jonk Δημοσιεύτηκε March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 24, 2005 Ρε παιδια πηρα το usr 9106,το οποιο ειναι modem,router και wireless access point.Το συνδεσα κανονικα στην καρτα δικτυου του υπολογιστη μου,περασα οδηγους,εκανα τις ρυθμισεις και συνδεθηκα στο internet.Ολα καλα μεχρι εδω. Λεω,δεν κανω και ενα ασυρματο δικτυο με το φορητο μου,τωρα που φτιαχνει ο καιρος να μπορω να σερφαρω στο νετ και απο τον κηπο μου?Ξεκιναω λοιπον και παω network connections>local area connection>internet protocol(tcp/imp)και βαζω: use the following ip adress IP Adress 192.168.1.2 Subnet mask 255.255.255.0 Default gateway 192.168.1.1 Πιο κατω εβαλα τις ρυθμισεις που μου εχει δωσει η forthnet. Παω τωρα στο φορητο και κανω εγκατασταση την ασυρματη καρτα. Πατωντας το εικονιδιο των windows για τις ρυθμισεις της καρτας μου γραφει οτι τα windows δεν μπορουν να ρυθμισουν την ασυρματη συνδεση.Παω στο προγραμμα της καρτας και απο εκει κανω τις ρυθμισεις. use the following ip adress IP Adress 192.168.1.3 Subnet mask 255.255.255.0 Default gateway 192.168.1.1 Πιο κατω εβαλα τις ρυθμισεις που μου εχει δωσει η forthnet. Μετα παω στο system>computer name το αλλαζω βαζω κοινο ονομα για το δικτυο και στα 2 pc.Παρολα αυτα μονο internet παιρνει ο φορητος.Αρχεια κοινα δεν μπορω να δω ουτε απο τον ενα ουτε απο τον αλλο. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 kane tous fakelous tou desktop pou theleis na vlepeis apo to laptop sou "sharing". Deksi klik kai epelekse ti leitourgia share. Vale omws kai wep encryption (sto router) gia na min mpei kapoios pou einai konta sou kai exei asirmati karta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Και ρύθμισε τα firewalls.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts