Jump to content

Saw Movies

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια από τις ταινίες σας άρεσε περισσότερο;  

41 members have voted

1. 1. Ποια από τις ταινίες σας άρεσε περισσότερο;

• Saw (2004)
      33
    • Saw II (2005)
      3
    • Saw III (2006)
      4
    • Saw IV (2007)
      1
    • Saw V (2008)
      0
    • Saw VI (2009)
      0
    • Saw VII (2010)
      0

Recommended Posts

Δεν διαφωνώ αλλά τον τύπο τον βλέπω και γελάω δεν αντέχω

Ας μην ξαναπιάσουμε το θέμα Fatman...εεε..Hoffman και Gordon, αφού διαφωνούμε!

Το έχουμε κάνει σίριαλ :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

http://saw8movietrailer.blogspot.com/

Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που θέλει Saw 8 ?:p

Βασικά υπάρχουν μερικά πράματα που θέλουν ξεκαθάρισμα ή τουλάχιστον πιο αναλυτικό.Δεν ξέρω αν δεν ήμουν αρκετά προσεκτικός αλλά ας πούμε, πώς έπεισε ο jigsaw τον gordon να τον βοηθήσει?

Επίσης θέλω κάτι από Amanda:O

Μετά το III την παραμέρισαν τελείως.Ελάχιστα flashbacks και κάποιες αντιφάσεις στον χαρακτήρα της.Από τη μια σκοτώνει στις παγίδες της χωρίς επιλογή επιβίωσης και από την άλλη λυπάται τον adam από το Ι και του δίνει λυτρωτικό θάνατο.

Εκτός από τον Gordon, οι άλλοι δύο που έπιασαν τον hoffman ποιοι από τους επιζήσαντες ήταν?Ποιους πήρε με το μέρος του?

Πρέπει να βγει ένα ακόμα να ξεκαθαρίσουν όοοολα και να μας δώσουν flashbacks από Amanda!

http://saw8movietrailer.blogspot.com/

Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που θέλει Saw 8 ?:p

Βασικά υπάρχουν μερικά πράματα που θέλουν ξεκαθάρισμα ή τουλάχιστον πιο αναλυτικό.Δεν ξέρω αν δεν ήμουν αρκετά προσεκτικός αλλά ας πούμε, πώς έπεισε ο jigsaw τον gordon να τον βοηθήσει?

Επίσης θέλω κάτι από Amanda:O

Μετά το III την παραμέρισαν τελείως.Ελάχιστα flashbacks και κάποιες αντιφάσεις στον χαρακτήρα της.Από τη μια σκοτώνει στις παγίδες της χωρίς επιλογή επιβίωσης και από την άλλη λυπάται τον adam από το Ι και του δίνει λυτρωτικό θάνατο.

Για την Amanda συμφωνώ απόλυτα και το έχω πει πάρα πολλές φορές: δεν της έδωσαν την προσοχή που της άξιζε.

Δε θα ξαναναφερθώ στο πόσο αντιπαθής μου είναι ο Hoffman (το έχω κάνει αρκετά :p), αλλά θα πω πως η Amanda ήταν μια πολύ καλή τραγική φιγούρα με πολύ ενδιαφέρον παρελθόν και "δαίμονες" που θα μπορούσαν να είχαν αποδειχθεί πολύ καλές για την εξέλιξη των ταινιών.

Πιστεύω απλά πως όταν πήραν την απόφαση ότι από το 4ο ο δολοφόνος θα είναι ο Hoffman, ήταν ακόμα στη φάση της ανατροπής που χαρακτήριζε τη σειρά και η συνέχεια του στυλ "Amanda στη θέση του Jigsaw" ήταν η προφανής λύση γι'αυτό και δεν το έκαναν.

Το λάθος τους για εμένα ήταν που την "ξεφορτώθηκαν" τόσο απλά μαζί με τον Jigsaw. Ακόμα και αν ήθελαν τον Hoffman να συνεχίσει τη δράση του Jigsaw, θα ήταν πολύ έξυπνο να την είχαν κρατήσει και να την εμφανίσουν π.χ. στο 6ο ξαφνικά ή έστω να προσπαθεί να πάρει εκδίκηση από τον Hoffman.

Την περίοδο λίγο πριν αρχίσει να γυρίζεται η 5η (αν θυμάμαι καλά) ταινία είχε κυκλοφορήσει στο internet ένα προσχέδιο του σεναρίου - το οποίο και ποτέ τελικά δε μάθαμε αν ήταν αληθινό. Από αυτό το προσχέδιο λοιπόν είχαν διαρρεύσει οι πρώτες λίγες σελίδες, στις οποίες η Amanda δεν είχε πεθάνει από τον πυροβολισμό και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και τελικά επιζούσε του τραυματισμού της. Αλλά... και πάλι μας έφαγαν τα "twists" γιατί αν όντως να ήταν αληθινό, αποφάσισαν να το αλλάξουν για να διατηρήσουν το μυστήριο.

Εκτός από τον Gordon, οι άλλοι δύο που έπιασαν τον hoffman ποιοι από τους επιζήσαντες ήταν?Ποιους πήρε με το μέρος του?

Πρέπει να βγει ένα ακόμα να ξεκαθαρίσουν όοοολα και να μας δώσουν flashbacks από Amanda!

Δε νομίζω πως ήταν κάποιοι από τους επιζήσαντες. Δε θυμάμαι κιόλας.

Έχω την εντύπωση πως απλά ήταν σε φάση μπράβοι του, όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Edited by DesertSMisSRaiN

Για την Amanda συμφωνώ απόλυτα και το έχω πει πάρα πολλές φορές: δεν της έδωσαν την προσοχή που της άξιζε.

Δε θα ξαναναφερθώ στο πόσο αντιπαθής μου είναι ο Hoffman (το έχω κάνει αρκετά :p), αλλά θα πω πως η Amanda ήταν μια πολύ καλή τραγική φιγούρα με πολύ ενδιαφέρον παρελθόν και "δαίμονες" που θα μπορούσαν να είχαν αποδειχθεί πολύ καλές για την εξέλιξη των ταινιών.

Πιστεύω απλά πως όταν πήραν την απόφαση ότι από το 4ο ο δολοφόνος θα είναι ο Hoffman, ήταν ακόμα στη φάση της ανατροπής που χαρακτήριζε τη σειρά και η συνέχεια του στυλ "Amanda στη θέση του Jigsaw" ήταν η προφανής λύση γι'αυτό και δεν το έκαναν.

Το λάθος τους για εμένα ήταν που την "ξεφορτώθηκαν" τόσο απλά μαζί με τον Jigsaw. Ακόμα και αν ήθελαν τον Hoffman να συνεχίσει τη δράση του Jigsaw, θα ήταν πολύ έξυπνο να την είχαν κρατήσει και να την εμφανίσουν π.χ. στο 6ο ξαφνικά ή έστω να προσπαθεί να πάρει εκδίκηση από τον Hoffman.

Την περίοδο λίγο πριν αρχίσει να γυρίζεται η 5η (αν θυμάμαι καλά) ταινία είχε κυκλοφορήσει στο internet ένα προσχέδιο του σεναρίου - το οποίο και ποτέ τελικά δε μάθαμε αν ήταν αληθινό. Από αυτό το προσχέδιο λοιπόν είχαν διαρρεύσει οι πρώτες λίγες σελίδες, στις οποίες η Amanda δεν είχε πεθάνει από τον πυροβολισμό και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και τελικά επιζούσε του τραυματισμού της. Αλλά... και πάλι μας έφαγαν τα "twists" γιατί αν όντως να ήταν αληθινό, αποφάσισαν να το αλλάξουν για να διατηρήσουν το μυστήριο..

Ναι και εγώ αυτή την ανατροπή περίμενα και ας μην είχα διαβάσει τα rumors.Δεν μπορεί να την ξέκαναν έτσι απλά μαζί με το jigsaw.

Αντ'αυτού μας ζωντάνεψαν εκείνη την αστυνόμο από το FBI που εν τέλει την ξέκαναν στο τέλος!

Θα ήθελα να μας δείξουν πώς τη μάζεψε ο jigsaw μετά την επιβίωσή της από τη παγίδα και την πήρε μαζί του, λίγο πιο αναλυτικά.Και flashbacks από τη 2η ταινία, πώς απήγαγε το παιδί του αστυνομικού, πώς το έστησαν κλπ.Τί έγινε όταν παράτησε τον mathews στο διάδρομο μέχρι να έρθει ο hoffman/jigsaw για να τον πάρει?

Ο Hoffman δεν βγάζει αυτό το "κάτι" για διάδοχος του jigsaw.Φταίει που ναι Έλληνας?:lol: Δεν ξέρω..

Είναι και κάτι άλλο.Τις παγίδες για τον τύπο που και καλά επέζησε από τον jigsaw και έβγαλε βιβλίο τις έστησε ο jigsaw πριν πεθάνει ή ο hoffman?

ψιλομπέρδεμα:ninja:

Edited by zafos90

Ο Hoffman δεν βγάζει αυτό το "κάτι" για διάδοχος του jigsaw.Φταίει που ναι Έλληνας?:lol: Δεν ξέρω..

Το συγκεκριμένο ηθοποιό τον έχω δει μόνο στα Saw οπότε τον κρίνω καθαρά ως Hoffman, αλλά αν παίζει και στις άλλες ταινίες έτσι, απλά φταίει πως δεν είναι καλός ηθοποιός.

Από την άλλη, μπορεί ο Hoffman σα ρόλος να μην ήταν καλός.

Who knows?

Είναι και κάτι άλλο.Τις παγίδες για τον τύπο που και καλά επέζησε από τον jigsaw και έβγαλε βιβλίο τις έστησε ο jigsaw πριν πεθάνει ή ο hoffman?

Ο Jigsaw.

Δε θυμάμαι αν το δείχνει στην ταινία ή αν διάβασα πως το έχει στα extras του blu-ray, αλλά υπάρχει και ολόκληρη σκηνή που εκεί που μιλάει ο δήθεν επιζών είναι στην αίθουσα και ο Jigsaw και τον παρακολουθεί.

(έχω την εντύπωση πως ήταν στην ταινία πάντως η σκηνή)

Το συγκεκριμένο ηθοποιό τον έχω δει μόνο στα Saw οπότε τον κρίνω καθαρά ως Hoffman, αλλά αν παίζει και στις άλλες ταινίες έτσι, απλά φταίει πως δεν είναι καλός ηθοποιός.

Από την άλλη, μπορεί ο Hoffman σα ρόλος να μην ήταν καλός.

Who knows?

Eγώ δεν λέω ότι δεν έπαιξε καλά.Η ερμηνεία του ήταν καλή.Δεν έβγαζε όμως αυτό το "κάτι" για jigsaw.

Ο Jigsaw.

Δε θυμάμαι αν το δείχνει στην ταινία ή αν διάβασα πως το έχει στα extras του blu-ray, αλλά υπάρχει και ολόκληρη σκηνή που εκεί που μιλάει ο δήθεν επιζών είναι στην αίθουσα και ο Jigsaw και τον παρακολουθεί.

(έχω την εντύπωση πως ήταν στην ταινία πάντως η σκηνή)

Η σκηνή που θυμάμαι ήταν που πήγε ο Jigsaw στον ψεύτικο επιζώντα για να του υπογράψει το βιβλίο που είχε γράψει.Και η άλλη σκηνή που ο ψεύτικος επιζών μιλάει στην αίθουσα με τους επιζώντες και πίσω είναι ο gordon που στο τέλος τον χειροκροτεί ειρωνικά.Αυτό που ήθελα να μάθω ήταν αν τις παγίδες τις έστησε κανονικά ο jigsaw ή ο hoffman κατ'εντολή του jigsaw πριν πεθάνει.Υποθέτω το πρώτο..

Η σκηνή που θυμάμαι ήταν που πήγε ο Jigsaw στον ψεύτικο επιζώντα για να του υπογράψει το βιβλίο που είχε γράψει.Και η άλλη σκηνή που ο ψεύτικος επιζών μιλάει στην αίθουσα με τους επιζώντες και πίσω είναι ο gordon που στο τέλος τον χειροκροτεί ειρωνικά.Αυτό που ήθελα να μάθω ήταν αν τις παγίδες τις έστησε κανονικά ο jigsaw ή ο hoffman κατ'εντολή του jigsaw πριν πεθάνει.Υποθέτω το πρώτο..

Κοίτα, όπως το καταλαβαίνω εγώ, οι παγίδες από το 4 έως και το 7 σχεδιάστηκαν από τον Jigsaw (και κάποιες από τον Hoffman).

Νομίζω πως επειδή ο Jigsaw ήξερε για το ψεύτικο θύμα, το "παιχνίδι" του ήταν σχεδιασμένο από τον Jigsaw. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι τόσο ξεκάθαρο για τις ίδιες τις παγίδες (γιατί πλέον είμαστε αρκετό καιρό μετά το θάνατο του Jigsaw και λογικά τις παγίδες τις σχεδιάζει/κατασκευάζει πια ο Hoffman).

Τίποτα πάντως δε μας λέει πως σίγουρα είναι κατασκευές από το μυαλό του Hoffman εκτός και αν το αναφέρει κάπου ο ίδιος και το έχω ξεχάσει.

Κοίτα, όπως το καταλαβαίνω εγώ, οι παγίδες από το 4 έως και το 7 σχεδιάστηκαν από τον Jigsaw (και κάποιες από τον Hoffman).

Νομίζω πως επειδή ο Jigsaw ήξερε για το ψεύτικο θύμα, το "παιχνίδι" του ήταν σχεδιασμένο από τον Jigsaw. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι τόσο ξεκάθαρο για τις ίδιες τις παγίδες (γιατί πλέον είμαστε αρκετό καιρό μετά το θάνατο του Jigsaw και λογικά τις παγίδες τις σχεδιάζει/κατασκευάζει πια ο Hoffman).

Τίποτα πάντως δε μας λέει πως σίγουρα είναι κατασκευές από το μυαλό του Hoffman εκτός και αν το αναφέρει κάπου ο ίδιος και το έχω ξεχάσει.

Ναι αυτό είναι.Δεδομένου ότι το 7 χρονικά είναι πολύ μετά το 3 οι παγίδες και τα βίντεο σχεδιάστηκαν από τον jigsaw αλλά υλοποιήθηκαν από τον hoffman.

Τεσπα, εγώ θέλω ένα ακόμα Saw:p

Πάντως ο πρωταγωνιστικός ρόλος που πήρε ο hoffman στη πορεία δεν ήταν ο σωστός.Η Amanda θα ήτανε ΠΟΛΥ καλύτερη!

Ο λαός θέλει αναβίωση της Amanda στο Saw 8:D

• 3 weeks later...
http://www.youtube.com/watch?v=gslkuOJB2_8&feature=related

Νομίζατε ότι τελείωσε? Saw 8 τον οκτώβριο!

Ναι και ολα τα πλανα ειναι απο παλαιοτερα Saw...

να σου φτιαξω και εγω ενα trailer για το Τerminator 5 στα γρηγορα?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=gslkuOJB2_8&feature=related

Νομίζατε ότι τελείωσε? Saw 8 τον οκτώβριο!

Μου έφτιαξες το βράδυυυ:D:D

Δηλαδή σαν να λέμε τώρα στη θέση του hoffman μπαίνει ο gordon?

Δεν ξέρω αν κολλάει.Πάντως ανυπομονώ για τη ταινία:cool:

παιδια fanmade video ειναι.

οπως και χιλιαδες αλλα παρομοιου ειδους που κυκλοφορουν στο tube.

τοσο ευκολα πειθεστε.. ?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ναι και ολα τα πλανα ειναι απο παλαιοτερα Saw...

να σου φτιαξω και εγω ενα trailer για το Τerminator 5 στα γρηγορα?

Έλα μη μου το χαλάς τώρα και φτιάχτηκα:worry:

E, δες το βιντεο και πες μου τι συμπερασμα βγαζεις,

δεν λεω πως δεν θα βγει ταινια καποια στιγμη.

απλα λεω πως το συγκεκριμενο βιντεο ειναι μια συρραφη απο παλιοτερες σκηνες. δεν ειναι τρειλερ.

ειναι μια συνηθισμενη "πλακα" απο χρηστη του youtube

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

E, δες το βιντεο και πες μου τι συμπερασμα βγαζεις,

δεν λεω πως δεν θα βγει ταινια καποια στιγμη.

απλα λεω πως το συγκεκριμενο βιντεο ειναι μια συρραφη απο παλιοτερες σκηνες. δεν ειναι τρειλερ.

ειναι μια συνηθισμενη "πλακα" απο χρηστη του youtube

Δεν έκατσα καν να τσεκάρω αν είναι αληθινό γιατί ο συμφορουμίτης που το πόσταρε φαινόταν σίγουρος:p

Ναι το τρέιλερ μάλλον δεν είναι επίσημο γιατί δεν υπάρχει καμία ανανέωση στη σελίδα της wikipedia γιά τα saw.Συνήθως αυτοί τα αλλάζουν κατευθείαν.

Eίναι προφανές πως αν και -σχετικά- καλοφτιαγμένο είναι fake.

Ναι το τρέιλερ μάλλον δεν είναι επίσημο γιατί δεν υπάρχει καμία ανανέωση στη σελίδα της wikipedia γιά τα saw.Συνήθως αυτοί τα αλλάζουν κατευθείαν.

Δεν χρειαζεται καν να δεις καμια σελιδα.

Τετοιο βιντεο στο φτιαχνω σε μιση ωριτσα

anyway, αν δειτε υπαρχουν και αλλα παρομοια saw8 trailers.

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Τη σκηνή που δείχνει το τρέιλερ με τον gordon να κάνει την επέμβαση στο μάτι του θύματος από το saw ii για να βάλει το κλειδί δεν τη θυμάμαι καθόλου γι αυτό και υπέθεσα ότι ήταν αληθινό.Αλλά τελικά μάλλον απλώς δεν τη θυμάμαι.

• 1 year later...

Να ξυπνάμε σιγα-σιγά γιατί............... ΕΡΧΕΤΑΙ!:w00t::w00t::w00t:

http://bloody-disgusting.com/news/3157836/forget-twilight-lionsgate-tinkering-with-remaking-saw-franchise/

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Να ξυπνάμε σιγα-σιγά γιατί............... ΕΡΧΕΤΑΙ!:w00t::w00t::w00t:

http://bloody-disgusting.com/news/3157836/forget-twilight-lionsgate-tinkering-with-remaking-saw-franchise/

Ok, αν και δε νομίζω πως η φήμη ευσταθεί, αν όντως ισχύει είναι απλά χαζό.

Τα remake από μόνα τους είναι έτσι κι αλλιώς χαζά, αλλά το remake μιας ταινίας που δεν έχει κλείσει ούτε δεκαετία και που οι συνέχειές της ήταν ετήσιες μέχρι και το 2010, το κάνει ακόμα πιο χαζό.

Έλεος. Είμαι μεγάλος fan των Saw, αλλά λίγο σεβασμό στο θεατή δε βλάπτει. Σε λίγο θα γυρίζουν ταυτόχρονα τις ταινίες και τα remake τους για να βγάζουν ακόμα περισσότερα. :mad: