alkhs123 Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 re pedia molis ekana ena quest kai tora to metaniosa. ithela na ton kano kati allo. ginete tipota i arxizo kainourgio xaraktira? an xano sinexia gia na peso kato apo to minimun lvl pou zitaei gia to sigekrimeno quest mipos boro na to xanakano? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 καντο abort και κανε το αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 έχει ανακαλύψει κανείς κανενα server με ελάχιστο lag η και καθόλου αν γίνεται και με υψηλά rates για να περνάει η ώρα???:O Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 έχει ανακαλύψει κανείς κανενα server με ελάχιστο lag η και καθόλου αν γίνεται και με υψηλά rates για να περνάει η ώρα???:O yeap :) http://dsgamers.net c4 server με προς το παρων δεν μα8αινεις skills και τα c4 είναι προς το απρων passive.γιαυτο περιμενουμε :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 yeap :) http://dsgamers.net c4 server με προς το παρων δεν μα8αινεις skills και τα c4 είναι προς το απρων passive.γιαυτο περιμενουμε :S απο lag πως πάει?? c4 οπότε κάνω install το game και το αφήνω να κάνει όλο το Update?? χρειάζεται κ τπτ αλλο για c4?? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 no c4 update... lag μια χαρα ειναι.Παιχτες/lag ειναι τέλειο.Τωρα αν τον βρεις σε κατασταση να εχει κανει να κανει restart 10 ωρες θα κολλαει δεν λεω.Μια χαρα ειναι το lag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 καντο abort και κανε το αλλο ayto rotao pos ginete abort. exei oloklirothei to quest kai exo pexei ligo akoma. an den eixe oloklirothei den tha eixa provlima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 no c4 update... όπως το είπα δλδ έτσι...? δεν χρειάζεται να ξανακατεβάσω τον client... ε?:confused: Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 δεν ξερω αν κανεις update τον c3 και γινεται c4.κατεβασε c4 και παιξε χωρις update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 δεν ξερω αν κανεις update τον c3 και γινεται c4.κατεβασε c4 και παιξε χωρις update όσο για τον παραπάνω server, account ..? που κάνω? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 όσο για τον παραπάνω server, account ..? που κάνω? i think it's auto account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 i think it's auto account. όντως.. :) έπαιξα λίγο στον x5000 και είδα οτι σε αυτόν τον Server μπορείς, άσχετα με τι θα φτιάξεις (human,elf,orc, dwarf, dark elf) και άσχετα με το αν είσαι fighter η wizard, μπορείς να πάρεις τα Skills οποιανού θέλεις.. ^^ έχω εναν human sorceror, χτυπάω με skills του spellholwer και έχω όλα τα buffs , dances και songs που χρειάζομαι.. :) όλα αυτά αρκεί να έχεις sp.. α! και μέσα σε λίγο χρόνο, βρήκα κ 4-5 έλληνες...:O Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 εγω εναν orc fighter(οι αλλοι ειναι ημι-fighter)και απο p.atk σε dual +30 top φτανει 8k!!! i have clan,too.if u want pm to Meraklis56 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 εγω εναν orc fighter(οι αλλοι ειναι ημι-fighter)και απο p.atk σε dual +30 top φτανει 8k!!! i have clan,too.if u want pm to Meraklis56 ;) +30?? πως έγινε πάλι αυτό?? μου το έδειξε και ενας άλλος έλληνας που βρήκα, είχε ενα bow +30! έλεος... θα μου φτιάξεις κ εμένα ένα?? :) char name : Truman..;) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Ξερει κανενας ενα server που να μη θελει πολυ καψιμο για να ανεβεις και να λειτουργουν τα dances του BD? Θελω να δω επιτελους πως λειτουργει το vampiric dance!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 τρελη κριτικαλια με το vampiric dance.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Ξερει κανενας ενα server που να μη θελει πολυ καψιμο για να ανεβεις και να λειτουργουν τα dances του BD? Θελω να δω επιτελους πως λειτουργει το vampiric dance!!!! δοκίμασε στον server που λέμε παραπάνω... :P σε 5λεπτά (και πολλά λεώ ) έχεις πάει 80. :) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 just log in the dsG l2 server.... @junior τα αγορασα τα σπα8ια.πως να τα φτιαξω?...Εγω εκανα s grade +14. Αγορασα και ενα bow +12 και πιανω 10k p.atk normall with buffs and 20k p.atk for maximum ;) (με το τοξο) and 25k hp αντε να πεσω...Μονο αν ειναι 2 μαζι... για δειτε εικονες... c4 pics: 1)http://img126.imageshack.us/img126/7929/shot000008bx.jpg 2)http://img126.imageshack.us/img126/1244/shot000018vl.jpg 3)http://img126.imageshack.us/img126/6629/shot000058bk.jpg 4)http://img126.imageshack.us/img126/6629/shot000058bk.jpg My Player ;) 1)http://img204.imageshack.us/my.php?image=shot000196wr.jpg (hp) 2)http://img126.imageshack.us/my.php?image=shot000249sc.jpg (see this imediatly it has xx p.atk) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 To paixvidi mamaei epitelous katafera kai katalaba pws va mpw kai poses 10ades GB prepei va katebasw gia va mpw! Epeidn omws dev exw tis apeires wres (dustuxws) pou xreiazetai kai kati akousa gia bot klp poios m porei va mou pei pou tha brw kapoio apo auta? (dwreav fusika!) Thelw va to dw pws ekselisetai kai epeidn dev ta xw kai polu auta ta games kavw apeires wres akoma kai ta prwta quests!!! My advice is Away From BNB. όλοι οι n00b παίζουν εκει(όλοι οι παροντες εξαιρούνται) εκει παιζω...γιατι το λες γιατι ειμαι νεους? αλλη ερωτηση¨γινεται να χω στο σκληρο περισσοτερο απο 1 σερβερ? 2.ποιος σερβερ ειναι 100χ που ειπατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 κιτα φιλε.και εγω οταν επαιζα bnb μικρος ημουν Αλλα εγω δεν εβριζα μανες,gm,Χριστους και Παναγιες ομως.... συνεπως δεν ξερω πως συμπεριφερεσαι...αλλα το 60% απτον bnb ειναι μικρα παιδια και βριζουν αβερτα κουβερτα... γιαυτο εκοψα εντελως ελληνικους server και γλιτωσα βρισιδια,αγχος(και για λεφτα και αν με κανουν pk) εχω κατι φωτογραφιες που εγινα hero with +30 s grade dragonic bow.φωτος ιν next post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 εκει παιζω...γιατι το λες γιατι ειμαι νεους? αλλη ερωτηση¨γινεται να χω στο σκληρο περισσοτερο απο 1 σερβερ? 2.ποιος σερβερ ειναι 100χ που ειπατε? φτιαξε εναν αλλο φακελο με οτι ονομα θες και κανε copy paste τα αρχεια του lineage2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Ποιες πόρτες ανοίγουμε στο router για να τρέξουμε το lineage2 σε lia2 server??:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 νομιζω οτι ειναι ιδιες για ολους tous server.αφου ειναι μια εφαρμογη. (μη με παρεξηγησετε δεν εχω σχεσεις με modem-router καθολου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Ποιες πόρτες ανοίγουμε στο router για να τρέξουμε το lineage2 σε lia2 server??:cool: εγώ δεν έχω ανοίξει καμία Port και όλα δουλεύουν κανονικά... :) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Γεια σας. Κατέβασα απο το μουλάρι το l2 και από l2ia.com το patch για το server που χρησιμοποιούν τα e-global. Χωρίς να αντικαταστήσω το desktop.ini τρεχω το l2 και τότε ξεκινάει ένα patchαρισμα ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ με μια ημερομηνία 23-28 μαρτίου να αναγράφεται στο παραθυρακι. Αυτο θα γίνεται κάθε εβδομάδα?? Θα μπορέσω μετα από όλα αυτά να συναντηθώ με τα φιλαράκια που μπαίνουν από το e-global ή πρέπει και το internet cafe να έχει περασμένο το patch της εβδομάδας?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts