Jump to content

Huawei P9 vs Xiaomi Redmi Note 4

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, είμαι μεταξύ των δυο αυτών κινητών (Huawei P9 vs Xiaomi Redmi Note 4). Ξέρω οτι η διαφορά στην τιμή είναι σημαντική, αλλά λόγω χαρακτηριστικών, έχω καταλήξει σε αυτά. Ενδιαφέρομαι κυρίως για DualSim κινητό, με καλή κάμερα και σχετικά ικανοποιητική αυτονομία. Έχετε να μου προτείνετε, συγκεκριμένα, κάποιο από τα δύο ? Ευχαριστώ πολύ ! :)

Κάμερα το π9

Μπαταρία το 4

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Σε αυτό έχω καταλήξει κι εγώ, γι αυτό σκέφτηκα να ρωτήσω και για μια δεύτερη και ίσως πιο εξειδικευμένη γνώμη.

Αν μπορεις να διαθεσεις το ποσό για το π9 παρτο.

Αν θες vfm συσκευή παιρνεις το 4

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Εγω παλι πιστευω οτι θα σε βολεψει περισσοτερο το Moto g5 plus γιατι απο απο αυτα που γραφεις λες να χει καλη καμερα και ικανοποιητικη μπαταρια. Οποτε πιστευω το redmi note 4x μολονοτι ειναι κινηταρα δεν νομιζω να σου κανει. Αντιθετα το moto g5 plus αν και εχει μικροτερη οθονη και μπαταρια, εχει πολυ καλυτερη καμερα (ειναι αναμεσα σε mid range και flagship). Και οσον αφορα τη τιμη, μην ξεχναμε οτι αυτο εχει επισημη εγγυηση αντιπροσωπειας κατι που για να το εχεις στο redmi note 4x πας μονο σε μεγαλες αλυσιδες οποτε και εχουν ιδια τιμη τελικα.

Εγω παλι πιστευω οτι θα σε βολεψει περισσοτερο το Moto g5 plus γιατι απο απο αυτα που γραφεις λες να χει καλη καμερα και ικανοποιητικη μπαταρια. Οποτε πιστευω το redmi note 4x μολονοτι ειναι κινηταρα δεν νομιζω να σου κανει. Αντιθετα το moto g5 plus αν και εχει μικροτερη οθονη και μπαταρια, εχει πολυ καλυτερη καμερα (ειναι αναμεσα σε mid range και flagship). Και οσον αφορα τη τιμη, μην ξεχναμε οτι αυτο εχει επισημη εγγυηση αντιπροσωπειας κατι που για να το εχεις στο redmi note 4x πας μονο σε μεγαλες αλυσιδες οποτε και εχουν ιδια τιμη τελικα.

Σε σχεση με το p9 ?