Jump to content

Playstation 2 vs. Xbox

zaf123
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (14 Φεβ. 2004 , 11:17)

Μα όπως λες και εσύ,αν θες παιχνίδια έχεις το PC...

Aυτο καταλαβες...? :confused:

Οταν λεω να πειραματιστω δεν εννοω τα games υπαρχουν κ αλλοι τομεις στο pc ξερεις! :whistle: :happy:

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (14 Φεβ. 2004 , 12:05)

Aυτο καταλαβες...? :confused:

Οταν λεω να πειραματιστω δεν εννοω τα games υπαρχουν κ αλλοι τομεις στο pc ξερεις! :whistle: :happy:

Μα μου λέτε όλοι "Δεν θέλω μια κονσόλα σαν το ΧΒΟΧ. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω παιχνίδια. Για τα υπόλοιπα έχω το PC"

Και εγώ ερωτώ...το PC δεν έχει παιχνίδια; Και καλύτερα από το PS2 (και το ΧΒΟΧ). Αφού λοιπόν έχετε PC γιατί πήρατε και κονσόλα;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (14 Φεβ. 2004 , 12:08)

Μα μου λέτε όλοι "Δεν θέλω μια κονσόλα σαν το ΧΒΟΧ. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω παιχνίδια. Για τα υπόλοιπα έχω το PC"

Και εγώ ερωτώ...το PC δεν έχει παιχνίδια; Και καλύτερα από το PS2 (και το ΧΒΟΧ). Αφού λοιπόν έχετε PC γιατί πήρατε και κονσόλα;

Γιατι υπαρχουν αρκετοι, ενας απο αυτους κι εγω, που εχει laptop (φορητο) με οτι συνεπαγεται αυτο! :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (14 Φεβ. 2004 , 12:11)

Γιατι υπαρχουν αρκετοι, ενας απο αυτους κι εγω, που εχει laptop (φορητο) με οτι συνεπαγεται αυτο! :o

Εσύ συγχωρήσε :)

Για του άλλους δεν υπάρχει δικαιολογία.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (14 Φεβ. 2004 , 12:08)

Ti den katalabes apo to parapanw post pou egrapsa :whistle: Ta games tou pc gia mena kata to 90% einai TROMERES MAPES ti allo na sou pw diladi gia na katalabeis gia pio logo den pira xbox....Kai afou exw to pc pezw ekei oti m aresei kai sto PS2 ola ta ypoloipa,Esy twra an trelenese toso gia pc games kala ekanes :rolleyes:

Katse na deis gelia twra pou to XBOX2 kai to PS3 8a einai isaksia kai se dunatotites ekei na deis poso 8a poulisei to Xbox meta ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (14 Φεβ. 2004 , 20:11)

Katse na deis gelia twra pou to XBOX2 kai to PS3 8a einai isaksia kai se dunatotites ekei na deis poso 8a poulisei to Xbox meta ;)

Καλά, κάτσε να βγει κάνα επίσημο specification πρώτα γιατί δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή...

τα χαρακτηριστικα δεν εχουν και πολυ σημασια, να σας θυμισω το jaguar 64 :D
http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake (14 Φεβ. 2004 , 20:39)

Ante pesta pou eixa kanei th lalakia kai eixa dwsei thn 1200 me 40 slhro gia na to parw...am thn patame 2 fora ;)

Sodan nomizw oti exoun dw8ei xaraktiristika mia kai den einai makria i konsoles apo thn paragwgh twra to pou 8a se gelasw den 8umame,auto pou 8umame einai oti den uparxei afti i diafora pou yparxei sta twrina montela kai afto mono kako mporei na einai gia to mellwn tou X toulaxistwn twra eixai kai kapoia diafora pou ekane kapoious na to paroun twra omws...an kai goustarw thn ATI pali PS3 8a xtupisw gia ta 8aumasia RPG pou exei :happy:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Pesta file shodanjr_gr!Mazi sou!Oti kai na lete gia paixnidia pigenantai na ditai to site ths E3 kai peite mou meta ANTEIKIMENIKA poia konsola exei MELLON!To ps2 den exei plewn thn dinatothta gia Half life 2(proskiniste),Doom 3(ypoklh8eite), kai Halo 2!Den einai tuxaio pou ola einai 1st person shooters!Oloi 3eroume apo ta pciamas oti einai ayta 8eloun megalh ypologistikh dunamh!
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake (14 Φεβ. 2004 , 20:39)

Kai vaivea exoun shmasia an den mporei to hardware na antapa3el8ei!Ti na to kanw px. to fifa 2004 sto ps1 otan einai etsi opws einai?To oti to jaguar 64 eixe apotixei logo lan8asmenwn epilogwn ths atari kai gia kanena allo logo!H microsoft (an kai oloi panw katw thn antipa8oume) exei th dinamh na sthri3ei mia tetoia prospa8eia!
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Aaa kai mhn 3exasw giati mou thn edwse ligo!Kala einai epixeirhma to oti merikes apo tis leitourgies tou x box ths kanei kai to pc mas ara den mas endiaferei?Kala sas dinoun kati anwtero kai eseis to aporiptetai epidh autes tis dhnatothtes tis kanei kai to pc?Sas xalaei diladh?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brutus85 (17 Φεβ. 2004 , 00:08)

Kai vaivea exoun shmasia an den mporei to hardware na antapa3el8ei!Ti na to kanw px. to fifa 2004 sto ps1 otan einai etsi opws einai?To oti to jaguar 64 eixe apotixei logo lan8asmenwn epilogwn ths atari kai gia kanena allo logo!H microsoft (an kai oloi panw katw thn antipa8oume) exei th dinamh na sthri3ei mia tetoia prospa8eia!

αυτο που εννοουσα ηταν οτι τα καλα χαρακτηριστικα απο μονα τους δεν αποτελουν εχεγγυα επιτυχιας, φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι θα αποτυχει σιγουρα η Χ κονσολα, αλλα τοσα παραδειγματα υπαρχουν cool down

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brutus85 (17 Φεβ. 2004 , 00:15)

Aaa kai mhn 3exasw giati mou thn edwse ligo!Kala einai epixeirhma to oti merikes apo tis leitourgies tou x box ths kanei kai to pc mas ara den mas endiaferei?Kala sas dinoun kati anwtero kai eseis to aporiptetai epidh autes tis dhnatothtes tis kanei kai to pc?Sas xalaei diladh?

Ανωτερο απο τι? απο το PS2 ή το Gamecube? (προσωπικα εχω PS2) χαλαρωσε ρε brutus ειπαμε μια κονσολα την παιρνουμε για να ξεφυγουμε λιγο απο τον "ομορφο" κοσμο των PC's δηλαδη να μπορουμε να παιξουμε κατι που στα PC μας δεν θα μπορουσαμε π.χ. FF-X ή WRC3 και οχι να ξαναχωθουμε σε κατι που ειναι "τραβεστι" PC και να ψαχνωμαστε για να κανουμε το ταδε ή το δεινα. Το λεει και η λεξη αλλωστε που χαρακτηριζει ολα αυτα τα μηχανηματα "ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΕΣ" και αν το ψαξεις κιολας λιγο τι εκανε η Microsoft? πηγε να χωθει καπου που νομιζε οτι εχει να λαμβανειν δηλαδη στο AΓΝΟ gaming δινοντας κατι που περναει απο PC αλλα δεν ακουμπαει και του εδωσε τον τιτλο "ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ ΧΒΟΧ" και τι καταφερε? μεχρις στιγμης ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ στο ΝΕΡΟ. Και δεν το λεω εγω αλλα ο ιδιος ο Gates οταν ανακοινωσε οτι η μαμα Microsoft απο καθε μηχανακι που πουλαει μπαινει μεσα και οτι το ΧΒΟΧ αποδειχτηκε κατω των προσδοκιων τους. Αρα?

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Ακριβως φιλε Μανωλη!

Ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ το PS2!Kανεις δεν ειπε οτι ειναι pc-like!

Δεν το καταλαβαινουν...

Εμ τα λεω εγω φιλε elteo αλλα αντε να καταλαβουν :D :D

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Δεν έχω κάποια από τις δύο κονσόλες αλλά τα επιχείρηματα ότι δε θέλουμε το X-Box επειδή είναι και παιχνιδομηχανή και "PC" μου φένεται ψιλό... "όσα δε φτάνει η αλεπού..."

Δεν άκουσα κανένα να λέει: "Δε γουστάρω το τάδε κινητό γιατί είναι και φωτογραφική μηχανή. Έχω φωτογραφική μηχανή... μπλα μπλα"

EvEn DeAtH MaY DiE

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος termi21 (17 Φεβ. 2004 , 20:54)

Δεν άκουσα κανένα να λέει: "Δε γουστάρω το τάδε κινητό γιατί είναι και φωτογραφική μηχανή. Έχω φωτογραφική μηχανή... μπλα μπλα"

ναι αλλα οι περισσοτεροι δεν εχουμε φωτ.μηχανη ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake (17 Φεβ. 2004 , 21:04)

ναι αλλα οι περισσοτεροι δεν εχουμε φωτ.μηχανη ;)

Αλλά αν είχατε θα προτιμούσατε κάποιο κινητό χωρίς κάμερα στα ίδια χρήματα ε; :whistle:

EvEn DeAtH MaY DiE

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spinemm (17 Φεβ. 2004 , 17:47)

...πηγε να χωθει καπου που νομιζε οτι εχει να λαμβανειν δηλαδη στο AΓΝΟ gaming δινοντας κατι που περναει απο PC αλλα δεν ακουμπαει και του εδωσε τον τιτλο "ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ ΧΒΟΧ" και τι καταφερε? μεχρις στιγμης ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ στο ΝΕΡΟ. Και δεν το λεω εγω αλλα ο ιδιος ο Gates οταν ανακοινωσε οτι η μαμα Microsoft απο καθε μηχανακι που πουλαει μπαινει μεσα και οτι το ΧΒΟΧ αποδειχτηκε κατω των προσδοκιων τους. Αρα?

1ον) Οι πωλήσεις των ΧΒΟΧ δείχνουν άνοδο μετά την μεγάλη πτώση της τιμής.

2ον) Είναι η πρώτη προσπάθεια στον χώρο. Συγγνώμη αλλά αν θεωρείς τις πωλήσεις που έχει κάνει το ΧΒΟΧ αυτή τη στιγμή "μια τρύπα στο νερό" τότε τι να πω....

3ον)Πιστεύεις πως η Sony (ή η Nintedo) δεν μπαίνει μέσα από κάθε μηχάνημα; Οι εταιρίες δεν βασίζονται στα έσοδα των μηχανημάτων αλλά περισσότερο στα royalties από τους developers.

... "όσα δε φτάνει η αλεπού..." δηλαδη?

......"Οι εταιρίες δεν βασίζονται στα έσοδα των μηχανημάτων αλλά περισσότερο στα royalties από τους developers."...... για πες μου λοιπον και το ΧΒΟΧ ποσους αποκλειστικους developers εχει σε σχεση με το PS2? και αν παρακολουθεις λιγο το χωρο μηπως ακυρωνονται συνεχεια Projects για το ΧΒΟΧ με ποιο προσφατο το Outrun2 απο την ΑΜ2-SEGA που επροκειτο να κυκλοφορησει Ιανουαριο για ΧΒΟΧ και τελικα θα κυκλοφορησει αργα το Καλοκαιρι πρωτα για PS2 και πιθανων και για ΧΒΟΧ? επισης ποσο καιρο εχδεις να δεις κατι καινουριο για το ΧΒΟΧ εκτος απο κυκλοφοριες παιχνιδιων πρωτα σε PS2 και μετα για ΧΒΟΧ τρανο παραδειγμα CMR3, CMR4, Secret weapons over Normandy. Αρα τι δικαιωματα εχει να λαμβανει ο Gates απο developers οταν αυτοι κυκλοφορουν παιχνιδια πρωτα για PS2 και μετα για ΧΒΟΧ? και στη τελικη ρε παιδια ποσα παιχνιδια εχει η μια κονσολα και ποσα η αλλη? γιατι μην μου πειτε το αντιθετο ολοι επιλεγουμε να επενδυσουμε τα λεφτα μας καπου που θα πιασουν τοπο.

Τωρα που το θυμηθηκα και το Dreamcast ηταν γ@μ@τη κονσολα αλλα γενικοτερα πηγε απατη παρα τις αποκλειστικοτητες που ειχε (SEGA RALLY 2, TAXI, Shenmue).

... "όσα δε φτάνει η αλεπού..." δηλαδη?

Πηδάει και τα πιάνει...

Πρώτη προσπάθεια της MS λογικό να γίνουν κάποια λάθη. Θα διορθωθούν στην επόμενη κονσόλα

......"Οι εταιρίες δεν βασίζονται στα έσοδα των μηχανημάτων αλλά περισσότερο στα royalties από τους developers."...... για πες μου λοιπον και το ΧΒΟΧ ποσους αποκλειστικους developers εχει σε σχεση με το PS2? και αν παρακολουθεις λιγο το χωρο μηπως ακυρωνονται συνεχεια Projects για το ΧΒΟΧ με ποιο προσφατο το Outrun2 απο την ΑΜ2-SEGA που επροκειτο να κυκλοφορησει Ιανουαριο για ΧΒΟΧ και τελικα θα κυκλοφορησει αργα το Καλοκαιρι πρωτα για PS2 και πιθανων και για ΧΒΟΧ? επισης ποσο καιρο εχδεις να δεις κατι καινουριο για το ΧΒΟΧ εκτος απο κυκλοφοριες παιχνιδιων πρωτα σε PS2 και μετα για ΧΒΟΧ τρανο παραδειγμα CMR3, CMR4, Secret weapons over Normandy. Αρα τι δικαιωματα εχει να λαμβανει ο Gates απο developers οταν αυτοι κυκλοφορουν παιχνιδια πρωτα για PS2 και μετα για ΧΒΟΧ? και στη τελικη ρε παιδια ποσα παιχνιδια εχει η μια κονσολα και ποσα η αλλη? γιατι μην μου πειτε το αντιθετο ολοι επιλεγουμε να επενδυσουμε τα λεφτα μας καπου που θα πιασουν τοπο.

Θες να στο πω στα ίσα; Μέτρα πόσες ******** παιχνίδια (κάτι ηλίθια παιδικά κλπ που απλά ντροπιάζουν την κονσόλα) έχουν βγει για το PS2 και πόσα για το XBOX. Από exclusives οι μόνες εταιρίες που είναι άξιες αναφοράς είναι η Square και η KONAMI (αν και ήδη εμφανίζονται παιχνίδια της τελευταίας στο XBOX). Τι να τα κάνω τα exclusives άμα δεν πιάνουν μία

Τωρα που το θυμηθηκα και το Dreamcast ηταν γ@μ@τη κονσολα αλλα γενικοτερα πηγε απατη παρα τις αποκλειστικοτητες που ειχε (SEGA RALLY 2, TAXI, Shenmue).

Το Dreamcast έχασε για ένα λόγο. Κακό marketing/timing από την SEGA. Ήρθε σε άσχημη στιγμή όπου το PS1 ήταν στο απόγειο του (λογική τιμή, άπειρα παιχνίδια) με μικρό αριθμό παιχνιδιών και υψηλή τιμή. Όταν κυκλοφόρησε το PS2 το Dreamcast έχασε την μάχη γιατί ήταν πολύ outdated από πλευράς hardware. Και οι αποκλειστικότητες που λες αν δεν απατόμαι ήταν από την ίδια την Sega και όχι από 3ες εταιρίες.

Oσον αφορα το ....πηδαει και τα πιανει.... συμφωνω μαζι σου και περιμενω να δω τι θα κανουν τα ΧΒΟΧ2 PS3 και μετα θα αποφασισω για νεα κονσολα

"Μέτρα πόσες ******** παιχνίδια.........." δηλαδη το WRC2,3, ONIMUSHA2,3, FFX, FFX-2, MAXIMO, MAXIMO 2 ARMY OF ZIN, PES3, η σειρα ΤΕΚΚΕΝ, η σειρα VIRTUA FIGHTER, η σειρα ACE COMBAT και ενα κατεβατο απο παιχνιδια ειναι ******** παιχνίδια? :wacko: :wacko:

"Τι να τα κάνω τα exclusives άμα δεν πιάνουν μία " δηλαδη FFX και FFX-2, PES1,2,3, WRC1,2,3 δεν πιανουν μια?? :blink: :wacko:

Ειχα (και το εχω ακομα) Dreamcast δεν διαφωνω σε αυτα που λες απλα ηθελα να σου αποδειξω οτι ενω ηταν μηχανημα με δυνατοτητες (βλεπε ΧΒΟΧ) την πατησε απο το PS2.

"Μέτρα πόσες ******** παιχνίδια.........." δηλαδη το WRC2,3, ONIMUSHA2,3, FFX, FFX-2, MAXIMO, MAXIMO 2 ARMY OF ZIN, PES3, η σειρα ΤΕΚΚΕΝ, η σειρα VIRTUA FIGHTER, η σειρα ACE COMBAT και ενα κατεβατο απο παιχνιδια ειναι ******** παιχνίδια? :wacko: :wacko:

Αν διάβασες παραπάνω, για κάποια από τα παιχνίδια συμφωνώ (πχ FF,PES, κλπ). Όμως για κάποια άλλα δεν ενδιαφέρομαι καν αφού στο ΧΒΟΧ έχω καλύτερα (πχ Tekken vs DOA). Και το ΟΝΙΜUSHA δεν είναι αποκλειστικό του PS2 νομίζω.

Ειχα (και το εχω ακομα) Dreamcast δεν διαφωνω σε αυτα που λες απλα ηθελα να σου αποδειξω οτι ενω ηταν μηχανημα με δυνατοτητες (βλεπε ΧΒΟΧ) την πατησε απο το PS2.

Όπως είπα η Microsoft μαθαίνει από τα λάθη της. Και η ίδια έπεσε στην παγίδα του κακού timing (κυκλοφόρησε την κονσόλα σε μία αγορά που είχε εδραιωθεί το PS2). Δεν είπα ποτέ ότι στις κονσόλες το μόνο που μετρά είναι οι δυνατότητες...