Alfie_86 Δημοσιεύτηκε July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 23, 2017 Καλησπέρα σας!Ψάχνω smartphone σε μαζεμενες διαστάσεις (μέχρι δλδ 5 ιντσες),το οποίο να είναι κομψό δλδ λεπτό και ελαφρύ,με όσο το δυνατόν πιο καλή και γρήγορη κάμερα σε auto mode(διότι περιμένω δίδυμα και θέλω γρήγορες και καλές φωτογραφίες) και φυσικά να διαθέτει ένα πλήρες πακέτο επιδόσεων (δίχως να με απασχολούν τα παιχνίδια) και να είναι αλαγκαριστο! Σημειωτέον ότι έχω περάσει από όλες τις ναυαρχίδες κατά καιρούς (φαίνεται και στην υπογραφή μ) οπότε δεν είμαι πρωτάρης!Έχω λοιπόν κατασταλάξει στα 3 συγκεκριμένα με περισσότερη κλίση στο p10 χωρίς να παραβλέπω ότι τα άλλα έχουν τα δικά τους συν αλλά σε πιο αυξημένη τιμή ειδικά το pixel!Θα ήθελα λοιπόν τις απόψεις σας και φυσικά εάν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή που δεν έχω προσέξει!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 P10 μετά iPhone 7 το pixel δεν το θεωρώ καν υποψήφιο καθος στην Ελλάδα δεν έχει εγγύηση και έχει και τημη στα ταβάνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 P10 μετά iPhone 7 το pixel δεν το θεωρώ καν υποψήφιο καθος στην Ελλάδα δεν έχει εγγύηση και έχει και τημη στα ταβάνια Κάπως έτσι κ εγώ τη βλέπω τη σειρά!Βλέπω και βιντεακια μέρες τώρα για το p10 και είναι μέσα στις 5 καλύτερες κάμερες!Έτσι λένε τουλάχιστον Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Παρε το p10 Φαίνεται οτι ειναι κορυφαιο. Αλλιως σε iphone Pixel δε με γεμίζει το ματι. Ειδικα για τοσα χρηματα που κοστίζει Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Παρε το p10 Φαίνεται οτι ειναι κορυφαιο. Αλλιως σε iphone Pixel δε με γεμίζει το ματι. Ειδικα για τοσα χρηματα που κοστίζει Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Κ εγώ για εκεί τείνω απλά ήθελα και κάποιες έξτρα απόψεις και μήπως υπάρχει και κάποια άλλη συσκευή που δεν έχω στα υπόψιν! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Κ εγώ για εκεί τείνω απλά ήθελα και κάποιες έξτρα απόψεις και μήπως υπάρχει και κάποια άλλη συσκευή που δεν έχω στα υπόψιν!Μπα p10 η iPhone η το Mate 9 αν αντέχεις το size Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Μπα p10 η iPhone η το Mate 9 αν αντέχεις το size Το mate 9 αν και τέρας είναι μεγάλο και επειδή εδώ και αρκετά χρόνια κινουμε σε 5,5 + οθόνες και έχω και το Redmi Note 4 που είναι κ αυτό 5,5 θέλω κάτι πιο μαζεμένο γι'αυτό είπα αυτά!Αλλιώς πήγαινα στο p10 plus ας πούμε!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης να πω ότι η γυναίκα χρησιμοποιεί εδώ και κάποιους μήνες το p9 lite και όπως μου λέει είναι εξαιρετικά ευχαριστημένη,οπότε λογικά και το p10 που ειναι ναυαρχίδα θα τα πηγαίνει ακόμα καλύτερα!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 P10 κι από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 P10 κι από μένα. Ε στο τέλος για εκεί με βλέπω αν και θα ήθελα και απόψεις από χρήστες των συγκεκριμένων!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Τότε ρίξε μια ματιά στα θέματα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Τότε ρίξε μια ματιά στα θέματα τους Του p10 pixel δεν έχουν κινητικότητα!Απορώ το p10 δεν το χουν πάρει πολλοί;Μάλλον όλοι iPhone παίρνουν Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Πως να έχουν κινητικότητα αφού η Huawei βγάζει συσκευές σταθερές τι πρόβλημα να μπει να γράψει ο άλλος. Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Πως να έχουν κινητικότητα αφού η Huawei βγάζει συσκευές σταθερές τι πρόβλημα να μπει να γράψει ο άλλος. Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστό κ αυτό!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Καλά δεν μπαίνεις μόνο για προβλήματα σε κάποιο θέμα, μπορείς να μπεις και για εντυπώσεις, απορίες, ενημερώσεις κτλ Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Καλά δεν μπαίνεις μόνο για προβλήματα σε κάποιο θέμα, μπορείς να μπεις και για εντυπώσεις, απορίες, ενημερώσεις κτλ Μα δεν είπα κάπου για προβλήματα!Για γενικές εντυπώσεις είπα ;) Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Του p10 pixel δεν έχουν κινητικότητα!Απορώ το p10 δεν το χουν πάρει πολλοί;Μάλλον όλοι iPhone παίρνουν huawei γενικα δεν εχει κινιτικοτιτα καθος συσκευες που βγαζει ειναι bugfree ετσι συζήτηση πέφτει ελάχιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 huawei γενικα δεν εχει κινιτικοτιτα καθος συσκευες που βγαζει ειναι bugfree ετσι συζήτηση πέφτει ελάχιστη Είναι όντως τόσο αξιόπιστες ε; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Είναι όντως τόσο αξιόπιστες ε; ναι αρκεί να φορανε Kirin socket (δικο τους δλδ) με snapdragon ολο και κατι εχουν βγαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 ναι αρκεί να φορανε Kirin socket (δικο τους δλδ) με snapdragon ολο και κατι εχουν βγαλει Ποια p10 φοράνε snap? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Επειδή κινείσαι σε αρκετά υψηλή κατηγορία τιμής, αφού βάζεις και το Pixel, κοίτα και προς Samsung S8 ή S8 Plus καθώς πέφτουν οι τιμές τους. Στα δυο νήματα με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν πολλοί ίσως να σου κάνει καλύτερα από το P10 δεδομένου πως οι κριτικές αφορούν την πολύ καλή συμπεριφορά στο auto καθώς και στην σαφέστατα αντιληπτή μεγαλύτερη διαφορά στην ποιότητα στις φωτογραφίες από τον προκάτοχο S7 που το είχες βλέπω. Προσωπικά ναι στο P10 αλλά θα εξέταζα και το S8. Πάρε γνώμες και από τους χρήστες εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Επειδή κινείσαι σε αρκετά υψηλή κατηγορία τιμής, αφού βάζεις και το Pixel, κοίτα και προς Samsung S8 ή S8 Plus καθώς πέφτουν οι τιμές τους. Στα δυο νήματα με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν πολλοί ίσως να σου κάνει καλύτερα από το P10 δεδομένου πως οι κριτικές τους αφορούν στην πολύ καλή συμπεριφορά στο auto καθώς και στην σαφέστατα αντιληπτή μεγαλύτερη διαφορά στην ποιότητα στις φωτογραφίες από τον προκάτοχο S7 που το είχες βλέπω. Προσωπικά ναι στο P10 αλλά θα εξέταζα και το S8. Πάρε γνώμες και από τους χρήστες εκεί. Σαν overall κινητό το s8 φυσικά είναι ανώτερο από αυτά που έβαλα ,αλλά λόγω προσωπικού γούστου (και πέρασμα από 3 Samsung) απορρίπτεται κατευθείαν το s8 λόγω touchwiz και γενικότερου interface!Δεν μου έκατσε ποτέ καλά !Δεν λέω ότι είναι κακά κινητά απλά εμένα δεν μου ταιριάζουν! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Σαν overall κινητό το s8 φυσικά είναι ανώτερο από αυτά που έβαλα ,αλλά λόγω προσωπικού γούστου (και πέρασμα από 3 Samsung) απορρίπτεται κατευθείαν το s8 λόγω touchwiz και γενικότερου interface!Δεν μου έκατσε ποτέ καλά !Δεν λέω ότι είναι κακά κινητά απλά εμένα δεν μου ταιριάζουν! Θα συμφωνήσω για το touchwiz (παθών κι εγώ από τάμπλετ) οπότε πιστεύω Ρ10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Θα συμφωνήσω για το touchwiz (παθών κι εγώ από τάμπλετ) οπότε πιστεύω Ρ10. Ε κ εγώ εκεί καταλήγω!Σύμφωνα με τα θέλω μου είναι ότι πιο κοντινό!Να είχε και stereo speakers αλλά δεν πειράζει!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Αν δεν το βιάζεσαι πολύ, πάρε κι άλλες γνώμες αν το δουν κι άλλοι το τόπικ, ειδικά ο συντονιστής Antretng. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Αν δεν το βιάζεσαι πολύ, πάρε κι άλλες γνώμες αν το δουν κι άλλοι το τόπικ, ειδικά ο συντονιστής Antretng. Κ άλλες γνώμες εννοείς για άλλη συσκευή; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts