deviant Δημοσιεύτηκε July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 31, 2017 Γειά χαρά, Βρίσκομαι μεταξύ αυτών των κινητών. Το 1ο υπάρχει στα 340 από Γερμανό, το 2 στα 390 περίπου (EU version) και το 3ο στα 405 από skroutz. Η κάμερα είναι το μόνο χαρακτησριστικό που δεν με ενδιαφέρει. Θέλω πολύ καλό GPS και απροβλημάτιστη χρήση. Η αδαιβραχοποίηση είναι καλοδεχούμενη αλλά όχι must. (LG G6 υπερτερεί) Να είναι όσο ποιο κοντά σε native android (HTC 10 υπερτερεί, ενώ θα έλαγα ότι σε αυτό το Huawei πάσχει)... Έχω μέχρι τώρα το LG G3 2GB κια είμαι πολύ ευχαριστημένος (... αλλά με το G6 σε αυτή τη τιμή kai to HTC 10 ακόμα φτηνότερο σκέφτηκα να κάνω την αλλαγή.) Το μόνο που με προβληματιζεί για το g6 είναι η ποιότητα κατασκευής ... px sto g3 είχα το κλασσικό πρόβλημα με τα ραγίσματα στα πλαστικά του ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 P10 από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Εγώ είμαι ανάμεσα στο p10 και στο g6 για αξιοπιστία σίγουρα θα πήγαινα με το Huawei Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 P10 από μένα η αξιοπιστία της lg είναι λίγο πολύ στα ταρταρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 δεν εχει ομως καμμια σχεση η ποιοτητα του G3 με το G6. Εγω νομιζω οτι πρεπει να δεις αν θελεις 5.7 οθονη ή 5.1 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 δεν εχει ομως καμμια σχεση η ποιοτητα του G3 με το G6. Εγω νομιζω οτι πρεπει να δεις αν θελεις 5.7 οθονη ή 5.1 με το ματι κλπ ναι (μαζι σου) πάντα το θέμα ηταν εσωτερική κατασκευή (κακή ποιότητα κυκλωμάτων κλπ) που μεχρι τωρα μια χαρά κρατεί (το αιώνιο θέμα της lg) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 καλα για τα κυκλωματα δεν μπορω να εκφερω αποψη. Ελπιζω να μην εχουμε το τραγελαφο του G4 αν και θελω να ελπιζω οτι ηταν η εξαιρεση αν και αμα χαθει η εμπιστοσυνη... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Αν βρίσκεις το HTC 10 στα 340€ :shock: μη το σκέφτεσαι καθόλου. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Το htc10 δεν το βάζει κανείς στην σύγκριση δηλαδή; γιατί; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPY1978 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 LG G6 ή ΗΤC10. Εγώ θα πήγαινα στο ΗΤC10 , καλή η τιμή αλλά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει μόνο το ασημί ....κόκκινο ή μαύρο το χτυπούσα. Εξαιρετικά φθίνουσα και η τιμή του G6 , ή είναι σε καλή τιμή αλλά εκτιμώ ότι θα πέσει κι άλλο ειδικά με την παρουσίαση του V30. Aπό κοντά και το P10 είναι πολύ όμορφο με καλή φωτογραφική.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 (edited) ο Γερμανος δεν το εχει παιδια το HTC μην παιδευεστε αδικα ετσι ελεγαν στο τηλεφωνο, σε μαγαζια ισως πετυχετε κανενα Edited August 4, 2017 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts