Novalis Δημοσιεύτηκε June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 22, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω διαβάσει σχετικά θέματα αλλά επειδή αυτά αλλάζουν συνέχεια, θα ήθελα να μου προτείνετε πρόγραμμα πλοήγησης για χρήση σε ταξί. Σκοπεύω να πάρω ένα ταμπλετ ανδροειδές γύρω στις 10 ίντσες και δεν γνωρίζω ποιό πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω. Αν έχετε την καλωσύνη να μου πείτε συγκεκριμένα και αξιόπιστα προγράμματα για offline χρήση, π.χ. sygic, igo, genius maps, here maps κλπ κλπ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJman Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Μπορεις να κατεβασεις για offiline χρηση την ευρύτερη περιοχη της θεσσαλονικης στο google maps και εκει θα εχεις και real time trafic control Προτείνω επισης να φτιαξεις καποιο ειδους σκιαστρο για το ταblet που να καλυπτει την πισω του μερια.Αν το βλεπει ολη μερα ο ηλιος , συντομα θα αρχισεις να εχεις πρβληματα με την μπαταρια του, μην πω και με το tablet. Μπορει αυτο το σκιαστρο να καλυπτει λιγο και την οθονη ωστε να βλεπεις καλυτερα και την ημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. June 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Μπορεις να κατεβασεις για offiline χρηση την ευρύτερη περιοχη της θεσσαλονικης στο google maps και εκει θα εχεις και real time trafic control Προτείνω επισης να φτιαξεις καποιο ειδους σκιαστρο για το ταblet που να καλυπτει την πισω του μερια.Αν το βλεπει ολη μερα ο ηλιος , συντομα θα αρχισεις να εχεις πρβληματα με την μπαταρια του, μην πω και με το tablet. Μπορει αυτο το σκιαστρο να καλυπτει λιγο και την οθονη ωστε να βλεπεις καλυτερα και την ημερα Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, να είσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts