ObiGoSu Δημ. July 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Έχεις δίκιο, τώρα το είδα για το imei :p Ναι το κατάλαβα ότι είναι ο κινέζικος φορτιστής, αλλά τους ρώτησα ρητά αν είναι το ευρωπαϊκό μοντέλο και μου είπαν ότι είναι αυτό ακριβώς. Παραθέτω τη συζήτηση: " Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν το προϊόν με αριθμο 00041925, αν γραφει global version στο πλαι και πισω model 2016102. Ευχαριστω" "Καλησπέρα σας, είναι ακριβώς αυτό το μοντέλο. Με εκτίμηση" Οπότε δεν εννοείται ότι θα έχει αντίστοιχα και τον ευρωπαϊκό φορτιστή? Όσο για την 800άρα, είχαν επικοινωνήσει μαζί μου τηλεφωνικώς, και μου είπαν ότι δεν μπορεί να ξέρουν σίγουρα αν έχει την 800άρα, και ισχυρίστηκε ότι μικρή διαφορά θα κάνει γιατί αφορά κυρίως την Wind. Αν το κάνω ρουτ, χάνω οποιαδήποτε εγγύηση σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Όσοι έχουν πάρει το 2016102 είχαν ευρωπαϊκό φορτιστή και 800αρα μπαντα. Οποτε υποθέτω ότι δεν νοείται global εκδοση χωρίς ευρωπαϊκό φορτιστη. Προσωπικά θα απαιτούσα αντικατάσταση με σωστό global. Εκτός εάν εγραφαν στη σελίδα τους ότι έχει ανταπτορα οπότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. July 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Πήρα τώρα τηλέφωνο και μου λένε ότι ο συγκεκριμένος φορτιστής, είναι ο αγγλικός, και όχι ο κινέζικος, όπως δηλαδή είναι κανονικά στο global, και το κινητό λέει είναι το global, απλά επειδή αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο πάει Αγγλία (deep black) το παίρνει αυτός και βάζει απλά έναν αντάπτορα. Δικό μου το λάθος που είπα κινέζικο φορτιστή, ενώ είναι αγγλικός. Επίσης όσον αφορά την 800άρα, κανονικά λέει ότι δεν υποστηρίζεται η 800άρα, δηλαδή ότι το τηλέφωνο έρχεται χωρίς, αλλά αν την έχουν βάλει μέσα, καλώς. Αυτή ήταν η απάντησή του. Απλά εγώ υπέθεσα, ότι αφού μιλάμε για global ευρωπαϊκό μοντέλο, και αγορά από ελληνικό μαγαζί, εννοείται ότι θα περιλαμβάνει και ελληνικό φορτιστή, και όχι αντάπτορες... Μάλλον δεν εννοείται τίποτα, και θα πρέπει να ρωτάμε στο τέλος αν παίρνει και τηλέφωνο... Έχεις να προτείνεις κανέναν φορτιστή να πάρω? 2Α δεν είναι καλύτεροι γιατί φορτίζουν ταχύτερα? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. July 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Καλησπέρα και πάλι! Μπορώ κάπως να δω αν έχω την 800άρα? Γιατί για κάποιο λόγο, δεν πιάνω καθόλου 4G ακόμα και στο κέντρο της πόλης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Καλησπέρα και πάλι! Μπορώ κάπως να δω αν έχω την 800άρα? Γιατί για κάποιο λόγο, δεν πιάνω καθόλου 4G ακόμα και στο κέντρο της πόλης. Παλιότερα με άλλη συσκευή και τον ίδιο αριθμό στα ίδια σημεία έπιανες; Τα έχεις ανοίξει από την εταιρεία κινητής σου τα 4G δεδομένα; Αν όχι πάρε να στα ανοίξουν. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. July 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 (edited) Το παλιο μου κινητο δεν ειχε 4G οποτε δεν ξερω. Μαλλον δεν τα εχω ενεργοποιησει απο την εταιρια. Που παιρνω τηλεφωνο? Edit: Τελικά ήταν απλά παλιά η σιμ μου, και έπρεπε να βάλω καινούργιου τύπου! Πληρώσαμε και το 5€ και ησυχάσαμε Edited July 29, 2017 by ObiGoSu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts