SIRHC Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 prepei na valeis to ragismeno arxeio arxika ston fakelo tou SIMS kai meta, otan eggatastiseis to expasion pack, na to 3anavaleis alla ayti ti fora mesa apo to CD tou exp.pack :) PS: min grafeis me kefalaia, einai san na fwnazeis ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=32282&highlight=sims Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 pwww ti 8imi8ikes twra!!! kai gamo ta paixnidia!!!!!! afise epoxi! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbarbi Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 euxaristw polu kai sorry gia ta kefalaia. Παράθεση perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 :) tpt :) :lock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firebrand Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Ναι αλλά που το βρίσκεις;;;;;!!!!!! Μόνο από το Amazon αλλά είναι όλα μεταχειρισμένα και δεν θέλω να το ρισκάρω γιατί αν κάποιο από τα CD είναι χτυπημένο θα ξενερώσω άσχημα. Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Πιστεύω ότι μόνο Amazon στα μεταχειρισμένα ή Ebay θα βρεις κάτι. Το παιχνίδι είναι αρκετά παλιό και έχει φτάσει πλέον να είναι συλλεκτικό, οπότε θα είναι αδύνατον να το βρεις καινούργιο (αν το βρεις πες μου και σε μένα να πάω να πάρω και εγώ ένα :) ). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 ΤΙ θα γίνει τελικά ; Έχουνε περάσει 2 καλοκαίρια απο τότε που η υπερδύναμη Micrοsoft έβγαλε το Midtown Madness 3 και δεν έχει βγεί σε pc.Ποίοι είναι οι λόγοι ; Να πάρω x-box ; Είναι υπερβολικό!! :mad: :mad: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 ΤΙ θα γίνει τελικά ; Έχουνε περάσει 2 καλοκαίρια απο τότε που η υπερδύναμη Micrοsoft έβγαλε το Midtown Madness 3 και δεν έχει βγεί σε pc.Ποίοι είναι οι λόγοι ; Να πάρω x-box ; Είναι υπερβολικό!! :mad: :mad: :worry: Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο.Το περιμενα και εγω πως και πως οταν βγηκε στο x-box αλλά ακομα για το pc δεν κυκλοφορησε τιποτα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Xerei kaneis gia poies konsoles vgike to BURNOUT 3? Gia PC exei vgei? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Gai PS2 kai X-Box. Gia PC den uparxei. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Thanx! :) :) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Paidia tis teleftees meres vrika afto to paixnidi.. Se osous aresoun aftou tou eidous games einai telio! http://newyork.hypoware.com/ An thelete na me rwtisetai kati elefthera :) Enjoy! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis23 Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 παιδιά είμαι νέος στο site και σας υποβαλλω τα σέβη μου.Μια ερώτηση. Κατέβασα τους emulators και τώρα μου λείπουν τα roms.Ξέρει κανείς που θα τα βρώ?tnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 παιδιά είμαι νέος στο site και σας υποβαλλω τα σέβη μου.Μια ερώτηση. Κατέβασα τους emulators και τώρα μου λείπουν τα roms.Ξέρει κανείς που θα τα βρώ?tnx Ποιούς emulators; :worry: Αν μπορείς, γίνε λίγο πιο συγγεκριμένος, ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε... PS: Δες αυτό , μπορεί να σε βοηθήσει... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 se programata opos kazaa - dc++ kai se merika sites prosexe omos giati arketa apo auta periexoun dialers Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 ROMReactor, tha vreis para polla roms gia oti emulator theleis free. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis23 Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Ποιούς emulators; :worry: Αν μπορείς, γίνε λίγο πιο συγγεκριμένος, ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε... PS: Δες αυτό , μπορεί να σε βοηθήσει... :) Εχω ενα 6670 και κατέβασα τους emulators mame Nes και Goboy και ψαχνω τα roms τους.Τώρα δοκιμαζω του crypton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Είπα να δημιουργήσουμε ένα thread αφιερωμένο γενικά στα παλιά home computers όπως Amiga, Atari κλπ Και ξεκινάω θέτοντας το ερώτημά μου. Πόσα θεωρείτε ότι αξίζει να δώσει κανείς για μία Amiga 500/600 ή 1200; Βλέπω ότι στο ebay πωλούνται με πολύ χαμηλές τιμές αλλά δεν μπορώ να πω το αντίστοιχο για την εγχώρια αγορά... Απόψεις;;;; edit: Μία μεταφορά στο computing αν γίνεται παρακαλώ :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Α ρε φιλε shodanjr_gr τι μου θυμισες τωρα AMIGA :O ΦΟΒΕΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ προσωπικα ακομα εχω κρατησει την 500αρα μου με 1ΜΒ μνημη (και αυτο upgrade) και TV Modulator για την τηλεοραση, ωστοσο για να σου απαντησω στο ερωτημα που εβαλες πιστευω οτι μεταξυ 50~100Ε ειναι μια χαρα για μια 500αρα. Αν και οπως λες στην εγχωρια αγορα καποιοι εκμεταλευονται τη "λοξα :) " του "πισωγυρισματος" που εχουμε μερικοι, για να καταλαβεις πριν απο 2 μηνες αγορασα απο το fleamarket εναν C=64 (μιας και τον δικο μου τον ειχα δωσει τοτε...... για ενα μπουφαν καλος μ@*@#@ς ημουν, ακομα πρεπει να γελαει ο τυπος μαζι μου) 120Ε και το κασετοφωνο δεν επαιζε οποτε αναγκαστηκα να αγορασω απο αλλον επισης στο fleamarket κασετοφωνο (με παιχνιδια μαζι, ευτυχως αυτο παιζει) για μονο 20Ε. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Egw exw 3 dyo 500 kai mia 1200 me sklhro 200mb nomizw :lol: exw kairo na thn balw se leitourgia xmmm ksexasa twra me thn dsl na psaksw na brw ola ta games gia download.Episeis to dyskolo den einai na breis alla na tis breis se kalh katastash,8umame otan eixa paei na dw 1200 gia na parw eixa dei mexri kai kamenes me tsigara,Eythxws brhka mia swsth kai se kalh timh gyrw sta 40 xiliarika, an 8umame kala. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 .....Episeis to dyskolo den einai na breis alla na tis breis se kalh katastash,8umame otan eixa paei na dw 1200 gia na parw eixa dei mexri kai kamenes me tsigara...... Συμφωνω απολυτα γιατι οντως δεν ειναι μονο το να βρεις αλλα και το τι θα βρεις οπως δηλ την πατησα εγω που ενω ο συγκεκριμενος που αγορασα υποστηριζε οτι θα παιζει το κασετ και οτι πριν μου το φερει το ειχε δοκιμασει αυτος απλα δεν επαιζε. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 δεν ξερω τι εγινε με το θεμα. εδω επρεπε να το ειχα κανει. τεσπα. λοιπον οταν παιζω UT 2004 η CPU ανεβαινει στο 100%!! τα γραφικα τα εχω ολα στο details, αλλα και παλι τιποτα.. εχω Intel Pentium IV στα 2,02 GHz, 768mbs ram και καρτα γραφικων ATI RADEON 9550. δεν ειναι προβλημα της καρτας αφου με αυτην παιζω μια χαρα Painkiller,farcry κτλ.. καποια βοηθεια; :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koroumel Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Δεν πολυ-βγάζει άκρη το post σου. Το πρόβλημα είναι το 100% του CPU; Γιατί αυτό είναι λογικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 τι ειναι λογικο; κολλαει ολο το παιχνιδι! με την 3d blaster mx 420 δεν κολλουσε!! δλδ τωρα που αγορασα μια καινουρια καρτα αρχισε να κολλαει; επισης με αυτην την καρτα παιζω painkiller και fracry παλι με medium details μια χαρα!! βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts