WoW Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 δέν είναι το θέμα μαγκία αλλα άμα είναι ο άλλος 25-30 χρονων μαντραχαλος και κάθεται και τόν ταίζει η μαμά του είναι ΑΘΛΙΟ αυτό που θέλω εγω είναι η οικονομικοι ανεξαρτισία από τους γονείς Re man dn einai logiko enas 15xronos na douleuei 12wro kai dei oikodomh. Auth h ideologia diy dn mou leei apolutws tpta gt etsi k alliws e3artiesai apo tous goneis sou . Asxeta an douleyeis 2 mhnes...me ta gkafra pou 8a bgaleis 8a pareis kati pou 8a soiu aresei(kai dn sto pairnoun oi goneis sou gia diaforous logous) px 1 leet pc,mhxanaki klp Egw dn exw douleyei pote ws twra kai dn 8a h8ela na paw oikodomh na sapisw, 8a protimousa kati pio elafru. Filika panta, wow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Re man dn einai logiko enas 15xronos na douleuei 12wro kai dei oikodomh. Auth h ideologia diy dn mou leei apolutws tpta gt etsi k alliws e3artiesai apo tous goneis sou . Asxeta an douleyeis 2 mhnes...me ta gkafra pou 8a bgaleis 8a pareis kati pou 8a soiu aresei(kai dn sto pairnoun oi goneis sou gia diaforous logous) px 1 leet pc,mhxanaki klp Egw dn exw douleyei pote ws twra kai dn 8a h8ela na paw oikodomh na sapisw, 8a protimousa kati pio elafru. Filika panta, wow Τότε είναι λογικό να κάθονται όλη μέρα στα net cafes και να παίζουν counterstrike/medal of honour/warcraft/wow όλη μέρα με τα λεφτά του μπαμπάκα και να μπλέκουν με αρθρίτιδα στα 14? :p Εκτός απο την οικονομική αποκατάσταση/ενίσχυση, η δουλεία στην οικοδομή είναι και ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ και μάλιστα πολύ καλή και πολύ ποιο ΥΓΙΕΙΝΗ απο το να αποβλακώνεσαι όλη μέρα με τα psp και τα counterstrike. Επίσης το ωράριο δεν είναι απαραίτητα 12ωρο όπως λές ;) Επίσης πιστεύω είναι καλύτερα να σου βγαίνει απο μικρός (15-16) το λάδι για να μαθαίνεις οτι τα λεφτά βγαίνουν με κόπο και δεν μπορείς να τα αποκτάς πάντα με την απλή φράση "μαμά δώσε λεφτά" γιατί στο τέλος θα καταντήσεις 25 χρονών και θα ζείς ακόμα με τα λεφτά της μαμάκας. Για δείτε τι γίνεται στη δύση, πχ Γερμανία, το χουν σίγουρο οτι 18 ή 19 ή άντε 20 χρόνών θα νοικιάζεις δικό σου σπίτι, δλδ δεν θα μένεις με τους γονείς σου και θα είσαι ανεξάρτητος οικονομικά και το θεωρούν προσβλητικό να έχεις ξεπεράσει αυτήν την ηλικία και να ζείς ακόμα με τους γονείς σου. Και η Γερμανία ήταν απλώς ένα απο τα πολλά παραδείγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 απο δουλεια αλλο τιποτε απο 16-18 σε καταστημα υπολογιστων (καλοκαιρι)επιδιορθωση και πωληση .σνιφ σνιφ πηγαιναν για αγορα ψυχτρας και εβγαιναν με motherboard΄;) . απο 18-20 στρατος τωρα παιζει κατι με οικοδομες το καλοκαιρι και μαλλον θα ειμαι μεσα εμ τι αλλο ειμαι που ειμαι γαιδαρος να το αξιοποιησω κιολαs :0 Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Τότε είναι λογικό να κάθονται όλη μέρα στα net cafes και να παίζουν counterstrike/medal of honour/warcraft/wow όλη μέρα με τα λεφτά του μπαμπάκα και να μπλέκουν με αρθρίτιδα στα 14? :p Εκτός απο την οικονομική αποκατάσταση/ενίσχυση, η δουλεία στην οικοδομή είναι και ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ και μάλιστα πολύ καλή και πολύ ποιο ΥΓΙΕΙΝΗ απο το να αποβλακώνεσαι όλη μέρα με τα psp και τα counterstrike. Επίσης το ωράριο δεν είναι απαραίτητα 12ωρο όπως λές ;) Επίσης πιστεύω είναι καλύτερα να σου βγαίνει απο μικρός (15-16) το λάδι για να μαθαίνεις οτι τα λεφτά βγαίνουν με κόπο και δεν μπορείς να τα αποκτάς πάντα με την απλή φράση "μαμά δώσε λεφτά" γιατί στο τέλος θα καταντήσεις 25 χρονών και θα ζείς ακόμα με τα λεφτά της μαμάκας. Για δείτε τι γίνεται στη δύση, πχ Γερμανία, το χουν σίγουρο οτι 18 ή 19 ή άντε 20 χρόνών θα νοικιάζεις δικό σου σπίτι, δλδ δεν θα μένεις με τους γονείς σου και θα είσαι ανεξάρτητος οικονομικά και το θεωρούν προσβλητικό να έχεις ξεπεράσει αυτήν την ηλικία και να ζείς ακόμα με τους γονείς σου. Και η Γερμανία ήταν απλώς ένα απο τα πολλά παραδείγματα. Re man ama 8es na kaneis gumnastikh pas se gumnasthrio pou sthn telikh einai oti kalutero gia to swma.Opws les to e-gaming einai mia moda anamesa stous neous pou omws siga siga pernaei kai se ligo kairo 8a apotelei parel8on.A epeishs dn einai tuxaio oti gia oikodomh pernoun sunh8ws 3enous px albanous polwnous klp(dn eimai ratsisths)Kai oso g auto pou les oti apo mikros prepei na douleueis duskola gia na ma8eis thn a3ia tou xrhmatos diafwnw ka8eta!Dld egw prepei na paw na douleyw se oruxeio ??Efoson oi goneis mou exoun thn eukolia na mou prosferoun kapoia kondulia na spoudasw kai na exw ena oso to dunaton pio eukolo epaggelma ka8ws kai epikerdes dn nomizw na einai katakriteo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Re man ama 8es na kaneis gumnastikh pas se gumnasthrio pou sthn telikh einai oti kalutero gia to swma. Και στο γυμναστήριο δεν πληρώνεις; :p Πας στην οικοδομή και σε πληρώνουν κ απο πάνω. Τεσπα ένα παράδειγμα ήταν απλώς. .Opws les to e-gaming einai mia moda anamesa stous neous pou omws siga siga pernaei kai se ligo kairo 8a apotelei parel8on. Σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν; Μόλις άρχισε και όλο και περισσότεροι ασχολούνται. Απλώς το 'χουν παρακάνει, όλη μέρα εκεί μέσα. Kai oso g auto pou les oti apo mikros prepei na douleueis duskola gia na ma8eis thn a3ia tou xrhmatos diafwnw ka8eta!Dld egw prepei na paw na douleyw se oruxeio ?? Που ακριβώς λέω οτι πρέπει να δουλεύεις "δύσκολα" σε "ορυχείο"? :p Έγραψα ότι ειναι καλύτερο το να δουλεύεις (δλδ να αποκτάς το χρήμα με κόπο) παρά να τρέχεις στα netcafes με τα λεφτά της μαμάκας και να μήν κάνεις τίποτα όλη μέρα. Αυτάααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 δηλαδή για να καταλάβω είναι κακό να μην δουλεύεις??? και εγώ δεν έχω δουλέψει ποτέ και είμαι 26. και είναι κατακριτέο να πηγαίνω να πίνω καφέ ή να ασχολούμαι με οτιδήποτε μου προξενεί ευχαρίστηση με χρήματα των γονιών μου?? ούτως ή άλλως οι γονείς για ποιόν τα κάνουν όλα?για τα παιδιά τους. η γνώμη μου είναι οτι γονείς που επιδιώκουν είτε αφήνουν να δουλεύουν παιδιά κάτω των 18 είναι ανεύθυνοι και απάνθρωποι,και δεν θα πρέπει να λέγονται και γονείς. και κάτι τελευταίο για όσους νομίζουν οτι με την υποτιθέμενη απεξάρτηση απο τους γονείς (οικονομική ή οποιασδήποτε μορφής)είναι πανάκεια στα προβλήματατους και μαγκιά απατώνται οικτρά. απεξαρτάσαι εν μέρει απο τους γονείς ας πούμε οικονομικά και εξαρτάσαι απο εναν οποιοδήποτε εργοδότη και δουλεύεις σαν σκύλος για ένα κομμάτι ψωμί και νιώθεις ευτυχισμένος ΄και μάγκας. αυτό δεν μου φαίνεται μαγκιά.για κάτι άλλο μου ακούγεται,αλλά δεν το λέω για να μην προσβάλλω κανέναν. παραδείγματα όπως γερμανίας-αγγλίας κτλ κτλ γιατί είναι ενδεδειγμένα προς μίμηση???πως το συμπεράνατε αυτό?? για μένα λοιπόν μάγκας είναι αυτός που κάθεται και απολαμβάνει (παράγωντας κάποιο έργο ταυτόχρονα όπως σπουδές,που αποτελεί επένδυση για μελλοντική αξαργύρωση.) όλα τα επιχειρήματα του στυλ δεν μαθαίνεις πως βγαίνουν τα φράγκα,κοπροσκυλιάζεις,κτλ κτλ είναι παλαιών εποχών ,και πιάνουν μόνο σε άτομα με μειωμένη ή καθόλου κριτική ικανότητα. αυτά και απο μένα λοιπόν,γιατί ακούγονται και γράφονται πολλά παράλογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 nikos_16 μάλλον έχουμε τίς ίδιες απόψεις.... φίλε zombie26 είναι κακό να πάς να δουλεύεις, όχι απαρετήτα 12ωρο, αλλα ρε φίλε σκέψου κατι όπως το θεωρώ εγώ και ας μου ρίχνεις 16 χρόνια με αυτα τα χρήματα δινεις μία χειρα βοηθείας, μία ανάσα στην οικογένεια σου αυτο το διάστημα τον 3 μηνών που είσαι απαλαγμενος απο τους γονείς σου με αυτά τα χρήματα μπορείς να πάς διακοπές, να αγοράσεις μηχανάκια, ένα laptopιδι, να αγοράσεις τήν κινητάρα σου και άλλα χίλια δυο πράγματα που δέν μπορώ να απαριθμήσω τώρα............... Αν θές τήν γνώμη μου είναι κρίμα ένα παλικάρι σαν και Εσένα να κάθεται να ξύνει τα @ρ.1Di@ του... δέν ξέρω βέβαια σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια σου, αλλα η δικια μου είναι μία μέση ελληνική οικογένεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Λοιπον ξεκινησα γυρω στα 14 σε εργοστασιο με κονσολες αυτοκινητου Μετα στη Δελτα στα παγωτά (εκει ηταν ωραια :rolleyes: ) ΜΕτα το στρατο ξεκινησα πανω σε αυτο που μου αρεσε (τεχνικος - administrator ) μεχρι και σημερα Αν θα γυρνουσα το χρονο πισω , θα πηγαινα σε αλλο επάγγελμα ... φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 εγω μπορω να πω πως σε γενικες γραμμες συμφωνω με τον zombie26. Και οσον αφορα τα "συστηματα" του εξωτερικου ειναι οντως απανθρωπα,στα 18 σου λενε η φευγεις απο το σπιτι ή μενεις στο σπιτι και πληρωνεις ενοικιο (ασχετα αν το σπιτι ανηκει στους γονεις). Επισης τα παιδια στιν Αγγλια πχ που δουλευουν το καλοκαιρι βγαζουν πολλα παραπανω χρηματα απ'οτι θα βγαλει το Ελληνακι σαν γκαρσονι αρα μαλλον δεν πρεπει μαλλον να γινεται και απευθειας συγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 εγω πέρυσι εβγαζε ένα <<ικανοποιητικο>> ποσο.... δε σας λεω χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Εγω δουλευω απο οταν τελειωσα το σχολειο,παραλληλα με τη σχολη μου και ειμαι 26,αλλα θα παντρευτω εναν πλουσιο και θα σταματησω:p ;) (φατε με τωρα) Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 αυτο ειναι υποκειμενικο. Αν σου εβγαινε ο πατος (συγνωμη για την εκφραση) στην δουλεια τοτε ποσο ικανοποιητικο ηταν αυτο το ποσο? Δεν πρεπει να το μετρας αναλογα με το ποσα παιρνεις αλλα το τι κανεις για να τα παρεις αυτα (προσωπικη μου αποψη παντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Εγώ ξεκίνησα να δουλεύω στα 22. Ξέκινησα με ένα 6μηνο πρακτική και συνεχίσω στην ίδια δουλειά. Δεν θα μου άρεσε να είχα ξεκινήσει να δουλεύω σε μικρότερη ηλικία :rolleyes: mona-liza όταν βρεις τον πλούσιο ρώτα τον αν έχει και αδερφό να μου τον δώσεις :p Κατά προτίμηση να έχει κανένα κατάστημα με ρούχα - παππούτσια :p Ωχ! θα με φάτε και μένα? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 α μην ανυσηχεις και αδελφια να μην εχει,εγω θα το κρατησω λιγο καιρο ισα ισα για σπιτι-αυτοκινητο-εξοχικο και μετα στον δινω μην ξεχνατε "τα αγαθα κοποις κτωνται!" Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Akribws etsi einai opws ta leei o zombie .+1 @nikos_16 h suzhthsh mas dn odhgei pou8ena alla efoson anafereis thn germania enas filos mou ellinas einai twra 17 k autos kai pezei dj se ena club kai menei kanonika me thn oikogeneia tou kai ta lefta pou bgazei ta spatalaei se oti tou k@ul$^&Ysei kai oxi se katoikia,trofh,klp Etsi kai alliws edw einai Ellada kai oxi germania,agglia,pakistan,klp klp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 απόψεις....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 mexri propersi to kalokairi sto patera mou.apo persi to kalokairi ws kai shmera sta misa sxedon magazia ths paraliakhs se kathe posto omws..:wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 παραδείγματα όπως γερμανίας-αγγλίας κτλ κτλ γιατί είναι ενδεδειγμένα προς μίμηση???πως το συμπεράνατε αυτό?? :blink: Μακάρι να ήταν μόνο Αγγλία-Γερμανία όπως λές. Όλες οι ανεπτυγμένες δυτικές χώρες (βλ. χώρες όπου ξύσιμο-φραπές-τσιγάρο δεν είναι το ποιο δημοφιλές χόμπι πρωί-μεσημέρι-βράδυ) έτσι είναι. Δεν σε διώχνει κανείς απο το σπίτι, έτσι είναι η νοοτροπία τους. Μεγαλώνουν ξέροντας οτι 18-20 θα πρέπει να έχουν σταθεί στα πόδια τους και να είναι πλέον ανεξάρτητοι. Τώρα αν εσύ είσαι περήφανος που είσαι 26 και ακόμα "β*ζαίνεις" (χωρίς παρεξήγηση), αυτό μάλλον δείχνει οι οικογένειά σου είναι ευνοημένη οικονομικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 αυτό δεν μου φαίνεται μαγκιά.για κάτι άλλο μου ακούγεται,αλλά δεν το λέω για να μην προσβάλλω κανέναν. diladi to na doulevei o pateras sou oli tin mera apo to prwi mexri to vradi xeimwna kai kalokairo gia na vgalei to diko tou alla kai to diko sou to pswmi enw exei enan gio o opoios einai ikanos alla variete na sikwsei to daxtilaki tou kai prwtimaei na kathete giati tou ta prosferei o pateras tou me tin douleia tou les kai einai sklavos dikos sou kai den exei dikawma na xekourasti giati esi kai o opoiosdipote allos varieste na sikoswsete to daxtilo sas na vgalete kanena euro einai terastia magia?den einai,ati allo einai alla den to lew gia na min prosvalw merikous edw mesa;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Ξεκίνησα να δουλεύω στα 23 μου , μόλις τελείωσα τις σπουδές μου και γύρισα στο σπιτάκι μου(σπούδαζα σε άλλη πόλη , εκτός Αθήνας) Νομίζω ότι η δουλειά κάνει καλό στον άνθρωπο , παρόλο που τον κουράζει.Τον βοηθάει να κρατάει επαφή με την κοινωνία , του χαρίζει εμπειρίες και τη δυνατότητα να εξασκεί τις ικανότητές του. Χωρίς πλάκα , όταν στο λύκειο τα έγραφα στις εκθέσεις δεν τα πίστευα καθόλου.Σήμερα όμως τα έχω διαπιστώσει με τα ίδια μου τα μάτια. Άλλωστε , το να έχεις φτάσει σε μια ηλικία και να είσαι ανίκανος να θρέψεις τον εαυτό σου , νομίζω είναι ότι πιο υποτιμητικό υπάρχει για έναν άνθρωπο.Πιστεύω ότι είναι καλό κάποιος να αρχίσει να δουλεύει από νωρίς , ακόμα και αν σπουδάζει. Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 diladi to na doulevei o pateras sou oli tin mera apo to prwi mexri to vradi xeimwna kai kalokairo gia na vgalei to diko tou alla kai to diko sou to pswmi enw exei enan gio o opoios einai ikanos alla variete na sikwsei to daxtilaki tou kai prwtimaei na kathete giati tou ta prosferei o pateras tou me tin douleia tou les kai einai sklavos dikos sou kai den exei dikawma na xekourasti giati esi kai o opoiosdipote allos varieste na sikoswsete to daxtilo sas na vgalete kanena euro einai terastia magia?den einai,ati allo einai alla den to lew gia na min prosvalw merikous edw mesa;) εγώ είπα οτι δεν δουλεύω αλλά σπουδάζω ακόμα. και είναι και το άλλο.όσο κι ανα κούγεται παράξενο δεν με αφήνουν οι γονείς μου να δουλέψω,έστω και σε κάτι ελαφρύ. με το εξής σκεπτικό.οτι εφόσον οι γονείς μου πέρασαν πολύ δύσκολα παιδικά και φοιτητικά χρόνια,δεν ήθελαν με τίποτα να περάσω κι εγώ τα ίδια.κι έτσι μου το ξεκαθάρισαν οτι δεν πρόκειται να με στείλουν να δουλέψω σε καμία περίπτωση.το μόνο που μου ζήτησαν είναι να σπουδάσω και να γίνω άνθρωπος.κάτι που εκτιμώ κι εγώ ο ίδιος αφάνταστα εννοείται. και βλέποντας αυτά που γράφετε εδώ καταλαβαίνω πόσο τυχερός είμαι. αναφέροντας προηγουμένως για μαγκιές,κτλ δεν είχα πρόθεση να ειρωνευτώ κανέναν.την άποψη μου είπα και μόνο. πως αντιμετωπίζω εγώ το συγκεκριμένο γεγονός δηλαδή.μάλλον επειδή μεγαλώσαμε με διαφορετική νοοτροπία όλοι μας,λογικό είναι να έχουμε και διαφορετικές απόψεις σε διάφορα ζητήματα. πάντως απόψεις του στύλ είναι οτι πιο υποτιμητικό για έναν άνθρωπο να μην δουλεύει να το πεί κάποιος στους μεγαλοεπειχειρηματίες που θησαυρίζουν εις βάρος των πραγματικά εργαζόμενων που μοχθούν για ένα κομμάτι ψωμί,κι όχι σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Παιδια σε μενα συνεβη κατι εντελως διαφορετικο. Ξερω σε πολλους θα φανει απιστευτο σε αλλουσ μυθος και αλλοι θα το κατακρινουν. Ωστοσο Δ' ταξη δημοτικου εβγαλα τα πρωτα λεφτα μου βοηθος σερβιτορου δουλευωντας απο της 8:30 πρωι μεχρι 10 βραδυ δεν αντεχα παραπανω νυσταζα. Στο ιδιο μαγαζι δουλευα μεχρι το καλοκαιρι που εβγαλα το δημοτικο αλλα λογου ενος προβληματος υγειας απο τη συγκεκριμενη δουλεια σταματησα στα μεσα καλοκαιριου. Τον επομενο χρονο ο πατερασ μου με πηρε οικοδομη. Μπορω να πω μια εντελως ξεχωριστη εμπειρια. εκει πραγματικα καταλαβαινεις τι θα πει δουλεια. δυο χρονια εκει και μετα παλι σερβιτορος. για αλλα δυο. Μετα διαβασμα για πανελληνιες κλπ. Απο οταν περασα στη σχολη και μετα δεν εχω ξαναδουλεψει. ειμαι το καλοκαιρι ολη μερα στα δωματια 9 με 9 αλλα δεν το θεωρω δουλεια και νομιζω πως πραγματικα ηταν πολυ καλα οταν δουλευα. και νομιζω ειναι καλα οταν δουλευεις και κερδιζεις. αν δεν σε πληρωνουν καλα τοτε ειναι αστα να πανε. (6μηνες πρακτικη) Τελος θελω να πω πως δεν ειναι κακο να δουλευεις αντιθετα κερδιζεις παρα πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 πάντως απόψεις του στύλ είναι οτι πιο υποτιμητικό για έναν άνθρωπο να μην δουλεύει να το πεί κάποιος στους μεγαλοεπειχειρηματίες που θησαυρίζουν εις βάρος των πραγματικά εργαζόμενων που μοχθούν για ένα κομμάτι ψωμί,κι όχι σε μένα. Άσε καλύτερα αυτούς που μοχθούν για το ψωμί τους να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους , έναντι των μεγαλοεπιχειρηματιών.;) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Άσε καλύτερα αυτούς που μοχθούν για το ψωμί τους να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους , έναντι των μεγαλοεπιχειρηματιών.;) υποστήριξα εγώ τίποτα διαφορετικό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 υποστήριξα εγώ τίποτα διαφορετικό??? Nope!:) Ούτε και εγώ απάντησα σε εσένα με αυτό που είπα.(περί υποτιμητικού κλπ)Απλά την άποψή μου εξέφρασα γενικά. Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts