bomber21 Δημοσιεύτηκε March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 29, 2005 Λοιπον,ενω καθομουν μου ηρθε μια τρελλη ιδεα!:p Εχω μια οθονη CRT που δεν τη χρησιμοποιω απο τον παλιο μου υπολογιστη.Σκεφτηκα λοιπον αν μπορω να τη χρησιμοποιησω ως τηλεοραση...! Υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτο?Στην κανονικη tft οθονη μου εχω tv card.Μπορει με καποια πατεντα (οποιαδηποτε σκεφτειτε)να γινει αυτο που λεω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 χμ.... ίσως να υπάρχει δέκτης tv που βγάζει έξοδο (D-Sub) για οθόνη H/Y... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 me vga box de ginetai?se sindiasmo me ena tuner? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Μου φαινεται οτι υπαρχουν καποια tv-tuners που κανουν αυτη του δουλεια χωρις να ειναι ανοιχτο το pc, αρα και χωρις αναγκη υπαρξης pc... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 eixa kapote ena tv tuner pou sindeotan apefthias sthn othonh tou pc. to kako htan h apodosh tou tuner. apo xalia ews gia petama. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Εγώ έχω κρατήσει το παλιό pc γι'αυτή τη δουλειά.... Είναι και αθόρυβο... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Εγώ έχω κρατήσει το παλιό pc γι'αυτή τη δουλειά.... Είναι και αθόρυβο... Για αποκλειστικη χρηση σαν δεκτη τηλεορασης εννοεις?Κανονικα,με tv card? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 @ bomber21 Λέγεται ΤV box (tv tuner που δεν απαιτεί PC και συνδέεται απευθείας στην οθόνη). Ρίξε μια ματιά στο Πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Για αποκλειστικη χρηση σαν δεκτη τηλεορασης εννοεις?Κανονικα,με tv card? Ναι... δεν ήθελα να το σκοτώσω (PII450 ποιος να το μαζέψει άλωστε) του κότσαρα μια παθητική ψύκτρα στον επεξεργαστή, έβαλα τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού στα 7V και το μόνο που ακούγεται είναι ο σκληρός.... Που έτσι κι'αλλιώς σβήνει μετά από ένα 15'. Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts