OratIos Δημοσιεύτηκε October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 14, 2003 3erei kaneis pos antigrafetai ena cd me copy protection??? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον OratIos 3erei kaneis pos antigrafetai ena cd me copy protection??? :( clone cd Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Με προλαβες....... (clone cd) Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Δοκιμασμένα με........ clone CD :) Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Χαιρομαι που ολοι συμφωνουμε σε κατι ;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Βέβαια είναι παράνομο να αντιγράφεις copyrighted CDs! :p Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Να και ενα post που δεν αρχισαμε να λεμε μ......ς (ολοι μας). Clone cd φιλε μου, ειναι το καλυτερο. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. October 14, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Xairomai,I voithia toy koinoy itan poly xrisimh......... :) Thanx!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον panosFL Βέβαια είναι παράνομο να αντιγράφεις copyrighted CDs! :p Μα για ποιούς μας περνάς ρε συ Πάνο? Επειδή ο άνθρωπος ρώτησε με ποιό πρόγραμμα μπορεί ν'αντιγράψει το ορίτζιναλ του ώστε να'χει μια πισινή σε περίπτωση που του χαθεί/γρατζουνιστεί? :happy: :D :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sallax Μα για ποιούς μας περνάς ρε συ Πάνο? Επειδή ο άνθρωπος ρώτησε με ποιό πρόγραμμα μπορεί ν'αντιγράψει το ορίτζιναλ του ώστε να'χει μια πισινή σε περίπτωση που του χαθεί/γρατζουνιστεί? :happy: :D :lol: Απολυτα σωστο, δεν ειναι παρανομο να εχεις αντιγραφο του original cd που εχεις νομιμα αγορασει. :) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον babis Απολυτα σωστο, δεν ειναι παρανομο να εχεις αντιγραφο του original cd που εχεις νομιμα αγορασει. :) Δεν ξέρω αν είναι παράνομο να έχεις αντίγραφο του αντίγραφου του original CD που έχεις αγοράσει...... :cool: Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον panosFL Δεν ξέρω αν είναι παράνομο να έχεις αντίγραφο του αντίγραφου του original CD που έχεις αγοράσει...... :cool: Μπορεις να εχεις οσα αντιγραφα ασφαλειας θες , φτανει να εχεις το πρωτοτυπο και φυσικα να ειναι για την ιδια ακριβως χρηση που ειναι το πρωτοτυπο. :) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Χαιρομαι που ο ενας δουλευει τον αλλον... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Alcohol 120% και Blindwrite. Φυσικά εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο το ClonyXXL που σου λέει τι προστασία έχει το CD καθώς και το ProtectionID. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gbil Alcohol 120% και Blindwrite. Συμφωνω απολυτα, τα χρονια του clone μαλλον εχουν περασει Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Μα, το clonecd δεν ανανεώνεται πλέον! Εχει εγκαταλειφθεί από τον προγραμματιστή του. Αυτή την στιγμή, το Alcohol 120% είναι μάλλον το καλύτερο αν και πλέον υπάρχουν είδη προστασίας που δεν αντιγράφονται και χρειάζεσαι οπωσδήποτε κάποιο crack ή disk image emulation. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 re paidia kserete kanena odigo pou na se kathodigi pos na antigrafeis me to clone cd kai me tin boitheia tou clony xl?? Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 άμα δοκιμάσει κανείς με τοclonecd πρέπει να κάνει και ενδιάμεσω αρχείο στο σκληρό ή γίνεται κατ' ευθείαν? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον panosFL Δεν ξέρω αν είναι παράνομο να έχεις αντίγραφο του αντίγραφου του original CD που έχεις αγοράσει...... :cool: Ή να τα έχουν άλλοι τα αντίγραφα των αντιγράφων του CD που έχεις αγοράσει :D :p Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx άμα δοκιμάσει κανείς με τοclonecd πρέπει να κάνει και ενδιάμεσω αρχείο στο σκληρό ή γίνεται κατ' ευθείαν? Καλυτερα να κανεις img πρωτα, ωστε αν χρειαστει να το ξαναγραψεις να μην χασεις χρονο ωστε να το διαβασει πρωτα. ;) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον babis Καλυτερα να κανεις img πρωτα, ωστε αν χρειαστει να το ξαναγραψεις να μην χασεις χρονο ωστε να το διαβασει πρωτα. ;) Πάντως γίνεται? Ρωτάω γιατί δεν έχω πολύ χώρο στον σκληρό μου δίσκο κ δεν θέλω να δεσμευτούν προσωρινά έστω γύρω στα 700ΜΒ...΄Εχω μόνο ένα GB ελεύθερο... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx Πάντως γίνεται? Ρωτάω γιατί δεν έχω πολύ χώρο στον σκληρό μου δίσκο κ δεν θέλω να δεσμευτούν προσωρινά έστω γύρω στα 700ΜΒ...΄Εχω μόνο ένα GB ελεύθερο... Ναι εχει επιλογη με το που θα τελειωσει η αντιγραφη να σβησει το temporary αρχειο που εφτιαξε. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον babis Ναι εχει επιλογη με το που θα τελειωσει η αντιγραφη να σβησει το temporary αρχειο που εφτιαξε. δεν κατάλαβες τι εννοούσα... Λέω αν μπορεί να γίνει χώρις καθόλου image... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx δεν κατάλαβες τι εννοούσα... Λέω αν μπορεί να γίνει χώρις καθόλου image... on the fly δηλαδη, θεωρητικα γινεται, αλλα προσεχε με τη ταχυτητα θα γραψεις , επισης αν ειναι κλειδωμενο το cd και κανει αρκετο χρονο να το διαβασει τοτε αναγκαστικα πρεπει να φτιαξεις temporary. Μου εχει τυχει περιπτωση να κανει σχεδον 1 ωρα να διαβασει κλειδωμενο cd. Οποτε καταλαβαινεις οτι on the fly δεν γινεται. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Alcohol 120% makran!!!akoma kai protected dvd twn ps2 kanei image ;) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts