mkbhd Δημοσιεύτηκε June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 7, 2017 (edited) Πως παραμετροποιησατε το κινητό σας; ποια widget κλπ χρησιμοποιείτε? κάνω την αρχή...... http://i65.tinypic.com/2vwttoj.png http://i68.tinypic.com/2dtonxv.png http://i68.tinypic.com/28bqnfs.jpg Edited June 7, 2017 by mkbhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Το widget με το ρολόι(το κάτω όχι το πάνω) στην δεύτερη φωτό όπως και η σειρά με τα widget στο button από που τα πήρες? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. June 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Το widget με το ρολόι(το κάτω όχι το πάνω) στην δεύτερη φωτό όπως και η σειρά με τα widget στο button από που τα πήρες? Sent from my iPad using Tapatalk Η σειρά είναι το hdwidgets από playstore Το άλλο είναι zooper widget και add-on που είχα βρει online από xda (με μια αναζήτηση για s8 widget όταν είχα το s7 edge ). Απλά στη παραμετροποίηση της εφαρμογής το έκανα να δείχνει την ώρα με καμπύλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Η σειρά είναι το hdwidgets από playstore Το άλλο είναι zooper widget και add-on που είχα βρει online από xda (με μια αναζήτηση για s8 widget όταν είχα το s7 edge ). Απλά στη παραμετροποίηση της εφαρμογής το έκανα να δείχνει την ώρα με καμπύλη. Mηπως φιλε εχεις το λινκ για τα εικονιδια; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. June 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Mηπως φιλε εχεις το λινκ για τα εικονιδια; Κατέβασε το hdwidgets από playstore . Μετά κάνεις ένα widget στην αρχική σου και διαλέγεις ότι shortcut θες....τα έχει μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Κατέβασε το hdwidgets από playstore . Μετά κάνεις ένα widget στην αρχική σου και διαλέγεις ότι shortcut θες....τα έχει μέσα Tα icon ενοω, στην 1η φωτο που εχεις φιλε μου ποια εναι;Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. June 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Tα icon ενοω, στην 1η φωτο που εχεις φιλε μου ποια εναι;Ευχαριστω. Θέμα είναι το glass twilight Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Θέμα είναι το glass twilight Eνταξει το βρηκα. Ποιο πακετο icons εχεις; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. June 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Eνταξει το βρηκα. Ποιο πακετο icons εχεις; Νομιζω ειναι απο το θεμα τα icons . Δεν εχω βαλει κατι εξτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Νομιζω ειναι απο το θεμα τα icons . Δεν εχω βαλει κατι εξτρα Ενταξει φιλε μου. Θα το κοιταξω να δω, αν και εχω τα stealth icons που ειναι και αυτα στα γουστα μου μεσα. Παντως το θεμα glass 3 twilight, ειναι φοβερο.Αλαξε ολη η εμφανιση της συσκευης. Σε ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) Νομίζω κατι εκανα... Να ρωτησω: αυτο το ρολοι (19:35) πανω δεξια μπορω να το βγαλω; Edited June 9, 2017 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. June 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Νομίζω κατι εκανα... Να ρωτησω: αυτο το ρολοι (19:35) πανω δεξια μπορω να το βγαλω; Μπορείς αν έχεις nova launcher η αν κάνεις κάτι Ποιο σύνθετο όπως Εγώ με adb και βγάζεις τελείως τα κουμπιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μπορείς αν έχεις nova launcher η αν κάνεις κάτι Ποιο σύνθετο όπως Εγώ με adb και βγάζεις τελείως τα κουμπιά Ναι εχω τον nova...μπορεις να με καθοδηγησεις; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. June 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ναι εχω τον nova...μπορεις να με καθοδηγησεις; Ρυθμίσεις nova , κινήσεις και κουμπί, και κανε ενα καινουργιο gesture επιλεγοντας το: εμφάνιση απόκριψη της γραμμής ειδοποιησεων. Αλλά αυτό θα κρυβει όλη τη μπάρα πάνω όχι μόνο το ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ρυθμίσεις nova , κινήσεις και κουμπί, και κανε ενα καινουργιο gesture επιλεγοντας το: εμφάνιση απόκριψη της γραμμής ειδοποιησεων. Αλλά αυτό θα κρυβει όλη τη μπάρα πάνω όχι μόνο το ρολόι. Α τοτε το αφηνω ως εχει..Μονο το ρολοι εαν εκρυβα.Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Καλοκαιράκι... http://i.imgur.com/Yet8yAu.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Φθινόπωρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Χειμώνας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Το τωρινό Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 έχω κολλήσει με αυτό το φόντο!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Και η δικιά μου Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Για να μπούμε λίγο στο κλίμα των ημερών που έρχονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Και η δικιά μου Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολυ καλο! Ποιο launcher χρησιμοποιεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Πολυ καλο! Ποιο launcher χρησιμοποιεις;Nova prime φίλε μου. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts