kostakiss Δημοσιεύτηκε March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 29, 2005 γεια σας παιδια...εχω μια ερωτηση..σκεφτομαι να αγορασω μια tft οθονη για τo pc που να εχει και tv tuner!!το προβλημα ειναι οτι στο δωματιο μου δεν εχω κεραια(μπριζα) οποτε αναγκαστικα θα χρειαστει να αγορασω μια εξωτερικη κεραια η οποιο δεν ξερω ποσο κοστιζει(γυρω στα 20-30ευρω νομιζω) κ τι ποιοτητα δινει..παρακαλω οποιος εχει η ειχε..ας μου πει την γνωμη του..η οτι τελος παντων εχει ακουσει.. ευχαριστω προκαταβολικα.. Κωστας .. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Mεταφέρεται στο hardware. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Για ποιο λόγο tft οθόνη με tv tuner και όχι μια κάρτα τηλεόρασης στο pc? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 den 3erw..eida enan pou polouse mia samsung k eipa na rwtisw..tespa..egw allo rwtaw..me thn keraia ti ginete?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts