Jump to content

Cool Edit και Orange Vocoder πρόβλημα !!!

Haris1977
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες έχω ένα πρόβλημα αλλά δεν ήξερα πού να το γράψω

Έχω εγκαταστήσει το Cool Edit και έβαλα κάποια Plugins (μεταξύ αυτών και κάποια vocoder π.χ Οrange Vocoder , Akai Dc Vocoder κλπ - Είναι Vst plugins αλλά έχω το DX to VST adapter :) ). Το θέμα είναι όμως πως όταν πάω να παίξω νότες στο midi keyboard μου που έχω συνδέσει με το pc , το ''κλαβιε'' πιάνου που υπάρχει στο π.χ orange vocoder (αλλά και σε άλλα vocoders) δεν φωτίζεται αντίστοιχα, κοινώς δεν δηλαδή δεν δουλεύει το midi τμήμα . Tι κάνω λάθος ?? Να σημειώσω πως το midi δουλεύει κανονικά, αφού ακούω τις νότες που παίζω απ το κλαβιέ μου όταν ανοίγω κάποια midi εφαρμογή (π.χ το SoundFont Bank Manager της Soundblaster που έχει ένα midi κλαβιέ :( )

Αν ασχολείται κάποιος σοβαρά με midi και recording ας μου πει γιατί έχω παλαβώσει.. :scared:

Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Δεν ξέρω αν το Cool Edit έχει MIDI support...

Αν έχεις κάποιο sequencer (Cubase, Ableton Live κλπ) μπορώ να σε βοηθήσω για το πως θα σετάρεις το Orange Vocoder. Δυστυχώς όμως δεν έχω ασχοληθεί με το Cool Edit.

...συνείδηση, κάθε γενιάς μανιφέστο...