αρχισε να κολλαει;

επισης με αυτην την καρτα παιζω painkiller και fracry παλι με medium details μια χαρα!!

βοηθεια.

• The title was changed to Γενικά περί... παιχνίδια για Η/Υ και παιχνιδομηχανές