Jump to content

Aγορα κινητου απο Ασια

ZAMPON7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα! Μπηκα σε σκεψεις να αγορασω κινητο επειδη ο αδερφος μου θα παει απο Σιγκαπουρη για 4 μερες(και Ταϊβαν αργοτερα αλλα ξερω οτι η Σιγκαπουρη φημιζεται για τις φθηνες αγορες ηλεκτρονικων ειδων) και εχω διαβασει οτι ειναι λιγο πιο φθηνα τα κινητα εκει.

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 200 με 300 ευρω

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5,5'' κατα προτιμηση(σιγουρα οχι παραπανω, σιγουρα οχι 5αρι)

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Το απαντησα παραπανω, η αγορα θα γινει αν ειναι απο Σιγκαπουρη

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Ναι θελω 800αρα(εχω Wind)

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Δεν εχω τετοιες απαιτησεις

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Δεν χρειαζομαι Ελληνικο μενου, εχω βαρεθει λιγο με τα φλασαρισματα καθε μηνα

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Δεν γνωριζω τις διαφορες αυτων, το amoled νομιζω ειναι ενα σκαλι πανω οποτε ναι θα το προτιμουσα αν γινεται σε αυτο το μπατζετ

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχυτητα, Καμερα, Αυτονομια, Βαρυ gaming

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Letv x600

απο λιγο που εχω δει απο ονλαην καταστηματα(μπορει εκει να εχει πιο φθηνα retail shops) πρεπει να ειναι καπου στα 80-100 ευρω κατω το καθε κινητο.

Καλο το x600 που εχω κ δεν μου κολλαει αλλα η καμερα δεν μου αρεσει σχεδον καθολου. Σιγουρα εχει επηρεαστει και με ολα τα φλασαρισματα και τις αναβαθμισεις αλλα εχω αρχισει και μπουχτιζω με αυτα.

Ονερικη συσκευη χωρις να την εχω δει καν απο κοντα, να τη δω στα χερια μου εστω: Oneplus. Δεν ξερω τι παιζει με την καμερα του αλλα τα χαρακτηριστικα και το design του μου αρεσουν πολυ. Αλλα εκτος μπατζετ(το βρισκω σε σαητς με 440 καινουργιο και 300 μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση 10/10 στη σχετικη κλιμακα του μαγαζιου).

Ευχαριστω!

Global έκδοση (δηλαδή με 800άρα) και αγορά από Σιγκαπούρη μάλλον δεν πάνε μαζί. Εκτός κι αν βρεις κινητό που έχει 800άρα στην ασιατική/κινεζική version.

Edit: το μόνο που βρήκα είναι το leeco le pro 3 αλλά δεν ξέρω αν το πουλάν στη Σιγκαπούρη.

Edited by _Alexandros37

Nαι οντως δεν το βρισκω το συγκεκριμενο στα σαητς τους. Εχει καλη καμερα? Γιατι δεν εχω μεινει ικανοποιημενος απο το x600 που εχω

Η κάμερα είναι κατώτερη του ανταγωνισμού αλλά σίγουρα πολύ καλύτερη από του x600.

Επειδή έχω απορία να δω τι παίζει εκεί, αν δεν έχεις πρόβλημα, μπορείς να μου δώσεις τα λινκ από τα σαιτ που κοιτάς;

Καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο μιας και δεν το εψαξα σε ολα :lol:

Στο Ασιατικο σαητ το βγαζει 5,7 ιντσες, στα Ελληνικα σαητς το βλεπω 5,5.

Εκει κανει καπου 250, εδω σε σκρουτζομαγαζο εχει 350 και στο bestprice 280.

Θα το σκεφτω αλλα δεν νομιζω να παω παλι σε letv(αν οντως αλλαξω κινητο). Αυτο το oneplus μου αρεσει παρα πολυ, μαλλον θα περιμενω να πεσει η τιμη του. Εχει πολυ καλη καμερα συμφωνα με τα λεφτα που δινεις ή μετρια?

To 3 ρε συ. Το αλλο ειναι απλησιαστο οικονομικα. Καλα και το 3 ειναι εκτος μπατζετ μου τη δεδομενη χρονικη στιγμη. Αλλα μου φαινεται για κινηταρα

Τα πλεονεκτήματα του 3/3Τ σε σχέση με το le pro 3 είναι: καλύτερη κάμερα, καλύτερη stock rom ύπαρξη θύρας ακουστικών και μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος. Τα πλεονεκτήματα του le pro 3 είναι: η ύπαρξη θήκης σιλικόνης αλλά και αντάπτορα για τα ακουστικά μέσα στο κουτί του, μεγαλύτερη αυτονομία (600mAh παραπάνω από το 3Τ και 1000mAh παραπάνω από το 3) και η ύπαρξη fm radio και ir blaster.

Αν και (προσωπικά) θεωρώ καλύτερο το 3/3Τ, δεν πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις 300€ για να το πάρεις μεταχειρισμένο όταν στα ίδια περίπου λεφτά παίρνεις καινούργιο το le pro 3. Τώρα αν το πάρεις καινούργιο, επειδή η αγορά δεν θα είναι από το επίσημο σαιτ της oneplus, δεν ξέρω τι παίζει από θέμα εγγύησης. Στη θέση σου θα πήγαινα στο le pro 3.