Jump to content

Απο lg g3 που να παω;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εδω και 2 χρονια ειμαι κατοχος του lg g3. ευχαριστημενος παρα πολυ μεχρι τον τελευταιο μηνα. που μολις ανοιξω δεδομενα και wifi κανει συνεχομενες επανεκκινησεις. ειμαι λοιπον στο ψαξιμο για κινητο οσο το δυνατον καλυτερο με μπατζετ μεχρι τα 200. περιμενω γνωμες γιατι εχω μπερδευτει με ολα οσα εχω δει.ευχαριστω

Γνώμη μου, μιας κι έχεις δυνατή οθονη, να πας σε leeco le max 2 απο κινα

Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτο το πραγμα που κανενας σας δεν γραφει τι χρηση κανει και τι προτεραιοτητες εχει ποτε δεν το καταλαβα :)

Βαλε σε σειρα προτεραιτοτητας καμερα, βαρια παιχνιδια, αυτονομια, μεγεθος οθονης, ηχος και αν τυχον εισαι επαρχια και αν ασχολησε με φλασαρισματα.

Το le max 2 ειναι πολυ καλο κινητο εφοσον δεν σε νοιαζει να παιξεις λιγο με roms και δεν σε πειραζει που θα ειναι στα αγγλικα. Επιπλεον πας για το 64αρη αφου δεν παιρνει sd card.

Αυτο το πραγμα που κανενας σας δεν γραφει τι χρηση κανει και τι προτεραιοτητες εχει ποτε δεν το καταλαβα :)

Βαλε σε σειρα προτεραιτοτητας καμερα, βαρια παιχνιδια, αυτονομια, μεγεθος οθονης, ηχος και αν τυχον εισαι επαρχια και αν ασχολησε με φλασαρισματα.

Το le max 2 ειναι πολυ καλο κινητο εφοσον δεν σε νοιαζει να παιξεις λιγο με roms και δεν σε πειραζει που θα ειναι στα αγγλικα. Επιπλεον πας για το 64αρη αφου δεν παιρνει sd card.

δεν θελω να ειναι στα αγγλικα.δεν το εχω συνηθισει.θελω ελληνικα.ειμαι απο επαρχια συγκεκριμενα κυκλαδες.με ενδιαφερει να εχει αυτονομια, για να μπορω να σερφαρω.δεν παιζω κανενα παιχνιδι που να απαιτει ιδιαιτερα χαρακτηριστικα.οθονη παλι 5,5 θα ηθελα γιατι καλομαθα.και απο 3 ραμ και πανω γιατι εβαζα αρκετες εφαρμογες.κι απο κει και περα οσο καλυτερα ειναι ηχος και καμερα τοσο το καλυτερο. προς χιαομι redmi note 4 κοιταω τωρα.υπαρχει κατι καλυτερο;;;

δεν θελω να ειναι στα αγγλικα.δεν το εχω συνηθισει.θελω ελληνικα.ειμαι απο επαρχια συγκεκριμενα κυκλαδες.με ενδιαφερει να εχει αυτονομια, για να μπορω να σερφαρω.δεν παιζω κανενα παιχνιδι που να απαιτει ιδιαιτερα χαρακτηριστικα.οθονη παλι 5,5 θα ηθελα γιατι καλομαθα.και απο 3 ραμ και πανω γιατι εβαζα αρκετες εφαρμογες.κι απο κει και περα οσο καλυτερα ειναι ηχος και καμερα τοσο το καλυτερο. προς χιαομι redmi note 4 κοιταω τωρα.υπαρχει κατι καλυτερο;;;

Ναι το Redmi Note 4 (snapdragon) Global Version ειναι μια καλη επιλογη αλλα εφοσον δεν παιζεις παιχνιδια ισως να κοιταζες το Honor 6X εκδοση BLN-L21 (για να εχει 800αρα). Εχει μεν πιο αδυναμη gpu (δεν σε νοιαζει τοσο πολυ) αλλα εχει και καλυτερη καμερα. Βεβαια εχει και κανα 40αρη ευρω παραπανω σε τιμη αλλα τουλαχιστον εχει 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας και οχι καταστηματος (αν θες επισημη εγγυηση στο redmi πας μεγαλη αλυσιδα οπου το χουν 249).

https://www.kaizershop.gr/alcatel-idol-4-dual-6055k-16gb-dwro-vr-dark-greyδεν ξερω αν σε alcatel θα σε ενδιεφερε.

Tcl 20 5g

https://www.kaizershop.gr/alcatel-idol-4-dual-6055k-16gb-dwro-vr-dark-greyδεν ξερω αν σε alcatel θα σε ενδιεφερε.

Βγαζει οτι:

Η ΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ!

http://m.gsmarena.com/alcatel_idol_4-7897.php αυτο στα 200 ευρω απο ελλαδα.

Snapdragon 617; 5.2 ιντσες; Μπαταρια 2610 ; Πες μου τουλαχιστον οτι εννοεις την εκδοση με 3 GB.

Οπως και να χει ειναι αρκετα overpriced στα 200 ευρω. Με ιδια λεφτα παιρνει το αρκετα καλυτερο Redmi 4X ή p9 lite (3GB) που και παλι επειδη εχουν μικρη οθονη σε σχεση με του g3 δεν νομιζω να ενδιαφερεται ο φιλος.

http://m.gsmarena.com/alcatel_idol_4-7897.php αυτο στα 200 ευρω απο ελλαδα.

το απορριπτω κυριως λογω μπαταριας. προς το παρον κλεινω προς xiaomi αλλα μεχρι να το παραγγειλω αυριο ακομα θα το ψαχνω και θα περιμενω προτασεις κι απο εσας

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και μαλλον απο σκρουτζομαγαζο θα το παραγγειλω

το απορριπτω κυριως λογω μπαταριας. προς το παρον κλεινω προς xiaomi αλλα μεχρι να το παραγγειλω αυριο ακομα θα το ψαχνω και θα περιμενω προτασεις κι απο εσας

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και μαλλον απο σκρουτζομαγαζο θα το παραγγειλω

Αν ειναι να κρατησεις το κινητο καιρο, σου προτεινω το μι5ς στα 310€

100€ παραπανω αλλα σοβαροτατο κινητο με πολυ ωραια καμερα που θα σε ευχαριστησει

Edited by nikchris

100+ παραπάνω για καλυτερη καμερα, μικρότερη οθονη και αυτονομία?

Δε θα τα έδινα και θα πήγαινα στο νοτε 4χ

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

100+ παραπάνω για καλυτερη καμερα, μικρότερη οθονη και αυτονομία?

Δε θα τα έδινα και θα πήγαινα στο νοτε 4χ

Του 4χ η καμερα δεν ειναι καλη, του μι5ς ειναι αρκετα καλη.

Και φυσικα το μι5ς ειναι πραγματικη ναυαρχιδα με πολυ καλη κατασκευη, πανγρηγορη εσωτερικη μνημη που δεν κολαει πουθενα, ωραιο ηχο στα ακουστικα, τρομερη αισθηση στο χερι.

Το ειχα και το note 4, οπως ειχα και το νοτε 3. Τα κινητα αυτα δεν μου αρεσουν, παρα πολυ μεγάλα.

Προτιμω το huawei p9 lite με τα 3 ραμ.

To 4x υποστηρίζει την 800

Το mi5s εννοουσα. Πολυ καλο κινητο αλλα δεν κανει για επαρχια. Χωρια οτι το παιδι ψαχνει κινητο με μεγαλη οθονη και αυτο δεν ειναι ουτε καν 5.2 (ειναι 5.15)

Edited by Antretng

Δεω θα ηθελα να ξεφυγω απτον προυπολογισμο μου {200 ευρω}. γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και εχω και 2 παιδακια.κλινω προς note 4.ακομα δεν εχω αποφασισει τελεσιδικα.οποτε περιμενω και τις τελευταιες σας προτασεις

Δεω θα ηθελα να ξεφυγω απτον προυπολογισμο μου {200 ευρω}. γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και εχω και 2 παιδακια.κλινω προς note 4.ακομα δεν εχω αποφασισει τελεσιδικα.οποτε περιμενω και τις τελευταιες σας προτασεις

Eγω προτεινω p9 lite 3/16 παντως.

Εχει σοβαρη καμερα, εχει πολυ καλο interface και ειναι μαζεμενο στο χερι με πολυ καλη αισθηση και ελαφρυ

Εδω στην Ελλαδα τρελαινομαστε για τα redmi note, δεν ξερω αν τα εχεις πιασει αλλα τα κινητά αυτα ειναι τουβλα, πολυ πολυ μεγαλα στο χερι και βαριά.

Eιχα και το redmi note 3 και το 4, απλα αν δεν εχεις 100% προτεραιοτητα την αυτονομια τα προσπερνας.

Μια καλη επιλογη ειναι και το redmi 4 prime που ειναι 5ιντσο με την ιδια μπαταρια.

Eγω προτεινω p9 lite 3/16 παντως.

Εχει σοβαρη καμερα, εχει πολυ καλο interface και ειναι μαζεμενο στο χερι με πολυ καλη αισθηση και ελαφρυ

Εδω στην Ελλαδα τρελαινομαστε για τα redmi note, δεν ξερω αν τα εχεις πιασει αλλα τα κινητά αυτα ειναι τουβλα, πολυ πολυ μεγαλα στο χερι και βαριά.

Eιχα και το redmi note 3 και το 4, απλα αν δεν εχεις 100% προτεραιοτητα την αυτονομια τα προσπερνας.

Μια καλη επιλογη ειναι και το redmi 4 prime που ειναι 5ιντσο με την ιδια μπαταρια.

Δεν φαγωθηκαμε, απλα με βαση αυτα που ζηταει θετει σοβαρη υποψηφιοτητα. Θελει 5.5 ιντσες αρα το p9 lite αποκλειεται. Αλλωστε το note 4x εχει ανωτερο σε soc, μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο, μεγαλυτερη αυτονομια και μεγαλυτερη οθονη. Γιατι σου φαινεται περιεργο; Τουβλο σου φαινεται αν προτιμας μικροτερες οθονες. Προσωπικα το ειχα το p9 lite και εφυγε την επομενη μερα αφου ηταν πιο αργο απο το g2 μου (αρα φανταζομαι πιο αργο και απο το g3) .

Κατα τα αλλα, αν ο φιλος προτιμαει καλυτερη καμερα ειναι μια τιμια επιλογη. Ειδικα στο βιντεο ο ηχος του redmi note 4x ειναι πολυ μετριος. Αν και παλι χιλιες φορες καλυτερα το honor 6x (bln-l21)

Edited by Antretng

Δεν φαγωθηκαμε, απλα με βαση αυτα που ζηταει θετει σοβαρη υποψηφιοτητα. Θελει 5.5 ιντσες αρα το p9 lite αποκλειεται. Αλλωστε το note 4x εχει ανωτερο σε soc, μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο, μεγαλυτερη αυτονομια και μεγαλυτερη οθονη. Γιατι σου φαινεται περιεργο; Τουβλο σου φαινεται αν προτιμας μικροτερες οθονες. Προσωπικα το ειχα το p9 lite και εφυγε την επομενη μερα αφου ηταν πιο αργο απο το g2 μου (αρα φανταζομαι πιο αργο και απο το g3) .

Το p9 lite με τα 3 ραμ πηγαινε μπαλα, αισθητα πιο καλο απο όλα τα ρεντμι.

Αυτα που λες οτι ηταν πιο αργο απο το g2 ειναι ραδιο αρβυλες.

Ναι εχει ελαχιστα πιο αδυναμο σοκετ απο το rn4 αλλα προφανως και ειναι οptimized καλυτερα απο τα xiaomi.

Oταν το επιασα στα χερια μου νομιζα οτι ηταν πιο δυνατο το hardware.

Δεν προτιμω μικροτερες οθονες αλλα τα redmi note σαφως και ειναι τουβλάρες, απλα το συγκρινω με το Lg g3 που ειναι σχετικα μικρο στο χερι.

Μην νομιζει ο φιλος οτι ειναι ιδια, σαφως πιο μεγαλο και βαρυ και χειροτερο στο χερι το redmi note 4.

Εγω προτιμω να χασω σε μπαταρια απο το να κουβαλαω ενα τουβλο μαζι μου.

Αυτα τα λεει κατοχος xiaomi συσκευης.

Το p9 lite με τα 3 ραμ πηγαινε μπαλα, αισθητα πιο καλο απο όλα τα ρεντμι.

Αυτα που λες οτι ηταν πιο αργο απο το g2 ειναι ραδιο αρβυλες.

Ναι εχει ελαχιστα πιο αδυναμο σοκετ απο το rn4 αλλα προφανως και ειναι οptimized καλυτερα απο τα xiaomi.

Oταν το επιασα στα χερια μου νομιζα οτι ηταν πιο δυνατο το hardware.

Δεν προτιμω μικροτερες οθονες αλλα τα redmi note σαφως και ειναι τουβλάρες, απλα το συγκρινω με το Lg g3 που ειναι σχετικα μικρο στο χερι.

Μην νομιζει ο φιλος οτι ειναι ιδια, σαφως πιο μεγαλο και βαρυ και χειροτερο στο χερι το redmi note 4.

Εγω προτιμω να χασω σε μπαταρια απο το να κουβαλαω ενα τουβλο μαζι μου.

Αυτα τα λεει κατοχος xiaomi συσκευης.

Ελεος ρε φιλε, ελεος. Ακομα και εδω θα μου κολλας; :X

Τα ειχα και τα 2 και δεν ειναι καθολου ραδιο αρβυλλα. Χωρια οτι προτεινεις αλλα αντι αλλων (ειναι επαρχια, ζητα 5.5αρα οθονη και προτεινεις Mi5s χωρις 800αρα και 5.15 ιντσες και μετα καπακια το p9 lite που ειναι παλι 5.2). Κατα τα αλλα ας παρει οτι θελει, εγω προτεινα βαση τι ζητησε και οχι τι θελω εγω για μενα.

Edited by Antretng

Συζητηση κανουμε, και οταν ακουω ανακριβειες θα παρεμβαινω.

Δεν φορτωσα κανενα κινητο σε κανενος το κεφαλι, προτασεις κανουμε και συζηταμε.

Το p9 lite ειναι πραγματικα καλο κινητο, και αν δεν ειχα εχθρα με τα software buttons, θα το ειχα ακομα.

Τα υπολοιπα τα κρινει ο φιλος, τους προωσπικους χαρκατηρισμους και τα λοιπα θα προτεινα να τα σταματησεις.