PNeuMA Δημοσιεύτηκε March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 31, 2005 thelo na agoraso mia vga alla den xero ti..... :O pite mou ti gnomi sas mexri 100-120euro :( agp 8 :!: Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Με αυτά τα λεφτά παίρνεις nVidia FX5700 ή ATI 9600. Μην περιμένεις όμως να τρέξεις σε 1024 το DOOM3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Αν μας ελεγες για τι εφαρμογες τη θελεις ή τι παιχνιδια θα ηθελες να παιξεις θα σε βοηθουσαμε περισσοτερο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Νομιζω η καλυτερη επιλογη ειναι μια 6600 απλη. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 αν δεν την θελεις για παιχνιδια, με τα μισα χρηματα παιρνεις μια 5200 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Paidia kai ego 8elo mia karta grafikon mexri 130eur. Basika tin 8elo gia to Need for speed 2. 8elo na paizei 800x600 kai na min kollaei. Episis peite mou ligo posi ram na exei. Exo akousei oti kartes grafikon me 128mb trexoun kalytera ap'oti mia karta idiou typou me 256mb. Einai ali8eia; Kai giati na simbenei ayto; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Νομιζω η καλυτερη επιλογη ειναι μια 6600 απλη.Ναι και δεν είναι πολύ ακριβή γι'αυτά που προσφέρει. Η πιο φτηνή που έχω βρει κοστίζει 140 ευρώ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Paidia kai ego 8elo mia karta grafikon mexri 130eur. Basika tin 8elo gia to Need for speed 2. 8elo na paizei 800x600 kai na min kollaei. Episis peite mou ligo posi ram na exei. Exo akousei oti kartes grafikon me 128mb trexoun kalytera ap'oti mia karta idiou typou me 256mb. Einai ali8eia; Kai giati na simbenei ayto; Εγω το NFS2 το επαιζα μια χαρα με μια GeForce2 64MB (Φυσικα οχι με full τα εφε), οποτε δε χρειαζεται να ξοδεψεις τοσα χρηματα. Σχετικα με αυτο που ρωτας με τη ram, αυτο που θα πρεπει να προσεξεις σε μια καρτα ειναι οι ταχυτητες Engine clock, RAMDAC και στα ποσα bit ειναι (64,128,256) και οχι ποση ram εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishbone Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Mιας και θελω κι εγω καρτα γραφικων, κοιτουσα τους καταλογους και εχω καταληξει σε δυο καρτουλες. Η μια ειναι η 6600 (απλη) στα 256ΜΒ , και η αλλη ειναι η 6600 GT στα 128 ΜΒ. Στην πραξη αυτες (δηλαδη στο gaming πχ. doom3,NFSU2 κτλ.) τι διαφορες θα μου δωσουν στην οθονη? Η διπλη μνημη μηπως καλυπτει τη διαφορα του GPU? thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Mιας και θελω κι εγω καρτα γραφικων, κοιτουσα τους καταλογους και εχω καταληξει σε δυο καρτουλες. Η μια ειναι η 6600 (απλη) στα 256ΜΒ , και η αλλη ειναι η 6600 GT στα 128 ΜΒ. Στην πραξη αυτες (δηλαδη στο gaming πχ. doom3,NFSU2 κτλ.) τι διαφορες θα μου δωσουν στην οθονη? Η διπλη μνημη μηπως καλυπτει τη διαφορα του GPU? thanx Αν δεν κάνω λάθος(αν κάνω συγχωρέστε με :p ) η παραπάνω μνήμη είναι για να μπορεί να απεικονίσει τις μεγαλύτερες αναλύσεις και το βάθος χρώματος... :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts