Jump to content

P10, Iphone 7 ή Google Pixel?Κάποιο άλλο μηπως?

Alfie_86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κ άλλες γνώμες εννοείς για άλλη συσκευή;

Δεν το έκανα σαφές, παρέλειψα να το πω. Επειδή το θες για μωρά σου (να σου ζήσουν!!) είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχεις μια καλή κάμερα που να μη σε κρεμάει στο auto γιατί αν κάνεις χεράτες λήψεις ζήτω που καήκαμε. Έχει γίνει συχνή συζήτηση παλιότερα στο νήμα με τις φωτογραφίες για το πιο κατάλληλο κινητό σε τέτοιες περιστάσεις και ο Antretng θα θυμάται πολλά καθώς αυτός ξέρει καλά από τις φωτογραφικές δυνατότητες πολλών μοντέλων.

• Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν το έκανα σαφές, παρέλειψα να το πω. Επειδή το θες για μωρά σου (να σου ζήσουν!!) είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχεις μια καλή κάμερα που να μη σε κρεμάει στο auto γιατί αν κάνεις χεράτες λήψεις ζήτω που καήκαμε. Έχει γίνει συχνή συζήτηση παλιότερα στο νήμα με τις φωτογραφίες για το πιο κατάλληλο κινητό σε τέτοιες περιστάσεις και ο Antretng θα θυμάται πολλά καθώς αυτός ξέρει καλά από τις φωτογραφικές δυνατότητες πολλών μοντέλων.

Να σαι καλά φίλε μ!Ε αν μπορεί να μας κάποια γνώμη ευπρόσδεκτη :)

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Να σαι καλά φίλε μ!Ε αν μπορεί να μας κάποια γνώμη ευπρόσδεκτη :)

Λίγη υπομονή μέχρι να ξαναμπεί αύριο γιατί είναι φαντάρος.

Λίγη υπομονή μέχρι να ξαναμπεί αύριο γιατί είναι φαντάρος.

Ωχ κατάλαβα!!Θα περιμένω και σε ευχαριστώ για τα σχόλια σου φίλε μ!!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Α τώρα που τσεκάρω τις δυνατότητες του Ρ10, δυο tips.

1. Έχει στερεοφωνικά ηχεία που ρώταγες πριν.

2. Μια σημαντική δυνατότητα στην κάμερα που την έχει σίγουρα αφού την έχει και το (υποδεέστερο) δικό μου. Με κρατημένο το κουμπί λήψης τραβάς 10 συνεχόμενες φωτογραφίες όταν το θέμα βρίσκεται σε κίνηση, μπορεί και 20 στο Ρ10. Σημαντικό όταν θα γίνουν ζωηρά τα μικρά σου. Προφανώς θα πάρεις αυτό με 64GB μνήμη οπότε σου κάνει κουτί. Δοκίμασέ το σε ένα μαγαζί και φωτογράφισε τον κόσμο σε κίνηση να δεις πόσο θα σε βολέψει.

Αυτά και καλό βράδυ.

Α τώρα που τσεκάρω τις δυνατότητες του Ρ10, δυο tips.

1. Έχει στερεοφωνικά ηχεία που ρώταγες πριν.

2. Μια σημαντική δυνατότητα στην κάμερα που την έχει σίγουρα αφού την έχει και το (υποδεέστερο) δικό μου. Με κρατημένο το κουμπί λήψης τραβάς 10 συνεχόμενες φωτογραφίες όταν το θέμα βρίσκεται σε κίνηση, μπορεί και 20 στο Ρ10. Σημαντικό όταν θα γίνουν ζωηρά τα μικρά σου. Προφανώς θα πάρεις αυτό με 64GB μνήμη οπότε σου κάνει κουτί. Δοκίμασέ το σε ένα μαγαζί και φωτογράφισε τον κόσμο σε κίνηση να δεις πόσο θα σε βολέψει.

Αυτά και καλό βράδυ.

Στερεοφωνικά έχει το p10 plus όχι το p10!!

Στερεοφωνικά έχει το p10 plus όχι το p10!!

Φτου δεν το πρόσεξα. Τα έχει μαζεμένα και τα δυο μοντέλα σε μια σελίδα.

Φτου δεν το πρόσεξα. Τα έχει μαζεμένα και τα δυο μοντέλα σε μια σελίδα.

Χαχα ναι το πρόσεξα!!Δεν με πειράζει πολύ αφού η κάμερα θέλω να είναι καλή!Σε ευχαριστώ πάντως και αναμένω τον άλλο φίλο ,καλό σου βράδυ!

γενικος για huawei μιλαω

Α οκ φίλε μ

Τελικά το τσίμπησα το κινητακι παιδιά(P10) , οπότε το θέμα μπορεί να κλειδωθεί! Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια στην επιλογή της συσκευής!!

Από που το πήρες αν επιτρέπεται και σε τι χρώμα?

Αποφάσισα να το πάρω από Πλαίσιο με πιστωτική και ας ήταν αρκετά ακριβότερο διότι στην παρούσα φάση με βολεύει να δίνω μια μικρή δόση παρά μαζεμένα λεφτά!Συν ότι είχε μέχρι τέλος Ιουλίου και αυτή τη προσφορά με τα 3 δώρα(powerbank,θήκη και κάτι άλλο δεν θυμάμαι)!Το πήρα σε μαύρο χρώμα ,γτ γενικά μ αρέσουν τα μαύρα κινητά!

Τελικά το τσίμπησα το κινητακι παιδιά(P10) , οπότε το θέμα μπορεί να κλειδωθεί! Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια στην επιλογή της συσκευής!!

Μεγειές φίλε!

Μεγειές φίλε!

Να σαι καλά φίλε μ σ ευχαριστώ πολύ :)

Με γειά φίλε μου περιμένω εντυπώσεις

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να σαι καλά φιλαράκι!! Κοίτα να δεις εμφανισιακά ήταν αυτό που περίμενα και ήθελα! Ποιοτικό, μαζεμένο και όμορφο! Ενώ έχει εμφανής επιρροές από το iPhone 7, εντούτοις έχει το δικό του στυλ κυρίως λόγω του διπλού φακού και του τζαμιού που το κάλυπτει! Μην ξεχνάμε φυσικά ότι ενώ είναι το ίδιο λεπτό όσο το iPhone, χωρεσανε και μεγαλύτερη μπαταρία και φυσικά το περιβόητο Jack για τα ακουστικά! Οπότε η Apple ας μην μας πουλάει φούμαρα και να σκεφτεί να το ξαναβάλει! Στα ενδότερα του p10 εμένα μ αρέσει που iphonιζει το interface του και το μενού του! Προσωπικά ο μόνος λόγος που γουστάρω την Apple είναι το ios κ γι αυτό δεν με χαλάει που η Huawei δεν έχει το τυπικό Android interface! Η ποιότητα της οθόνης και των χρωμάτων, παρότι ips lcd πάνελ, είναι φοβερή και πολύ ζωντανά τα χρώματα!! Η ποιότητα κλήσεων εξαιρετική και το ηχειακι του αρκετά δυνατό και ποιοτικό θα έλεγα (θα ήθελα φυσικά stereo speakers και δεν καταλαβαίνω γτ πετσοκοψε η huawei χαρακτηριστικά σε σχέση με το Plus)! Τελος όσον αφορά την καμερα(αν και δεν την έχω δουλέψει πολυ) είναι σίγουρα γρήγορη και στην λήψη και στην εστίαση και με ωραία απεικόνιση των χρωμάτων! Προσωπικά την θεωρώ κατώτερη από το iPhone 7 αλλά είναι πολύ καλή το δίχως άλλο! Αυτό που με χάλασε είναι ότι δεν μπορείς να ενεργοποιείς και να απενεργοποιεις εύκολα και γρήγορα το hdr αλλά πρέπει να πηγαίνεις στις ρυθμίσεις και επίσης το ότι δεν έχει zoom στην μέγιστη ανάλυση! Για την μπαταρία ακόμα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γτ είναι πολύ νωρίς! Αυτά εν ολίγοις! Προσωπικά το θεωρώ καλή αγορά και ήταν κάτι που ηθελα λόγω μαζεμένων διαστάσεων και όμορφου design!

Ειμαι σιγουρος οτι εκανες την ΚΑλυτερη Επιλογη!

Μεγειες!!!!

Στάλθηκε από το COLORTAB 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μεγεια το κινητό σου, αλήθεια η κάμερα έχει το περιβόητο portrait mode;

Ναι φυσικά το έχει!!

----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειμαι σιγουρος οτι εκανες την ΚΑλυτερη Επιλογη!

Μεγειες!!!!

Στάλθηκε από το COLORTAB 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ε κ εγώ θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή επιλογή γι αυτό που ήθελα!!

να ρωτησω κατι, απο περιεργεια κυριως, εχει καποια διαφορα του Πλαισιου το P10 απο αυτο καποιου σκρουτζομαγαζου που ειναι σχεδον 2 κατοσταρικα κατω (και υποστηριζει δοσεις)? τα εξτραδακια τα εδινε και απο το site της Huawei http://makeitpossible.gr/huaweiturnsummeron/p10-p10plus δε ξερω αν ισχυει ακομα

ρωταω γιατι ψηνομαι και γω για το P10 αλλα αν ειναι να μην εχω εγγυηση λογω παραεισαγωγης η αλλο λογο να το αποφυγω

Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI

Ναι, είναι παραεισαγωγής αυτά των σκρουτζομάγαζων αλλά επειδή φέρνουν μοντέλα που προορίζονταν για κάποια ευρωπαϊκή χώρα, έχουν κανονική εγγύηση. Δηλαδή αν το πας για σέρβις στην εδώ αντιπροσωπεία θα το δεχτούν. Από τη στιγμή που πρόκειται για το ίδιο κινητό με την ίδια εγγύηση, γιατί να διαλέξεις το μαγαζί που το πουλάει 200€ πανω;

να ρωτησω κατι, απο περιεργεια κυριως, εχει καποια διαφορα του Πλαισιου το P10 απο αυτο καποιου σκρουτζομαγαζου που ειναι σχεδον 2 κατοσταρικα κατω (και υποστηριζει δοσεις)? τα εξτραδακια τα εδινε και απο το site της Huawei http://makeitpossible.gr/huaweiturnsummeron/p10-p10plus δε ξερω αν ισχυει ακομα

ρωταω γιατι ψηνομαι και γω για το P10 αλλα αν ειναι να μην εχω εγγυηση λογω παραεισαγωγης η αλλο λογο να το αποφυγω

Για να πάρεις αυτά τα δωράκια έπρεπε να το πάρεις μόνο από μαγαζί το οποίο είναι επίσημος διανομέας της Huawei! Στο λέω γτ από το λινκ που έβαλες τα πήρα και σου ζητάει να δώσεις φώτο της απόδειξης αγοράς και σου έχει να επιλέξεις κάποια μαγαζιά που είναι επίσημοι προμηθευτές! Δεν νομίζω ότι τα παίρνεις από οποιοδήποτε σκρουτζομαγαζο! Επίσης άτοκες δόσεις(που ήθελα εγώ) τα καταστήματα στο σκρουτζ δεν έκαναν και αν έκαναν έκαναν ελάχιστες οπότε δεν με βόλευε στην παρούσα φάση!

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, είναι παραεισαγωγής αυτά των σκρουτζομάγαζων αλλά επειδή φέρνουν μοντέλα που προορίζονταν για κάποια ευρωπαϊκή χώρα, έχουν κανονική εγγύηση. Δηλαδή αν το πας για σέρβις στην εδώ αντιπροσωπεία θα το δεχτούν. Από τη στιγμή που πρόκειται για το ίδιο κινητό με την ίδια εγγύηση, γιατί να διαλέξεις το μαγαζί που το πουλάει 200€ πανω;

Γτ μπορεί να θέλει κάποιος άτοκες δόσεις (όπως εγώ) και να μην διευκολύνετε στην παρούσα φάση να δώσει Cash λεφτά!

Αν ψάξεις μπορεί να βρεις κάποιο που να δίνει άτοκες δόσεις. Τα μεγάλα μαγαζιά μπορεί να λένε για άτοκες δόσεις αλλά από τη στιγμή που πληρώνεις 200€ πάνω σε σχέση με το σκρουτζομάγαζο το "άτοκες" πάει περίπατο.

Αν ψάξεις μπορεί να βρεις κάποιο που να δίνει άτοκες δόσεις. Τα μεγάλα μαγαζιά μπορεί να λένε για άτοκες δόσεις αλλά από τη στιγμή που πληρώνεις 200€ πάνω σε σχέση με το σκρουτζομάγαζο το "άτοκες" πάει περίπατο.

Έψαξα φίλε μ γι αυτό το λέω!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χρόνια ψωνίζω από σκρουτζομάγαζα δεν ψωνιζα από μεγάλα μαγαζιά απλά τώρα ήθελα πολλές άτοκες δόσεις! Ήταν συνειδητή αγορά!