Jump to content

Ενοχλητικοί γείτονες

Dpan9
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στην απέναντι πολυκατοικία σε αντικριστό μπαλκόνι και σε ενός ορόφου κατω ζουν οι εξής τύποι. Ο ένας κάθε βραδυ τώρα που ειναι καλοκαίρι απο τη μια παρά μεχρι τις τρεις περίπου ακούει στο μπαλκόνι μια αθλητική εκπομπή. Λόγω ανοιχτης μπαλκονόπορτας ειναι σαν να την ακούω μεσα στο δωμάτιο. Ο άλλος βγαίνει επίσης στο μπαλκόνι γύρω στις επτά το πρωί και μαστορεύει με το ίδιο αποτέλεσμα. Το αποκορύφωμα ήταν ένα πρωί που ξύπνησα λόγω δυνατού ήχου. Κοιτάω την ωρα και ήταν πέντε, βγαίνω στο μπαλκόνι και ο μάστορας ήταν έξω, έπινε καφεδάκι και έσπαγε καρύδια στην κυριολεξία. Πως θα αντιμετωπίζατε ανάλογες καταστάσεις; ίσως ακούγομαι υπερβολικός αλλα πραγματικά με ενοχλούν τέτοιες συμπεριφορές και μεχρι στιγμής δεν εχω αντιδράσει κάπως.
OnePlus 3T, iPad mini 2

ευγενικα τους εξηγεις οτι ενοχλουνε και να σεβονται τουλαχιστον τις ωρες κοινης ησυχιας.

αν δεν το κανουν,αστυνομια καθε φορα που ενοχλούν.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Σφεντονα και ξεκινας επίθεση :lol:

Γενικά οι γειτονες που μενουν χρονια σε μια περιοχή νομιζουν ότι τους ανηκει.

Εχω και γω εδω περίεργους γείτονες (στο

θεμα παρκιν) ομως ακομη δε με ενοχλησαν αρκετα(και πιστεψε με ειμαι ανθρωπος που δε δινει σημασία σε πολλα!!!!)

Το καλυτερο που εχεις να κανεις είναι να τους μιλησεις ομορφα και ωραια. Αν δε πιασει, ανεβασε τονους, παντα χωρις προσβολες απειλές κλπ

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Παρε τηλεφωνο στην αθλητικη που ακουει και τρολαρε τους! :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 2 weeks later...
Τους ενοχλεις και εσυ,αν μπορεις,την ωρα που αυτοι κοιμουνται.Πιστεψε με σε τετοιυς τυπους μονο το οφθαλμος αντι οφθαλμου λειτοργει

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Ούτε εγώ δίνω σημασία σε πολλά και έχω όλη την καλή διάθεση να αγνοήσω κάτι γιατί είναι φυσιολογικό να κάνει κάποιος φασαρία μερικές φορές αν πχ έχει κόσμο σπίτι. Απλά αυτοί έχουν ξεπεράσει τα όρια. Πάντως αυτό που μου φαίνεται τραγικό είναι η έλλειψη κοινωνικής συνείδησης και σεβασμού που υπάρχει ακόμα και σε κάτι τόσο αυτονόητο όσο οι ώρες κοινής ησυχίας. Χωρια που μιλάμε για ανθρώπους με τα διπλά μου και βάλε χρόνια. Τώρα που γυρνάω από διακοπές θα δω τι θα βρω πίσω και θα πράξω αναλόγως. Η ιδέα με το τηλέφωνο στην εκπομπή είναι θεϊκή πάντως.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

Βρες το αυτοκινητο του βαλε σε μπαλονια διαλυτικο ισχυρο και καυστικο και σκαστα στο αυτοκινητο του.Σε ενα μηνα μπαι μπαι το χρωμα... απλα τα πραγματα.

Έχουμε και εμείς 2 γείτονες 50 με 55 και έχουν 20 γατιά που γεννάνε συνέχεια. Ένας χαμός γίνεται. Έχουμε και μπαξέ και τόσα χρόνια πήγαιναν εκεί και τα έκαναν λυμπα. Τελικά βάλαμε σύρμα γύρω γύρω και από πάνω και ησυχασαμε. Και πάλι όμως έρχονται στο μπαλκόνι ανεβαίνουν στα αμάξια γρατζουνιές κτλ κτλ. Αντε να τους δώσεις να καταλάβουν.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Παρτε σκύλους :lol:

Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk!

Έχει ο διπλανός γείτονας 2 το μεγάλο έχει φάει 4 5 γάτες αλλά αυτές γεννάνε συνέχεια και τις κρατάει όλες.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Βρες το αυτοκινητο του βαλε σε μπαλονια διαλυτικο ισχυρο και καυστικο και σκαστα στο αυτοκινητο του.Σε ενα μηνα μπαι μπαι το χρωμα... απλα τα πραγματα.

Το αυτοκινητο σε τι φταιει......??? :(Αψυχο πραγμα......:worry:Κατι τυποι σαν εσενα υπαρχουν και βλεπουμε να εχουν απωθημενα ψυχολογικα,και βλεπουμε χαρακιες,μεχρι αυτο που ειπες,και σε ατομα που δεν εχουνκανει κατι...(βλεπω το εαυτο μου)

Ντροπη σου...μην ξεστομισω καποια αλλη κουβεντα και φαω ΒΑΝ.....:X:mad:

Αλλα η παιδεια φαινεταιτου καθενος απο τις πραξεις τους.....:mad::shifty:

android or ios or wm......who cares.....???

Ούτε εγώ δίνω σημασία σε πολλά και έχω όλη την καλή διάθεση να αγνοήσω κάτι γιατί είναι φυσιολογικό να κάνει κάποιος φασαρία μερικές φορές αν πχ έχει κόσμο σπίτι. Απλά αυτοί έχουν ξεπεράσει τα όρια. Πάντως αυτό που μου φαίνεται τραγικό είναι η έλλειψη κοινωνικής συνείδησης και σεβασμού που υπάρχει ακόμα και σε κάτι τόσο αυτονόητο όσο οι ώρες κοινής ησυχίας. Χωρια που μιλάμε για ανθρώπους με τα διπλά μου και βάλε χρόνια. Τώρα που γυρνάω από διακοπές θα δω τι θα βρω πίσω και θα πράξω αναλόγως. Η ιδέα με το τηλέφωνο στην εκπομπή είναι θεϊκή πάντως.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Tην αστυνομία την έχεις σκεφτεί;:rolleyes:

Το αυτοκινητο σε τι φταιει......??? :(Αψυχο πραγμα......:worry:Κατι τυποι σαν εσενα υπαρχουν και βλεπουμε να εχουν απωθημενα ψυχολογικα,και βλεπουμε χαρακιες,μεχρι αυτο που ειπες,και σε ατομα που δεν εχουνκανει κατι...(βλεπω το εαυτο μου)

Ντροπη σου...μην ξεστομισω καποια αλλη κουβεντα και φαω ΒΑΝ.....:X:mad:

Αλλα η παιδεια φαινεταιτου καθενος απο τις πραξεις τους.....:mad::shifty:

Νταξει μιλαμε για τον φιλο που εχει να κανει με κανιβαλους οχι με ανθρωπους... γιαυτο να παρεις παρκιγκ

Απλά τα πράγματα πάρε κατευθεντικα ηχεία και όταν ξεκουραζονται βαλτα να σκάσουν αν σου πουν κάτι εξηγα τους ότι και αυτοί ενοχλούν όταν δεν πρέπει

Απλά τα πράγματα πάρε κατευθεντικα ηχεία και όταν ξεκουραζονται βαλτα να σκάσουν αν σου πουν κάτι εξηγα τους ότι και αυτοί ενοχλούν όταν δεν πρέπει

Οι μόνοι γείτονες είναι αυτοί;

Οι άλλοι γύρω γύρω τι φταίνε;

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στην απέναντι πολυκατοικία σε αντικριστό μπαλκόνι και σε ενός ορόφου κατω ζουν οι εξής τύποι. Ο ένας κάθε βραδυ τώρα που ειναι καλοκαίρι απο τη μια παρά μεχρι τις τρεις περίπου ακούει στο μπαλκόνι μια αθλητική εκπομπή. Λόγω ανοιχτης μπαλκονόπορτας ειναι σαν να την ακούω μεσα στο δωμάτιο. Ο άλλος βγαίνει επίσης στο μπαλκόνι γύρω στις επτά το πρωί και μαστορεύει με το ίδιο αποτέλεσμα. Το αποκορύφωμα ήταν ένα πρωί που ξύπνησα λόγω δυνατού ήχου. Κοιτάω την ωρα και ήταν πέντε, βγαίνω στο μπαλκόνι και ο μάστορας ήταν έξω, έπινε καφεδάκι και έσπαγε καρύδια στην κυριολεξία. Πως θα αντιμετωπίζατε ανάλογες καταστάσεις; ίσως ακούγομαι υπερβολικός αλλα πραγματικά με ενοχλούν τέτοιες συμπεριφορές και μεχρι στιγμής δεν εχω αντιδράσει κάπως.

Ως προειδοποίηση πετάς μικρό πετραδάκι (μη σπάσεις και κανένα τζάμι) με τυλιγμένο σημείωμα ότι ενοχλούν κι ότι έχουν 1-2 μέρες να συμμορφωθούν.

Σε τυχόν μη συμμόρφωση, σκέψου ως λύση να πετάξεις στο μπαλκόνι τους τη ώρα που κοιμούνται κανένα δυναμιτάκι απ' αυτά που ρίχνουμε το Πάσχα, μόνο να μην κάνει και τον πολύ τρομερό θόρυβο μην πάθει κανένα έμφραγμα κανένας και το 'χεις βάρος στη συνείδησή σου. :p

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Οι μόνοι γείτονες είναι αυτοί;

Οι άλλοι γύρω γύρω τι φταίνε;

για αυτο ειπα καυτευθεντικο ηχειο :p

εκτος και αν βγεις εξω με κανα ak 47 :lol: