phenom0101 Δημοσιεύτηκε July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 5, 2017 (edited) Καλησπέρα σας θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με ένα θέμα που μου προέκυψε στον πλοηγό μου. Αρχικά καλησπέρα σε όλους. Τώρα το θέμα μου είναι ότι μπερδεύτηκα και έκανα αναβάθμιση τους χάρτες από ένα παλιό 4800 από τον λογαριασμό που είχα στην. Mls στο 4800c ...και δεν ξεκινάει ο πλοηγος. .. πέρασα από πάνω την σωστή αναβαθμίση αλλά τίποτα. Από την εταιρία μου είπαν ότι πρέπει να το στείλω και να πληρώσω 25 ευρώ για να το ξανά περάσουν. Υπάρχει κάποιος με 4800c που να έχει backup την residentflash και αν μπορεί να μoυ δώσει το λογισμικό. Αυθεντικό δεν το έχω πειράξει ποτέ ... απλά τώρα έκανα λάθος που δεν κράτησα backup . Εκτός αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω. Ευχαριστώ προκατα βολικά. Θα ήθελα την βοηθεία σας γιατί δεν θέλω να δώσω τώρα τσάμπα 25 ευρώ συν μεταφορικά. Edited July 5, 2017 by phenom0101 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phenom0101 Δημ. July 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 απο τους 161 που είδα το post κανείς δεν εχει mls destinator ; που να μπορεί να μ το δώσει ... έχω αυθεντικό αλλά δεν θελω να πληρώσω τα 25 ευρώ ! για να κάνουν απλό copypaste ! ή να με βοηθήσει να το φτιάξουμε ! αν ξέρει ή του έχει τύχει κάτι τέτοιο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phenom0101 Δημ. July 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Βλέπω το έχουν δεί το Post 1000 άτομα ! αν το ξανά δεί κάποιος και μπορεί ας μ στείλει ένα pm ! για να του εξηγήσω ακριβώς τι συμβαίνει ! αν μπορεί να με βοηθήσει ! Πιστεύω αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts