t300 Δημοσιεύτηκε April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 4, 2005 Δέχτηκα μια κλήση με απόκρυψη (η γραμμή άνοιξε αλλά δε μιλούσε κανένας). Επειδή υποψιάζομαι ότι είναι το ίδιο άτομο που μου έκανε και κάτι άλλο,θα ήθελα να ξερω αν υπάρχει δυνατότητα ο ΟΤΕ να βρει το νούμερο που με κάλεσε. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 pantws stin kiniti tilefwnia gia na ginei afto prepei na kinitheis dikastika... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Δέχτηκα μια κλήση με απόκρυψη (η γραμμή άνοιξε αλλά δε μιλούσε κανένας). Επειδή υποψιάζομαι ότι είναι το ίδιο άτομο που μου έκανε και κάτι άλλο,θα ήθελα να ξερω αν υπάρχει δυνατότητα ο ΟΤΕ να βρει το νούμερο που με κάλεσε. Έχω την εντύπωση ότι μπορείς να βρεις ποιος σε καλεί στο σταθερό σου τηλέφωνο (αν δεν έχεις σπίτι αναγνώριση) μόνο εάν καλεί κανονικά και όχι αν καλεί με απόκρυψη. Αν την κλίση την δέχεσαι στο κινητό σου δεν έχει καμία σχέση ο ΟΤΕ. Πάντως ρώτα το και κάπου πιο επισήμα... Καλό κουράγιο φίλε! :) Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrelaphon Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 θα ήθελα να ξερω αν υπάρχει δυνατότητα ο ΟΤΕ να βρει το νούμερο που με κάλεσε. Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα και χρεώνεται σαν υπηρεσία (μην με ρωτάς πόσο). Πάντως για μία ή δύο κλήσεις δεν αξίζει τον κόπο... Παράθεση http://i3.photobucket.com/albums/y54/agrelaphon/fujikura1_foto_sm.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 νομίζω όμως ότι δε γνωστοποιούνται τα στοιχεία συνδρομητών που είναι απόρρητα. Φαντάσου να σε πήρε ο άλλος με κινητό με απόκρυψη (ακόμα χειρότερα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Θα μου αρκούσε να ήξερα μόνο το νούμερο το οποίο με κάλεσε με απόκρυψη. Δε θέλω όνομα κτλ. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Γίνεται.Είναι υπηρεσία του ΟΤΕ.Την έκανε ένας φίλος μου που τον έπερναν συνέχεια με απόκρυψη.Στοιχίζει 20 ευρώ η πρώτη βδομάδα και αν θες να συνεχίσεις η χρέωση αλλάζει νομίζω.Μου είχε πόσο είναι αλλά δεν θυμάμαι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Υπάρχει μια υπηρεσία στον οτε που λέγεται εντοπισμος κακόβουλων κλήσεων.Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βολέψει γιατί κάθε φορά θα πρέπει να πιέζεις την γλώσσα του τηλεφώνου για να καταγράψεις τις κλήσεις. Όσο αφορά τις απόρητες κλήσεις τις βρίσκει και θα σου γράψουν και αυτές στο τέλος σε μορφή καταλόγου.Η τιμή είναι 17,60 για 5 μέρες. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Την υπηρεσία αυτή τη γνωρίζω αλλά εγώ θέλω να δω το νούμερο που με κάλεσε με απόκρυψη πριν κάποιες μέρες, και όχι στο μέλλον. Δεν ξέρω αν αυτό το υποστηρίζει ο ΟΤΕ. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Την υπηρεσία αυτή τη γνωρίζω αλλά εγώ θέλω να δω το νούμερο που με κάλεσε με απόκρυψη πριν κάποιες μέρες, και όχι στο μέλλον. Δεν ξέρω αν αυτό το υποστηρίζει ο ΟΤΕ. Δεν νομίζω να γίνεται αυτό αν και δεν είμαι σίγουρος. Δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Από ότι βλέπω στο www.oteshop.gr σε γραμμές PSTN με την υπηρεσία ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ δεν μπορείς να βρεις τα νούμερα που έχουν απόκρυψη. Αυτό ισχύει εδώ και πολλά χρόνια. Σε γραμμές ISDN αν δεν κάνω λάθος εντοπίζονται και τα τηλέφωνα με απόκρυψη. Μίλα καλύτερα με τον ΟΤΕ και ρώτα κανέναν δικηγόρο αν γίνεται κάτι σε αυτή την περίπτωση. Πάντως να είσαι σίγουρος ότι αν θέλουν να βρουν κάτι, θα το βρουν 100% ... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Να έχεις υπόψην σου οτι ο ΟΤΕ και κάθε ΟΤΕ κρατάει logs για κάποιο χρονικό διάστημα με τις κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν.... αλλά μάλλον πρέπει να έχεις τον ΟΤΕ για να τις δείς.. :P Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Ρώτησα τελικά σήμερα. Μου είπαν ότι ο εντοπισμός μπορεί να γίνει αφού έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία και δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει εντοπισμός για κλήση προηγούμενων ημερών. Οπότε αν δω ότι συνεχίζει θα αναγκαστώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Παιδιά, για τον ΟΤΕ και μερικές υπηρεσίες (Αστυνομία, Πυροσβεστική) δεν υπάρχει απόκρυψη. Υπάρχει μια υπηρεσία του ΟΤΕ που φυσικά ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ σε συνδρομητές, νομίζω λέγεται CLIR (εμφάνιση ΟΛΩΝ των στοιχείων κάθε κλήσης). Δοκιμάστε να πάρετε στην αστυνομία από ένα σταθερό με απόκρυψη 2-3 φορές, να δείτε που στο τέλος θα σας πάρουν πίσω εκείνοι να σας ρωτήσουν αν συμβαίνει κάτι. Για τον οτε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αποκρύψεις. Όσο για τον εντοπισμό; Πανάκριβος και ασύμφορος... Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts