xenos Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Κάνεις λάθος φίλε για τα ελληνικά στα creative. Δεν τα υποστηρίζουν. Όσο για τη ρύθμιση που λες, δεν έχει σχέση με τα ελληνικά. Γενικώς, οι συσκευές αυτές δεν υποστηρίζουν double-byte characters και όπως πολύ καλά είπε ο okapi, στα ******α τους...έχουμε στείλει πολλές φορές τα παράπονά μας αλλά η αδιαφορία τους είναι απελπιστική...δυστυχώς, Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolfinpg Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Βρέ παιδιά ένας να μου απαντήσει γιατί αφαιρέσαν τη δυνατότητα εφόσον η δουλειά έχει ήδη γίνει στο 380Τ της ίδιας εταιρίας... Και γιατί έχουν μεταξύ άλλων Estonian,Faeroese, Icelandic, Italian, Latvian, Romanian, Serdian, Slovak, Slovenian,Turkish, Albanian, Africaans, Byelorussian, Catalan, Croatia...και άλλα... 39 γλώσσες σύνολο αλλά όχι Ελληνικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Είναι απλό φίλε dolfin. Γιατί δε θεωρούν την Ελλάδα μεγάλη αγορά ώστε να αφιερώσουν ανθρωποώρες σε μια τέτοια αλλαγή. Θα μου πεις είναι μεγάλη αγορά η Αλβανία...όχι, αλλά οι χαρακτήρες του λατινικού αλφαβήτου αρκούν. όσο για το πρόγραμμα που ψάχνεις, υπάρχει το GodFather για αυτή τη δουλειά και για άλλεσ πολλές, σκέψου ότι το έφτιαξε ένας Έλληνας! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dolfinpg ( 5 Μάι. 2004 , 13:28) Απελπίστηκα πως θα δώ ελληνικά στο μηχανάκι μου και ψάχνω κανένα προγραμματάκι για μετατροπή greek σε greeklish μαζικά. Είχα ένα παλιότερα αλλά το έχω χάσει. Έχει κανένας υπόψη του κάτι; Mα καλά, δεν έχεις δει το signature μου; :D http://www.hyperhosting.gr/vegos#gr2grklsh ΑΚΟΜΑ; ΧΕΧΕΧΕΧΕ :cool: Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolfinpg Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Τα rename προγράμματα είναι μία παρηγοριά πάντως. Εγώ όμως δεν θα ησυχάσω αν δεν σταματήσουν να μας γράφουν κανονικά. Θα τους πρήξω...!!! Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Παιδιά να ρωτήσω, κανένα φτηνό 256ram έχει κανείς υπόψιν του; Όχι τίποτα ιδιαίτερο να κάνει απλά τη δουλειά του! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heyhop Δημ. December 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 από ότι μπορώ να δω σε όλα τα firmware της iriver υποστηριζόνται ελληνικά! αυτό ισχύει και για ΟΛΑ τα παλιά μοντέλα όπως Η120/140, Η320/340 .... http://www.iriver.com/html/index.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heyhop Δημ. December 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Παιδιά να ρωτήσω, κανένα φτηνό 256ram έχει κανείς υπόψιν του; Όχι τίποτα ιδιαίτερο να κάνει απλά τη δουλειά του! Ευχαριστώ! check out http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=22975&category=10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts