mobile59 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Ερωτηματα το κινητο ειναι ρουταρισμενο οταν ερχεται? εχει καποιος βαλει αλλη ρομ και ποια ειναι η διαδικασια ? Εχω το χ620 που ειναι το ιδιο,παραγγειλα το χ626 με 64 γιγα στην μιση τιμη που εχω παρει το χ620 περυσι,ξεφτιλα Αν ερθει και θελω να του αλλαξω ρομ ειναι μεσω twrp? Καποιος να γραψει βημα βημα την διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Ερωτηματα το κινητο ειναι ρουταρισμενο οταν ερχεται? εχει καποιος βαλει αλλη ρομ και ποια ειναι η διαδικασια ? Εχω το χ620 που ειναι το ιδιο,παραγγειλα το χ626 με 64 γιγα στην μιση τιμη που εχω παρει το χ620 περυσι,ξεφτιλα Αν ερθει και θελω να του αλλαξω ρομ ειναι μεσω twrp? Καποιος να γραψει βημα βημα την διαδικασια? Φίλε, εξαρτάται από την περίπτωση και το κατάστημα. Όταν με το καλό το παραλάβεις, πρώτα κατέβασε από το playstore, μια εφαρμογή rootcheck να δεις αν είναι ρουταρισμένο. Σε περίπτωση που δεν είναι, τότε ακολούθα βήμα προς βήμα τη διαδικασία που περιγράφεται στο βίντεο που έχω δώσει στο ποστ #230, λίγο παραπάνω. Κάνοντας τη διαδικασία θα έχεις: α) ξεκλειδώσει τον bootloader β) εγκαταστήσει το TWRP Αυτά τα είναι τα πιο αναγκαία. Κατόπιν μπορείς να κατεβάσεις μια custom ROM (επίσης σε προηγούμενο ποστ έχουν δοθεί σύνδεσμοι για την Aosp π.χ.). Μόλις την κατεβάσεις, θα την βάλεις όπως είναι (χωρίς να την ξεζιπάρεις) χύμα στον εσωτερικό χώρο του κινητού σου και πηγαίνοντας στο Recovery->TWRP θα την περάσεις. Επίσης υπάρχουν αρκετά υποδείγματα στο youtube για το πώς βάζει κανείς μια νέα ΡΟΜ. Τα πιο δύσκολα είναι τα βήματα α και β που έγραψα παραπάνω, αλλά αυτά τα κάνεις μόνο μια φορά όταν παίρνεις το κινητό. Προσοχή : Να σιγουρευτείς ότι η ΡΟΜ που θα κατεβάσεις είναι συμβατή με το τηλέφωνό μας. Να είναι δηλαδή για τον επεξεργαστή Χ626(Χ620). Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Φίλε, εξαρτάται από την περίπτωση και το κατάστημα. Όταν με το καλό το παραλάβεις, πρώτα κατέβασε από το playstore, μια εφαρμογή rootcheck να δεις αν είναι ρουταρισμένο. Σε περίπτωση που δεν είναι, τότε ακολούθα βήμα προς βήμα τη διαδικασία που περιγράφεται στο βίντεο που έχω δώσει στο ποστ #230, λίγο παραπάνω. Κάνοντας τη διαδικασία θα έχεις: α) ξεκλειδώσει τον bootloader β) εγκαταστήσει το TWRP Αυτά τα είναι τα πιο αναγκαία. Κατόπιν μπορείς να κατεβάσεις μια custom ROM (επίσης σε προηγούμενο ποστ έχουν δοθεί σύνδεσμοι για την Aosp π.χ.). Μόλις την κατεβάσεις, θα την βάλεις όπως είναι (χωρίς να την ξεζιπάρεις) χύμα στον εσωτερικό χώρο του κινητού σου και πηγαίνοντας στο Recovery->TWRP θα την περάσεις. Επίσης υπάρχουν αρκετά υποδείγματα στο youtube για το πώς βάζει κανείς μια νέα ΡΟΜ. Τα πιο δύσκολα είναι τα βήματα α και β που έγραψα παραπάνω, αλλά αυτά τα κάνεις μόνο μια φορά όταν παίρνεις το κινητό. Προσοχή : Να σιγουρευτείς ότι η ΡΟΜ που θα κατεβάσεις είναι συμβατή με το τηλέφωνό μας. Να είναι δηλαδή για τον επεξεργαστή Χ626(Χ620). Απο το Bangood το αγορασα,οκ ξερω τα βηματα εγκαταστασης νεας ρομ,δεν θυμαμαι τι wipes κανουμε,δλδ αν ειναι ρουταρισμενο τελικα θα εχει και twrp ετοιμη? Ξερω οτι ειναι ιδιο με ελαχιστες διαφορεςμετο χ620,το εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Απο το Bangood το αγορασα,οκ ξερω τα βηματα εγκαταστασης νεας ρομ,δεν θυμαμαι τι wipes κανουμε,δλδ αν ειναι ρουταρισμενο τελικα θα εχει και twrp ετοιμη? Ξερω οτι ειναι ιδιο με ελαχιστες διαφορεςμετο χ620,το εχω. Όταν είναι να περάσεις νέα ΡΟΜ που δεν είναι EUI αλλά AOSP ή οποιαδήποτε άλλη ανεξάρτητη, πρέπει να κάνεις όλα τα wipes πλην φυσικά του internal store. Να κάνεις δηλαδή "καθαρή" εγκατάσταση. Κι εγώ από το Banggood το πήρα και ήθελε να κάνω τα βήματα α και β που έγραψα παραπάνω. Το ρουτάρισμα έρχεται τελευταίο ως διαδικασία. Είτε η νέα ΡΟΜ θα είναι ήδη pre-rooted είτε θα κατεβάσεις ένα αρχείο SUPERSU.zip το οποίο θα το περάσεις στο τέλος μέσα από το TWRP και πλέον θα είναι ρουταρισμενο. Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosbita Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Από Ελληνικα πως είναι η ρομ,δηλ. είναι φουλ μεταφρασμενη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeepas Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Φιλε όταν λες σχετικα γρηγορα ποσες μερες είναι ακριβος γιατι εγω εχω πιασει τις 20 μερες και ακομη ουτε Αγγλια δεν εφτασε. ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από Ελληνικα πως είναι η ρομ,δηλ. είναι φουλ μεταφρασμενη ? 1 μηνα συνολικα. Κι εγώ δεν το περίμενα τόσο ...νωρίς. Όχι, δεν είναι φουλ μεταφρασμένη, Έχει και κάποιες επιλογές στα Αγγλικά. * Τελικά άνοιξε την επόμενη μέρα το κινητό. ** Τα κολλήματα ...κολλήματα. *** Είναι το πολλοστό κινέζικο, είχα ξεκινήσει μ' ένα ΖΤΕ, πήρα 2-3 Lenovo, τώρα έχω για μένα ένα BlackView BV6000, πρώτη φορά αντιμετωπίζω τόσο νωρίς, τόσα προβλήματα. Κατά τ' άλλα, για τα λεφτά του ...κορυφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 1 μηνα συνολικα. Κι εγώ δεν το περίμενα τόσο ...νωρίς. Όχι, δεν είναι φουλ μεταφρασμένη, Έχει και κάποιες επιλογές στα Αγγλικά. * Τελικά άνοιξε την επόμενη μέρα το κινητό. ** Τα κολλήματα ...κολλήματα. *** Είναι το πολλοστό κινέζικο, είχα ξεκινήσει μ' ένα ΖΤΕ, πήρα 2-3 Lenovo, τώρα έχω για μένα ένα BlackView BV6000, πρώτη φορά αντιμετωπίζω τόσο νωρίς, τόσα προβλήματα. Κατά τ' άλλα, για τα λεφτά του ...κορυφή. Ισως αν ξερεις να αλλαξεις ρομ να δεις αν φταιει αυτη,σλλοιως αν εχει κολληματα απο τωρα ισως θα επρεπε να δεις για επιστροφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeepas Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Ισως αν ξερεις να αλλαξεις ρομ να δεις αν φταιει αυτη,σλλοιως αν εχει κολληματα απο τωρα ισως θα επρεπε να δεις για επιστροφη Είμαι σε επαφή με το GearBest. Για αλλαγή ROM δεν το εχω δοκιμασει ποτέ. Αν ξαναμπλοκάρει εντελώς, τότε θα φύγει, μπακ του Τσάινα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golum Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορω να κάνω downgrade από την eui 5.9.026s στην εκδοση 5.8.018s.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svarpana Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Είμαι σε επαφή με το GearBest. Για αλλαγή ROM δεν το εχω δοκιμασει ποτέ. Αν ξαναμπλοκάρει εντελώς, τότε θα φύγει, μπακ του Τσάινα. :) Την έκδοση 5.8.018s έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Από Ελληνικα πως είναι η ρομ,δηλ. είναι φουλ μεταφρασμενη ? Με συγχωρείς, μου διέφυγε η ερώτησή σου.... Λοιπόν, τη συγκεκριμένη συσκευή την έχω πάρει δώρο για τη γυναίκα μου, θα την κρατήσω 2 βδομάδες ακόμη και μετά θα της την δώσω. Την ανοίγω περιστασιακά, οπότε μόλις τώρα έριξα μια ματιά στην AOSP σχετικά με το πόσο μεταφρασμένη στα ελληνικά είναι. Νομίζω ότι είναι πλήρως ή σχεδόν πλήρως. Εγώ έχω από πέρυσι το Le Max 2 και όντας υπερευχαριστημένος από το συγκεκριμένο κινητό, χωρίς δεύτερη σκέψη επέλεξα πάλι Leeco. Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) Από Ελληνικα πως είναι η ρομ,δηλ. είναι φουλ μεταφρασμενη ? Με συγχωρείς, μου διέφυγε η ερώτησή σου.... Λοιπόν, τη συγκεκριμένη συσκευή την έχω πάρει δώρο για τη γυναίκα μου, θα την κρατήσω 2 βδομάδες ακόμη και μετά θα της την δώσω. Την ανοίγω περιστασιακά, οπότε μόλις τώρα έριξα μια ματιά στην AOSP σχετικά με το πόσο μεταφρασμένη στα ελληνικά είναι. Νομίζω ότι είναι πλήρως ή σχεδόν πλήρως. Εγώ έχω από πέρυσι το Le Max 2 και όντας υπερευχαριστημένος από το συγκεκριμένο κινητό, χωρίς δεύτερη σκέψη επέλεξα πάλι Leeco. Πού μπορώ να βρω την AOSP ; Edited November 17, 2017 by valanths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick30 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Καλησπερα παραλαβη σημερα μετα απο 5 εργασιμες αποστολη απο tomtop DE 9/11 αρκετα γρηγορα πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Είμαι σε επαφή με το GearBest. Για αλλαγή ROM δεν το εχω δοκιμασει ποτέ. Αν ξαναμπλοκάρει εντελώς, τότε θα φύγει, μπακ του Τσάινα. :)Δοκίμασε μια επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων πρώτα Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Πού μπορώ να βρω την AOSP ; Νομίζω υπάρχει στο Leeco.re και πιθανόν στο xda. Να γράφει ότι είναι για τον επεξεργαστή Χ620. Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Καλησπερα παραλαβη σημερα μετα απο 5 εργασιμες αποστολη απο tomtop DE 9/11 αρκετα γρηγορα πιστευω Μπορείς να δώσεις λινκ? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Μπορείς να δώσεις λινκ? Φιλε μια σελιδα πισω να κοιτουσες θα το εβρισκες αυτό που ζητας! https://androidfilehost.com/?fid=962021903579491609 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Ζήτησα το λινκ απο που το αγόρασε, οχι απo την rom. Η αναφορά του συμφορουμιτη είναι πτι παρέλαβε σε 5 ημέρες, φαντάζομαι οτι εννοεί τηλέφωνο οχι rom. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Ζήτησα το λινκ απο που το αγόρασε, οχι απo την rom. Η αναφορά του συμφορουμιτη είναι πτι παρέλαβε σε 5 ημέρες, φαντάζομαι οτι εννοεί τηλέφωνο οχι rom. Sorry φιλε κατά λαθος πατησα το δικο σου ποστ αντι να απαντησω στον αλλον που εψαχνε για την AOSP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick30 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Μπορείς να δώσεις λινκ?Καλημερα www. tomtop.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Βρήκα αυτό το λινκ. https://www.tomtop.com/p-pz0097g-us.html Αυτό είναι? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick30 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Βρήκα αυτό το λινκ. https://www.tomtop.com/p-pz0097g-us.html Αυτό είναι?Ναι αυτο ειναι το link αλλα τωρα δεν το εχει προσφορα 151 ευρω το εχει απο Germany warehouse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Βρήκα αυτό το λινκ. https://www.tomtop.com/p-pz0097g-us.html Αυτό είναι? Έχει προσφορά το 64GB από γερμανία 117.81+μεταφορικα 9.21 αλλιώς το παίρνεις το 32αρι από το banggood που το ξαναέχει στοκ στα 102,96+1,93priority Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Έχει προσφορά το 64GB από γερμανία 117.81+μεταφορικα 9.21 αλλιώς το παίρνεις το 32αρι από το banggood που το ξαναέχει στοκ στα 102,96+1,93priority Priority του Gear,σε πεντε μερες κλεινω μηνα και σημερα εφτασε Ουγγαρια! Περιμενω να'ρθουν τα χριστουγενα μπας και το φερει ο Αη Βασιλης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Έχει προσφορά το 64GB από γερμανία 117.81+μεταφορικα 9.21 αλλιώς το παίρνεις το 32αρι από το banggood που το ξαναέχει στοκ στα 102,96+1,93priority Ευχαριστώ γιά τι λινκ. Μόλις το παράγγειλα, 127.02 € σύνολο. Το προορίζω για δώρο, ελπίζω να έκανα καλή επιλογή. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts