DALI_13 Δημοσιεύτηκε March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 31, 2005 Παιδια ΣΟΣ εγκατεστησα εχθες το norton antivirus εκανα restart εντοπισε διορθωσε και τα σχετικα οτι βρηκε και μετα παπαλα..τα windows κολλησαν ολοκληρωτικα μιλαμε τελειως εχω κανει καμια 40 φορες restart αλλα τιποτα παω για φορματ αλλα δεν εχω κανει back up και δε λειτουργει καμια εφαρμογη για να κανω δοστε και σωστε η κατασταση ειναι χαωδης ΑΛΗΘΕΙΑ λεω βοηθεια ευχαριστω Παράθεση IT WAS PAINFULL.. BUT.. :geek: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Δοκιμασες να κανεις System Restore? (( Δεν εχω κανει ποτε εγω βεβαια)) αλλα απο οτι εχω ακουσει αυτο ισως σε βοηθησει να επαναφερεις το συστημα σου στην αρχικη του μορφη προτου κανεις την εγκατασταση του νορτον, αλλα μαζι με την επαναφορα θα επανελθει και ο ιος που απο οτι καταλαβα βρεθηκε στο συστημα σου. Οποτε κανεις back up τα αρχεια που θες και μετα κανεις ενα ωραιοτατο Format.. :X Ελπιζω να βοηθησα λιγακι... :cool: Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Έχει δίκιο ο φίλος. Με μια επαναφορά συστήματος θα λυθεί το πρόβλημα. Δοκίμασε αρκετές ημερομηνίες αν δεν σου επαναφέρει το σύστημα αμέσως στην πρώτη ημερομηνία που θα βάλεις. Πιάνει πάντα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Αν κατάλαβα καλά δεν μπορεί να μπει καθόλου στα windows ή να τρέξει κάποια εφαρμογή... οπότε κατά την διάρκεια που θα ξεκινάνε τα windows θα πρέπει να πατήσει το F8 ή SHIFT+F8 (δεν θυμάμαι ποιό από τα δύο) και να επιλέξει εκκινήση σε safe mode και από εκεί (αν όλα πάνε καλά) να κάνει επαναφορά του συστήματος σε μια παλιότερη διαθέσιμη ημερομηνία (κάτα προτίμιση την σχετικά πιο πρόσφατη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Kane ayto pou sou eipe o QTiVoCo kai 8a strosei to pc sou. Kai frontise na ksiloseis teleios to Norton Antivirus kai na valesi to NOD32, pou 8eoreite to kalytero ayti tin stigmi kai malista den desmevei ka8olou porous apo to sistima. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALI_13 Δημ. April 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Παιδες ευχαριστω για τις συμβουλες.. δε μπορουσα να μπω internet εχθες και τις διαβασα σημερα...καθησα ολο το βραδυ και το πασπατευα το *ωλομαραφετι..ειχα φτασει στο σημειο ωα σκεφτω να βγαλω το σκληρο και να τον παω σε μαγαζι να κανω ανακτηση δεδομενων...μιλαμε πολυ μουφα η επαναφορα συστηματος εκανα σε 6!!! διαφορετικες ημ/νιες ολοκληρωνοταν και εβγαζε αποτυχια..ευτυχως μου βγηκε safe mode ξαναεγκατεστησα το nero και κουτσα κουτσα(κυριολεκτικα) εκανα back up σε dvd...τωρα παω για format αλλα με ανυσηχει δεν κανει boot το cd των win και με ξαναβγαζει στα "σπασμενα"...κανω και ενημερωνω..... Παράθεση IT WAS PAINFULL.. BUT.. :geek: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts