Jump to content

Hard Disk MP3 Players - Συγκριτικό τέστ!

heyhop
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάνεις λάθος φίλε για τα ελληνικά στα creative. Δεν τα υποστηρίζουν. Όσο για τη ρύθμιση που λες, δεν έχει σχέση με τα ελληνικά. Γενικώς, οι συσκευές αυτές δεν υποστηρίζουν double-byte characters και όπως πολύ καλά είπε ο okapi, στα ******α τους...έχουμε στείλει πολλές φορές τα παράπονά μας αλλά η αδιαφορία τους είναι απελπιστική...δυστυχώς,
:)

Βρέ παιδιά ένας να μου απαντήσει γιατί αφαιρέσαν τη δυνατότητα εφόσον η δουλειά έχει ήδη γίνει στο 380Τ της ίδιας εταιρίας... Και γιατί έχουν μεταξύ άλλων

Estonian,Faeroese, Icelandic, Italian, Latvian, Romanian, Serdian, Slovak, Slovenian,Turkish, Albanian, Africaans, Byelorussian, Catalan, Croatia...και άλλα... 39 γλώσσες σύνολο αλλά όχι Ελληνικά!!!

Είναι απλό φίλε dolfin. Γιατί δε θεωρούν την Ελλάδα μεγάλη αγορά ώστε να αφιερώσουν ανθρωποώρες σε μια τέτοια αλλαγή. Θα μου πεις είναι μεγάλη αγορά η Αλβανία...όχι, αλλά οι χαρακτήρες του λατινικού αλφαβήτου αρκούν. όσο για το πρόγραμμα που ψάχνεις, υπάρχει το GodFather για αυτή τη δουλειά και για άλλεσ πολλές, σκέψου ότι το έφτιαξε ένας Έλληνας!
:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dolfinpg ( 5 Μάι. 2004 , 13:28)

Απελπίστηκα πως θα δώ ελληνικά στο μηχανάκι μου και ψάχνω κανένα προγραμματάκι για μετατροπή greek σε greeklish μαζικά. Είχα ένα παλιότερα αλλά το έχω χάσει. Έχει κανένας υπόψη του κάτι;

Mα καλά, δεν έχεις δει το signature μου; :D

http://www.hyperhosting.gr/vegos#gr2grklsh

ΑΚΟΜΑ; ΧΕΧΕΧΕΧΕ :cool:

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

Τα rename προγράμματα είναι μία παρηγοριά πάντως. Εγώ όμως δεν θα ησυχάσω αν δεν σταματήσουν να μας γράφουν κανονικά. Θα τους πρήξω...!!! Ευχαριστώ...

• 1 year later...

Παιδιά να ρωτήσω, κανένα φτηνό 256ram έχει κανείς υπόψιν του; Όχι τίποτα ιδιαίτερο να κάνει απλά τη δουλειά του!

Ευχαριστώ!

από ότι μπορώ να δω σε όλα τα firmware της iriver υποστηριζόνται ελληνικά! αυτό ισχύει και για ΟΛΑ τα παλιά μοντέλα όπως Η120/140, Η320/340 ....

http://www.iriver.com/html/index.asp

Παιδιά να ρωτήσω, κανένα φτηνό 256ram έχει κανείς υπόψιν του; Όχι τίποτα ιδιαίτερο να κάνει απλά τη δουλειά του!

Ευχαριστώ!

check out http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=22975&category=10