makisubi Δημοσιεύτηκε May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 25, 2017 Καλησπέρα Μιας και το H/P laptop μου μας άφησε χρόνους (pavilion dv7 του 2010 με πρόβλημα στην κάρτα γραφικών) προσανατολίζομαι στην αγορά αυτού : http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-lenovo-ideapad-310-15abr-156-a10-9600p4gb1tb-r5-m430-2gb/prod8540152pp/ . Επειδή δεν έχω ασχοληθεί εδώ και αρκετά χρόνια με χαρακτηριστικά (με είχε βολέψει αυτό που είχα) , τα Lenovo είναι αξιόπιστα ; Ο A10 είναι σύγχρονος ; Παιχνίδια δεν παίζω ούτε τρέχω βαριά προγράμματα Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 γιατι δε κοιτας κατι σε i5;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Έχει γεμίσει η αγορά με τα Lenovo αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι τελικά. Για μένα πήγαινε σε Dell και καλύτερα με Intel CPU. Μία πρόταση που πιστεύω θα σε καλύψει είναι αυτή εδώ. Αλλιώς πας και σε λίγο πιο ακριβό αν σε πέρνει οικονομικά όπως αυτό.. Το δευτερο το σκεφτόμουν κ εγώ που χρειάζομαι αναβάθμιση στο φορητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. May 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν αγορά πάνω απο 500€ και αυτά με άτοκες δόσεις (με πιστωτική) Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Γνωμη μου είναι να δεις λενοβο με ι3 ή ι5. Πολυ καλύτερα απο τους αμδ Εχω με ι3 και είμαι υπερικανοποιημενος για τα 380 που εδωσα. Συν sdd, συν ραμ βγηκε καπου 450 το πολυ Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. May 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Σε κάτι τέτοιο θα προσανατολιστώ μάλλον ... Ίσως και σε κάτι οικονομικότερο γιατι μέσα σ' όλα χάλασε και το πλυντήριο πιάτων :cry: (Ενός κακού μύρια έπονται , νόμος του μέρφυ κτλ...) Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Το παθαίνω συχνα. Ολα μαζι πέφτουν... Δες σκρουτζομαγαζα ποιο μπορει να κανει ατοκες και παρε! Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. May 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Αυτό θα κάνω , αφού φτιαχτει το πλυντήριο ! :lol: Ευχαριστώ Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts