Haris1977 Δημοσιεύτηκε March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 31, 2005 Όταν πάω να ακούσω internet radio και πάει να βγει ο microsoft windows player μου γράφει ''an internel error occured'' . Κάτι έχει συμβεί και δεν δουλεύει, ακόμα και όταν εγκατέστησα τον WMP10.. Το κακό είναι πως οι σταθμοί αυτοί παιζουν ΜΟΝΟ με τον windows player.Καμμία λύση ή να ξαναπεράσω τα win? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Νομίζω χρειάζεσαι την έκδοση 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 .. δεν δουλεύει, ακόμα και όταν εγκατέστησα τον WMP10.. Τον έβαλα όπως βλέπεις, όμως πάλι μου βγαλε το ίδιο μήνυμα :( Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Τον έβαλα όπως βλέπεις, όμως πάλι μου βγαλε το ίδιο μήνυμα :( Με classic windows media player δοκίμασες; Για δώσε και το url του σταθμού να δουμε αν δουλεύει σε μας :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Με classic windows media player δοκίμασες; Για δώσε και το url του σταθμού να δουμε αν δουλεύει σε μας :) Παιδιά οι σταθμοί είναι αυτοί που έχουν μπροστά το σηματάκι του WMP στη γνωστή σελίδα http://www.e-radio.gr (όλοι οι σταθμοί της κεντρικής σελίδας δηλαδή) . Όταν πατώ λοιπόν να παίξει , αναγκαστικά ανοίγει ο WMP μου και μου λέει ''Cannot create Directshow player''. Μπορώ να τους κάνω αυτούς τους σταθμούς να παίζουν από άλλον player (π.χ από το WinAmp που έχω?). Κάποια άλλη λύση υπάρχει? :( Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts