Lokzor Δημοσιεύτηκε June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 15, 2017 Γειά σας παιδιά, ψάχνω για καινούργια συσκευή. Η προηγούμενη συσκευή μου ήταν ένα Sasmung S4, το οποίο το πήρα πριν από 4 χρόνια. Δεν πολυξέρω τι συμβαίνει αυτήν την στιγμή με τις εταιρίες και κινητά, για αυτό ρωτάω εσάς. Το κινητό με ενδιαφέρει να έχει τα εξής: καλή κάμερα και να μπορώ να παίξω κανένα παιχνίδι. Επίσης σημαντικό για μένα είναι να είναι κατασκευαστικά καλό, δηλαδή να μην χρειαστεί να αλλάξω κινητό σύντομα, λόγω βλάβης ή φθοράς κλπ. Να κρατήσει για όσο κρατήσει, με καλά χαρακτηριστικά για τωρινά δεδομένα. Έχετε προτάσεις μέχρι 250 ευρώ; Επίσης μπορείτε να μου πείτε επιγραμματικά όσων αφορά εταιρίες κλπ π.χ ποιες έχουν καλή φήμη κατασκευαστικά, service κλπ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Καλησπέρα. Συμπλήρωσε πρώτα αυτή τη φόρμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Μην σε τρομάζει το μεγεθος, οι περισσότερες απαντήσεις είναι μονολεκτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Δεν ειμαι ειδικος,οποτε δεν μπορω να σου πω αν ειναι το καλυτερο,αλλα πηγα στο πλαισιο για μια δουλεια και ετυχε να παιξω αυτο.επαθα την πλακα μου.το ειχαν και στην μιση τιμηhttp://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Kodak-Ektra-Mauro-SEB-EUR-EN.htm Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Δεν ειμαι ειδικος,οποτε δεν μπορω να σου πω αν ειναι το καλυτερο,αλλα πηγα στο πλαισιο για μια δουλεια και ετυχε να παιξω αυτο.επαθα την πλακα μου.το ειχαν και στην μιση τιμηhttp://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Kodak-Ektra-Mauro-SEB-EUR-EN.htm Υπόψιν, επεξεργαστής mediatek = μεγάλη κατανάλωση, κακή απόδοση στο gaming και μηδενικά updates ή υποστήριξη σε custom roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Υπόψιν, επεξεργαστής mediatek = μεγάλη κατανάλωση, κακή απόδοση στο gaming και μηδενικά updates ή υποστήριξη σε custom roms. ισχύει αυτό που λες, απλά το κινητό που πρότεινε ο spy είναι καθαρά για φωτογραφίες πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Ναι αλλά λέει και για παιχνίδι αν δεις. Κατά τα άλλα ας αποφασίσει ο ίδιος τι είναι πιο σημαντικό για αυτόν. Η αν θέλει ας συμπληρώσει τη φόρμα να του βρούμε το ιδανικό για αυτον ;) Edited June 19, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokzor Δημ. June 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Σόρρυ παιδιά που δεν απάντησα νωρίτερα, δουλειές. 1) 250 Eυρώ 2) Δεν με πειράζει ιδιαίτερα. Το S4, είχε 5 ιντσες οθόνη και μου ήταν αρκετή 3) Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα dual sim, αλλά αν έχει δεν θα με πείραζε 4) Δεν με ενδιαφέρει από που εφόσων δεν θα επηρεάσει το service, σε περίπτωση που χρειαστεί 5) Η εγγύηση δεν με ενδιαφέρει. Του μαγαζιού μου αρκεί. 6) Για την μπάντα δεν γνωρίζω. Με το S4 είχα 4G στα περισσότερα μέρη, οπότε κάτι αντίστοιχο που να δουλεύει το 4g στα περισσότερα μέρη 7) NFC ας υπάρχει 8) IR Δεν με ενδιαφέρει ας υπάρχει 9) Ελληνικό μενού δεν με ενδιαφέρει 10) Βασικές εφαρμογές έχω, messenger,facebook κλπ . Δεν χρησιμοποιώ βαριές εφαρμογές γενικά, ούτε πειραματίζομαι. Έχω τα βασικά και δουλεύουν. Πρόσφατα έβαλα στο s4 ένα παιχνίδι μόνο. 11) Βαρύ gaming δεν κάνω, αλλά θα ήθελα να μην σέρνεται. 12/13/14) Η καλή κάμερα με ενδιαφέρει πολύ. Και μέρα και νύχτα. Και να υπάρχει και σελφοκάμερα. Δεν λέω να είναι φωτογραφική μηχανή, αλλά να βγάζει ικανοποιητικά, χωρίς θολούρες και κουνήματα. Η κάμερα του s4 ήταν ικανοποιητική για μένα, οπότε κάτι ίδιο ή καλύτερο. 15) Αυτονομία δεν καταλαβαίνω ακριβώς τον όρο για να απαντήσω. 16) Ο ήχος να έχει μια στανταρ ποιότητα. 17) Οθόνη, δεν ξέρω την διαφορά για να σας πω Γενικά παιδιά, αναφέρω το s4 πολύ, γιατί αυτό είχα 4 χρόνια και δούλευε αψεγάδιαστα. Με την ποιότητά του ήμουν ικανοποιημένος, η κάμερα ήταν ικανοποιητική, κανένα παιχνιδάκι που έβαζα που και που το άντεχε, κατα την χρήση του ήταν εντάξει, ο ήχος ήταν ικανοποιητικός και με την οθόνη δεν είχα πρόβλημα. Οι διάφορες λειτουργίες, όπως να συνδέεται με smart-tv, nfc κλπ της χρησιμοποίησα μεν αλλά σπάνια. Καλό θα ήταν βέβαια να υπάρχουν, αλλά πιστεύω όλα αυτά ψιλο-στάνταρ είναι πλέον σε όλα τα κινητά. Οπότε αυτό που ψάχνω στην ουσία, είναι η βασική γραμμή του s4, αλλά έστω λίγο καλύτερο. Δεν χρειάζομαι το καινούργιο iphone ή s7, μου αρκεί να κάνει την δουλειά του όταν το θέλω, να είναι γενικά καλό και να μην είναι επιρρεπές σε βλάβες κατασκευαστικές, είτε λογισμικού είτε hardware. Κάτι ακόμα που ξέχασα, επειδή ασχολούμαι και με προγραμματισμό android, θα λάμβανα υπόψην μου αν κάποιο κινητό έχει ευκολίες για προγραμματιστές ή είναι λίγο πιο ισχυρό από το κανονικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 nexus 5x (32αρη) αν δεν σε πειραζει η μικρη μπαταρια. Αλλιως moto g5 plus (3 gb). Προσωπικα θα προτιμουσα το moto αφου συνολικα ειναι καλυτερη συσκευη (περισσοτερη ram, διπλασια αυτονομια, επεξεργατης χωρις throttling). Σε καμερα ομως το nexus 5x τρωει πολυ ακριβοτερα κινητα (παρομοια επιπεδα με s7 θα ελεγα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 5χ εν ετη 2017.5??? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 5χ εν ετη 2017.5??? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Γιατι οχι; Και android 8 θα παρει (εχει ηδη βγει η beta) και σε καμερα παταει πολλα σημερινα flagship. Εφοσον δεν παιζει παιχνιδια και δινει βαρυτητα στη καμερα μια χαρα ειναι στα 230 ευρω. Το μονο του κακο ειναι η αυτονομια και η ram που εν μερη σωζεται επειδη φοραει stock android. Κατα τα αλλα αν ειδες προς το Moto g5 plus τον ενθαρρυνω το φιλο να παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Και android 50 να παρει, δεν.... 2gb ραμ, μπαταρια μηδεν... Δεν αξιζει λεμε Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Καμια διαφωνια. Αλλα η προταση εγινε λογο της καμερας και τις απαιτησεις που εβαλε ο φιλος. Σκεψου οτι την εβγαλε 4 χρονια με το s4 και παντου τονιζει τη καμερα. Αλλωστε τα ιδια αρνητικα επισημανα και εγω οπως ειδες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Επισης τωρα προσεξα που ειπε κατασκευαστικά καλο, να μη τρεχει σέρβις κλπ Το 5χ δεν ειναι που αρχισε και αυτο τα bootloops??? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλο το failure rate. Εν παση περιπτωσει, αν εχεις καποια αλλη καλυτερη προταση με καλη καμερα σε τιμη κατω των 250 μπορεις απλα να την γραψεις :) Απο οσο γνωριζω μονο αυτα τα 2 κινητα παιζουν (moto g5 plus και nexus 5x) με καλη καμερα και 800αρα μπαντα (γραφει 4g σε οσο το δυνατον περισσοτερα μερη) και υπενθυμιζω οτι περισσοτερο προς το moto συμβουλεψα το φιλο να κινηθει. ;) Edited June 27, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Μονο για καμερα ναι οκ, καλο ειναι. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Ε ρε αδερφε τι σου λεω τοση ωρα. Αμα υπηρχε κατι καλυτερο σε αυτα που ζηταει νομιζεις οτι δεν θα το προτεινα; Δυστυχως η καλη καμερα ειναι κατι που κοστιζει στα κινητα (οπως και γενικοτερα ειναι ακριβο το χομπι της φωτογραφιας). Απο εκει και περα του προτεινα και τον ενθαρρυνα περισσοτερο για μια καλη ισορροπημενη λυση με τιμια καμερα (moto g5 plus) και αν τον νοιαζει καμερα επιπεδου flagship κοιταει το nexus 5x. Νομιζω μετα απο την ολη μας συζητηση ειναι πλεον ξεκαθαρο τι κερδιζεις και τι χανεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts