KostasKost Δημοσιεύτηκε June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 8, 2017 Καλησπέρα σας, είμαι μεταξύ των δυο αυτών κινητών (Huawei P9 vs Xiaomi Redmi Note 4). Ξέρω οτι η διαφορά στην τιμή είναι σημαντική, αλλά λόγω χαρακτηριστικών, έχω καταλήξει σε αυτά. Ενδιαφέρομαι κυρίως για DualSim κινητό, με καλή κάμερα και σχετικά ικανοποιητική αυτονομία. Έχετε να μου προτείνετε, συγκεκριμένα, κάποιο από τα δύο ? Ευχαριστώ πολύ ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Κάμερα το π9 Μπαταρία το 4 Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasKost Δημ. June 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Κάμερα το π9 Μπαταρία το 4 Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Σε αυτό έχω καταλήξει κι εγώ, γι αυτό σκέφτηκα να ρωτήσω και για μια δεύτερη και ίσως πιο εξειδικευμένη γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Αν μπορεις να διαθεσεις το ποσό για το π9 παρτο. Αν θες vfm συσκευή παιρνεις το 4 Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasKost Δημ. June 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ευχαριστωω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Μιλαμε για το νοτε 4χ με τον snapdragon OXI τον mtk Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasKost Δημ. June 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Μιλαμε για το νοτε 4χ με τον snapdragon OXI τον mtk Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Ναι, ναι αυτό εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Εγω παλι πιστευω οτι θα σε βολεψει περισσοτερο το Moto g5 plus γιατι απο απο αυτα που γραφεις λες να χει καλη καμερα και ικανοποιητικη μπαταρια. Οποτε πιστευω το redmi note 4x μολονοτι ειναι κινηταρα δεν νομιζω να σου κανει. Αντιθετα το moto g5 plus αν και εχει μικροτερη οθονη και μπαταρια, εχει πολυ καλυτερη καμερα (ειναι αναμεσα σε mid range και flagship). Και οσον αφορα τη τιμη, μην ξεχναμε οτι αυτο εχει επισημη εγγυηση αντιπροσωπειας κατι που για να το εχεις στο redmi note 4x πας μονο σε μεγαλες αλυσιδες οποτε και εχουν ιδια τιμη τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasKost Δημ. June 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Εγω παλι πιστευω οτι θα σε βολεψει περισσοτερο το Moto g5 plus γιατι απο απο αυτα που γραφεις λες να χει καλη καμερα και ικανοποιητικη μπαταρια. Οποτε πιστευω το redmi note 4x μολονοτι ειναι κινηταρα δεν νομιζω να σου κανει. Αντιθετα το moto g5 plus αν και εχει μικροτερη οθονη και μπαταρια, εχει πολυ καλυτερη καμερα (ειναι αναμεσα σε mid range και flagship). Και οσον αφορα τη τιμη, μην ξεχναμε οτι αυτο εχει επισημη εγγυηση αντιπροσωπειας κατι που για να το εχεις στο redmi note 4x πας μονο σε μεγαλες αλυσιδες οποτε και εχουν ιδια τιμη τελικα. Σε σχεση με το p9 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Πολυ κοντα. Ισως ενα κλικ κατω σε χαμηλο φωτισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasKost Δημ. June 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Τιποτα. Αν το παρεις ομως εννοειται πας στο 3αρη. Μην κανεις το λαθος να παρεις το 2αρη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasKost Δημ. June 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Τιποτα. Αν το παρεις ομως εννοειται πας στο 3αρη. Μην κανεις το λαθος να παρεις το 2αρη ;) Εε ναι, εννοειται ;) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts