Jump to content

[PC] LineAge II

pigtheking
 Κοινοποίηση

Ας δούμε ποιος Race character ειναι ο αγαπημένος σας..  

392 members have voted

1. 1. Ας δούμε ποιος Race character ειναι ο αγαπημένος σας..

• Human
      123
    • Elf
      68
    • Dark elf
      135
    • Orc
      42
    • Dwarf
      24

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

παίδες παίζει κανείς zeus? σκέφτομαι να αρχίσω σοβαρα...

έχει ακούσει κανείς τπτ για τον gnet? έχω ακούσει οτι τον ετοιμάζουναι...

Μετα τα 75lvl που να παω για να ανεβω lvl.Δοκιμασα στο Tower of Insolence στο 15ο οροφο αλλα εκει ειναι δυσκολα τα πραματα.

coal mines έχεις πάει?

(τα creeps που είχε ο elite στα coal mines δεν υπάρχουν σε όλους τους server? :confused:

Κανένας σοβαρός free server για LA2 C4υπάρχει στην Ελλάδα

που να μην σβήνει τους λογαριασμους τον χρηστών σε καθε αναβάθμιση?

Προτείνω να ξεκινήσουμε και μια δημοσκόπιση για το ποιός Sever είναι ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος τι λέτε?

Κανένας σοβαρός free server για LA2 C4υπάρχει στην Ελλάδα

που να μην σβήνει τους λογαριασμους τον χρηστών σε καθε αναβάθμιση?

έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για τον zeus...χ5 rates.. αν ενδιαφέρεσαι... :)

έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για τον zeus...χ5 rates.. αν ενδιαφέρεσαι... :)

Με εδιαφέρει βασικά μα μην γινονταί RΒ και σε μελλοντική αναβάθμιση να μην σβηστούν οι χαρακτήρες. Πόσο αξιοπιστος είναι ο zeus? στην βαθμολογία του http://l2.hopzone.net/free-lineage2-servers.html δεν ειναι ιδιαίτερα ψιλά οχι βέβαια οτι λέει και κάτι αλλά....

Προτείνω να ξεκινήσουμε και μια δημοσκόπιση για το ποιός Sever είναι ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος τι λέτε?

15ο?νομιζα οτι 14ο ηταν ο ψηλοτερος με τον Baium εκει πανω...

Δοκιμασε 13-12...ακομα 9ο

Oντως ο 14 ειναι ο τελευταιος.Μερακλη για να παμε 13-12 παμε 14 και μετα ποδαρατο,ε?

Κατι ακομα.Υπαρχει στον cosmos ενας server o οποιος λεγεται bartz(ελληνικος).Εγω τοσο καιρο παιζω στους servers της dsgamers.net οπου κι εκεινοι εχουν bartz γιατι ειχα βαλει και το ip του cosmos αλλα και ενα patch απο dsgamers.netΕχει μπερδευτει κανενας αλλος ετσι?:O

ΜΑΧ.

Σκέφτομαι κι'εγώ να ξεκινήσω το παιχνίδι, φυσικά στους Official Servers μιας και απ'οτι βλέπω υπάρχουν προβλήματα με τους άλλους. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Η αγορά του παιχνιδιού είναι υποχρεωτική? Αν ναι, γιατί διατίθεται επίσημα για download απο την σελίδα? Επίσης, αν το κατεβάσω και αγοράσω μια κάρτα απο το eshop (αυτήν συγκεκριμένα: http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.01362) θα μπορώ να παίξω κανονικά άμεσα? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Ti na balw twra edw.. den kserw!

Για πρωτη φορα πρεπε να αγοραστει και το παιχνιδι γιατι ζητειτε serial code του client. Αλλα αφου σου τελειωσει η καρτα θα χρειαζετε μονο καρτα για ανανεωση του χρονου. Παντως δεν ξερω αν ειναι καλο να αρχισεις τωρα! Σιγα σιγα το lineage 2!!!! (το τονιζω) πεθαινει

Το ξερες πως έχει βγει c5 στα κορεάτικα και τώρα φτιάχνουν το lineage 3???

Απλα για δες λιγο,πόσο κόσμο υπάρχει...Τώρα αναπτύζεται το l2...

Αρκει μόνο να μην έχεις παίξει σε σέρβερ 5000 γιατι εκει βαριέσαι.παίξει σε έναν απο x50 και κάτω...

@giarlos βλέπω στην υπογραφή σου το l2.γιατι τότε παίζεις??

*** Moderation mode ***

Πρόσεχε τις εκφράσεις σου

Για πρωτη φορα πρεπε να αγοραστει και το παιχνιδι γιατι ζητειτε serial code του client

Είναι σίγουρο αυτό? Τότε γιατί το δίνουν για download απο την σελίδα τους? Ειχα την εντύπωση οτι το παιχνίδι είναι δωρεάν απλά πληρώνεις την μηνιαία συνδρομή...

Το παιχνιδι το κατεβαζεις free απο τη σελιδα τους(αν μπορεσεις ποτε.Να'ναι καλα τα torrents!)Τωρα για την καρτα προπληρωμενου χρονου.Τα λεφτα ειναι πολυ λογικα για 2 μηνες.Αν δω και δεν ξεκολλαω απο το παιχνιδι,σιγουρα θα την βαλω για να δω πως ειναι απο περιεργια τα κανονικα πραγματα μιας κι απ'οτι εχω ακουσει τα περισσοτερα πραγματα στους free servers(τουλαχιστον εκει που παιζω εγω)ειναι απο το C3.:rolleyes:
ΜΑΧ.

Free ειναι αλλα απο το official site δεν παιζει να το κατεβασεις.Πρεπει να το κατεβασεις με torrent.Υπαρχουν sites που εχουν τετοια αρχειακια μικρου μεγεθους τα οποια τα ανοιγεις με ενα προγραμμα p2p για torrents,το Bitcomet πχ,και κατεβαζεις.Παρε 2 links για να ξεκινησεις αν δεν το εχεις.Φυσικα θελει DSL για να κατεβει,ε?:)

Lineage II C4 Torrent

Torrent Site

BitComet

Ελπιζω να βοηθησα!:D

ΜΑΧ.

Τι εννοείς οταν λές "απο το official site δεν παίζει να το κατεβάσεις"? Το κατέβασα απο το lineage2.com και το έκανα install κανονικά. Τώρα πού και πώς βάζω την κάρτα που αγόρασα? Δοκίμασα στο plaync.com να κάνω Add Game στον λογαριασμό που άνοιξα αλλά μου ζητάει Serial Code του παιχνιδιού...

ΑΑΑ!Θα επεσε η κινηση..Πριν λιγες βδομαδες που ηθελα να το κατεβασω ολο μου ελεγε οτι ειναι full οι γραμμες.Αφου το εχεις υπαρχουν 2 τροποι να παιξεις.Ειτε στο official,οπου πληρωνεις για να παιξεις(εβαλαν τα παιδια και link πιο πανω για μια καρτα προπληρωμενου χρονου)ειτε σε αλλους free servers.Αυτος που παιζω εγω εχει και υπο-servers και εχει αρκετοοοο κοσμο!Θα δεις στο κεντρο της σελιδας να λεει new account manager και απο κατω για ενα patch.Κανε ενα λογαριασμο,κατεβασε το patch,τρεχτο στο φακελο του παιχνιδιου.Την πρωτη φορα που θα μπεις θα σου κανει updates.Θα παρει λιγη ωρα..Μολις μπεις στο παιχνιδι,βαλε τα στοιχεια του account σου,επελεξε υπο-server και καλως σε βρηκαμε!!!

ΥΓ)Ο bartz ειναι πολυ καλος για να μπεις στο κλιμα και παιρνεις lvls σε λογικο επιπεδο.Ο Erica εχει τον περισσοτερο κοσμο και τα lvls ανεβαινουν για πλακα αλλα ειναι πιο δυσκολος σε θεμα παιχτων.

DSGamers

WELCOME!!!

ΜΑΧ.

Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Αγόρασα την Game Card αλλά δεν ξέρω που ακριβώς να βάλω το Serial Number της. Στο plaync.com όταν πάω να κάνω Add Game μου ζητάει Serial Code απο το παιχνίδι. Πρέπει να το έχω αγοράσει αυθεντικό δηλαδή για να μπορέσω να παίξω??? Το έχω κατεβάσει απο το official site και το έχω εγκαταστήσει κανονικά..

Εμενα το ελεγε στη σελιδα μετα το registration αν θυμαμαι καλα,οταν πρωτοεβαλα το παιχνιδι και δεν ηξερα για servers free..Δεν τους στελνεις ενα mail?Σιγουρα θα σε φωτισουν!:)
ΜΑΧ.

Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Αγόρασα την Game Card αλλά δεν ξέρω που ακριβώς να βάλω το Serial Number της. Στο plaync.com όταν πάω να κάνω Add Game μου ζητάει Serial Code απο το παιχνίδι. Πρέπει να το έχω αγοράσει αυθεντικό δηλαδή για να μπορέσω να παίξω??? Το έχω κατεβάσει απο το official site και το έχω εγκαταστήσει κανονικά..

Δεν επρεπε να παρεις GameCard , το παιχνιδι επρεπε να παρεις.

Μεσα θα ειχε το DVD του παιχνιδιου , ενα serial που εχει και 2 μηνες δωρο νομιζω, + μια gamecard για την πρωτη ανανεωση

Το ξερες πως έχει βγει c5 στα κορεάτικα και τώρα φτιάχνουν το lineage 3???

Απλα για δες λιγο,πόσο κόσμο υπάρχει...Τώρα αναπτύζεται το l2...

Αρκει μόνο να μην έχεις παίξει σε σέρβερ 5000 γιατι εκει βαριέσαι.παίξει σε έναν απο x50 και κάτω...

@giarlos βλέπω στην υπογραφή σου το l2.γιατι τότε παίζεις??

*** Moderation mode ***

Πρόσεχε τις εκφράσεις σου

Σιγα σιγα το lineage 2!!!! (το τονιζω) πεθαινει

Ρε ψηλέ. Μ'αρέσει που το τονισα το lineage 2. Ελεος δηλαδη. Οσο για σερβερ αστο! εχω παιξει........ και x2 x3 x5 x7 x10 x30......... Και αν πεθαινει μπορω να το δω ανετα σε ολα τα νετ καφε κτλ. Λοιπον για το 3 δεν ξερω παντως το 2 καταντησε βαρετο πια

καταρχην συγνώμη για την έκφραση μου.

Και, το να βάζεις τεράστεια τα γράμματα σημαίνει οτι νομίζεις οτι ειμαστε τυφλοι...

-----------------

Λοιπον.γνώμη σου είναι να πιστεύεις οτι θες...

Τώρα.Δεν ξες πόσοι διαφορετικοι server υπάρχουν..

1x,κλπ φτάνει 1κκ

server με subclasses,με hero,με pets,με gm rights,με all skills,με πολύ κόσμο.

Απλά δεν πιστεύω να έχεις παίξει σε τόσους διαφορετικούς servers.

τώρα αν πιστεύεις οτι το l2 πεθαίνει και δεν θες να παίξεις δεν μπορούμε να κάνουμε κατι γιαυτο.Απλά σου λέω,το παιχνίδι έχει εξέλιξει...

Οτι εχει εξελιξη το ξερω. Το θεμα ειναι οτι εχω παιξει σε 30 σερβερ που θυμαμαι. Βεβαια οι 15 ηταν high rate αλλα και στους low ημουνα υπολογισιμος απο τις ωρες που επαιζα. Ας πουμε ο τελευταιος που αρχισα ηταν ο extreme (tempest) και σε 2 βδομαδες ειχα ενα 52 lvl plains walker.

Και το οτι λεω οτι πεθαινει το λεω επειδη παιζουν πολυ πιο λιγοι απο αυτους που επαιζαν (οι οποιοι παραμενουν να ειναι υπερβολικα πολλοι :) ) Απλα τα πραματα δεν ειναι οπως πιο παλια

Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω να παιζω στον official server καθως εχει μεσα περισσοτερα πραγματα.Oι περισσοτεροι servers εχουν ακομα τα skills και πολλα αλλα πραγματα του C3.Δεν ξερω ομως τι rates εχει.Μηπως καποιος γνωριζει να μου πει???:confused:
iphone 3G & Nokia N82 owner